Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

maxcher חתימות אפשר להוציע בTU.

לגבי אנדרואיד אתה לא חושב נכון, תחשוב שאם היתה עושה פה טעות הטלפון שלך כבר לא היה בר שחזור ללא ציוד יעודי במעבדה וזה לא היה נגמר ברסטור פשוט.

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
maxcher חתימות אפשר להוציע בTU.

לגבי אנדרואיד אתה לא חושב נכון, תחשוב שאם היתה עושה פה טעות הטלפון שלך כבר לא היה בר שחזור ללא ציוד יעודי במעבדה וזה לא היה נגמר ברסטור פשוט.

לא היה לי אנדרואיד מעולם , לא נכנס לדיון הזה כי לא נצא ממנו גם , אבל לפעמים האייפון יכול לתסכל כל כך

תודה רבה עזרת לי עם ה TU =]

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני כבר טיפה יותר משנה בלי אייפון, את האמת שלאנדרואיד יש את הפלוסים שלו, אבל המינוס העיקרי עדיין יציבות וממשק זוועתי.

אודי A4

דימה.

פורסם
בשביל זה לא צריך לפרוץ את האייפון אלא להשתמש באפשרות המובנית DND אשר נותנת פיתרון מצויין להרבה מצבים.

Do Not Disturb = DND

חשבתי שכבר עברה ההיסטריה לפריצות.

את האמת שלא פרצתי את המכשירים שלי גם לפני כן (3GS, 4, 4S וכמובן האחרון ה5). הסיבה שכתבתי שהמכשיר ללא פריצה כדי שלא ימליצו על Ibacklist שכל אתר שני מזכיר אותה.

DND לא ממש מתאים כי זו אפשרות שאני רוצה למשך כל היום ולא רק שאני במצב הזה, מצב שני אי אפשר לקחת סיכון של לא לקבל שיחות ממישהו שלא ברשימת המועדפים שלי. את האמת? כל פעם שהייתי עם אנדרואיד הייתי הרבה יותר מרוצה, אבל תמיד הרגשתי שחסר משהו.

למען הסדר הטוב, אציין כי אין מכשיר חדש/ישן שלא היה ברשותי. החל מS2, דרך ה3, הוואן X, הLG נקסוס החדש (מכשיר מדהים, לא החלטתי אם אני אוהב את הנקודות מאחורה במכשיר) וכלה בNOTE 2 שהיה לי למשך יומיים ועבר למוצרים שאני עדיין מתלבט לגביהם. (אני בעקיפין עוסק בתחום ככה שיש לי גישה לכולם. סוג של "בדיקה".)

פורסם

נעלמה לי האופציה של "נקודת גישה אישית" ואני לא יודע איך להחזיר את זה.

ניסיתי לעדכן את ה-IOS לגרסה הכי חדשה וזה לא עזר.

מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה?

Polo 2012

פורסם

מאייפון 4 שפורק להחלפת כפתור הבית נפלו 2 חלקי גומי שחורים. אחד מאורך והשני ממש קטן. איפה הם אמורים לשבת בתוך המכשיר?

פורסם

גוזל, אתה בטוח שזה לא קיים גם תחת הגדרות-כללי-רשת? לאיזו מפעילה סלולרית אתה שייך?

אבירן, אל תדאג יותר מדי בקשר לגומיות. הארוכה יושבת בין לוח האם לקונקטורים של המסך, והשניה הקטנה על הכבל של המיקרופון התחתון. המכשיר שלך ימשיך לתפקד גם בלעדיהם.

Stay Dirty

פורסם

אסף יש לי בעיה רצינית.

אחרי שני אייפונים קניתי סמסונג עם אנדרוייד.

מה זה השטות הזאת?

לסמסונג יש את Kies בשביל סינכרון שנראה כאילו לא עדכנו את התוכנה מאז שנות ה 90 ואנשים עוד מתלוננים על ITUNES.

אנשים מתלוננים על עדכוני התוכנה של אפל. טלפונים על אנדרוייד אם יוצא עדכון תוכנה ובדרך כלל לא יוצא אז יש עדכון שונה לפי מדינות ולפי רשתות, טלפון של סלקום נגיד יכול לקבל עדכון תוכנה בזמן שטלפון של אורנג' לא יקבל.

הטלפון שלי קיבל עדכון תוכנה רק ברוסיה אז אני כמובן התקנתי אותו והזבל הזה קורס.

