Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליאור, מה שאתה מחפש נקרא MEWSEEK.

מסידיה כמובן, בסורס הזה:

ihacksrepo.com

תאמין לי אסף, האייפון גיקית שתתחתן איתך תהיה אישה מאושרת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

טוב,ניסיתי פעם אחת,אולי פיספסתם,אני אנסה שוב:

אני לא מצליח להתחבר לרשת אלחוטית כלשהי כדי לשדרג את המערכת הפעלה באייפון (חוקי,לא פרוץ).

יש לי כבר 10 אפליקציות,בניהן וואטסאפ, שכבר לא עובדות,עד שלא אשדרג את מערכת ההפעלה.

מה עושים?? :roll:

פורסם

אני לא זכיתי לנקות את המגעים מכיוון שלא הצלחתי לפתוח את הברגים באייפון .

מה שמפריע לי הוא הריצוד , האם יש אפשרות שהריצוד נובע ממסך פגום ? , או שהסתברות הגבוהה היא שהבעייה היא במגעים מלוכלכים .

דווקא הלכתי למעבדה במרכז הארץ שהומלצה כאן בפורום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

erga25

יכול להיות שהמסך פגום, אבל אם זה היה המקרה החלפת המסך היתה הפתרון, בשטח זה לא עזר לא?

בכול מקרה אין כאן יותר מדי לעשות, תכניס את הטלפון למעבדה נוספת, אם אתה מירושלים אז תזרוק ה"פ :)

ליאור קלה

תנסה גם את MXTUBE, עושה בדיוק את מה שאתה מבקש(להוריד שירים מיוטיוב)

אודי A4

דימה.

פורסם

אני מבקש המלצה לאפליקציה שני אוכל להעביר אליה סרטים מהמחשב ולצפות באייפון

כרגע יש לי VLC שמציגה לי באופן מקרטע את הסרטים

אייפון 3GS 5.1.1

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם
E.L הורד מכאן את הקושחה למכשיר שלך:

http://www.getios.com/

ותשדרג דרך אייטונס, בלחיצה על SHIFT+UPDATE ואז בחירה של הקובץ.

ליאור, מהפה שלך למפלצת הספגטי :)

תודה,

לא יימחקו לי אנשי קשר\הודעות\דברים אחרים ?

פורסם

ice35 נסה את OPLAYER. תתקין אותה דרך VSHARE או APPCAKE כרצונך.

בשביל להכניס לתוכה סרטים, אתה יכול לסנכרן דרך אייטונס, או להכניס ישירות לתיקיית ה DOCUMENTS של האפליקציה בעזרת IFUNBOX.

E.L בעדכון לא אמור להמחק שום דבר מהמכשיר, אבל רק ליתר בטחון, תבצע גיבוי דרך אייטונס לפני שאתה עושה את זה.

HowToBackupItunes11-1-600x205.png

Stay Dirty

פורסם

חברים אני קצת לא בעניינים. האינסטולוס לא קיים יותר בכל הגירסאות?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

E.L בעדכון לא אמור להמחק שום דבר מהמכשיר, אבל רק ליתר בטחון, תבצע גיבוי דרך אייטונס לפני שאתה עושה את זה.

HowToBackupItunes11-1