בפורום של xda-developers יש רשימה של באגים במערכת. אם אפל היו מוציאים מערכת הפעלה עם באגים היו סוגרים את החברה.

הכי מצחיק שמרוב חוסר סדר במערכת הזאת יש כול דבר אפשרי בחנות שלהם. יש כמה ויברטורים, אני לא נוגע יותר בטלפון עם אנדרואיד של בחורה.

אייל

פורסם
גוזל, אתה בטוח שזה לא קיים גם תחת הגדרות-כללי-רשת? לאיזו מפעילה סלולרית אתה שייך?

אבירן, אל תדאג יותר מדי בקשר לגומיות. הארוכה יושבת בין לוח האם לקונקטורים של המסך, והשניה הקטנה על הכבל של המיקרופון התחתון. המכשיר שלך ימשיך לתפקד גם בלעדיהם.

לא, זה לא מופיע.

ניסיתי עכשיו לאפס את הגדרות הרשת וגם זה לא עזר.

עד היום הייתי משתמש בזה כשזה היה פשוט במסך הראשון של ההגדרות, בחלק הראשון היו שם 5 אפשרויות שקשורות לרשת, עכשיו יש רק 4. זה פשוט נעלם!

Polo 2012

פורסם

נמצאה האבידה.

מצאתי תפריט נוסף שאחראי על נקודת הגישה האישית והפעלתי אותה שוב והיא שוב במסך הראשון של הגדרות.

תודה.

Polo 2012

פורסם

שלום לכולם!

אני צריך עזרה דחוף.

ניסיתי לעדכן גרסא דרך האייפון בהגדרות ובאמצע העדכון משום מה האייפון נתקע על לופים של הדלקה.

זאת אומרת שהוא מנסה להידלק, נמצא על מצב תפוח פתאום נכבה ואז שוב מנסה להידלק.. ככה בלי הפסקה.

מישהו יודע מה הבעיה?

אני חייב עזרה דחוף!

תודה לעוזרים! :-)

פורסם

מסיבה כלשהיא הפלאפון לא נכבה לי.. כל פעם שאני מכבה אותו הוא נידלק מחדש. זה כבר יותר משבוע ככה ומחיפושים באינטרנט הבנתי שהוא נירטב(אין לי מושג איך לא זכור לי שנירטב מתישהו) ניסיתי לשיר בשקית אורז אבל לא עזר.

מזה הבעיה הזאת?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

Afek

כנס לDFU או לריקוברי(2 הכפתורים ביחד) ותעשה רסטור נקי.

אם לא ביצעתה גיבוי לפני העדכון אתה יכול לנסות לעלות אותו בעזרת REDSNOW תציב קשוחה 6.0 ותבחר בJUST BOOT או FIX RECOVERY.

ronka

איזה אייפון זה?

האם כפתור כיבוי/הדלקה עובד תקין?

בדקתה מגעים בשקע טעינה?

האם טעינה עובדת תקין?

בעקרון אם הטלפון נדלק מעצמו זה או כפתור הדלקה תקול או שיש לך קצר בין כניסת מייצב יו אס בי לבין הסוללה.

בדיקה מלאה עושים בעזרת ניתוק השלייף של הכפתור והשקע טעינה, אם עדיין ממשיך להדלק לבד יש לבדוק מה המתח בכניסה למייצב.

אודי A4

דימה.

פורסם
Afek

כנס לDFU או לריקוברי(2 הכפתורים ביחד) ותעשה רסטור נקי.

אם לא ביצעתה גיבוי לפני העדכון אתה יכול לנסות לעלות אותו בעזרת REDSNOW תציב קשוחה 6.0 ותבחר בJUST BOOT או FIX RECOVERY.

ronka

איזה אייפון זה?

האם כפתור כיבוי/הדלקה עובד תקין?

בדקתה מגעים בשקע טעינה?

האם טעינה עובדת תקין?

בעקרון אם הטלפון נדלק מעצמו זה או כפתור הדלקה תקול או שיש לך קצר בין כניסת מייצב יו אס בי לבין הסוללה.

בדיקה מלאה עושים בעזרת ניתוק השלייף של הכפתור והשקע טעינה, אם עדיין ממשיך להדלק לבד יש לבדוק מה המתח בכניסה למייצב.

4S כן הכפתור עובד כמו שצריך וכן הטעינה עובדת תקין.

איך אני בודק את המגעים בשקע הטעינה?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תוכן חדש...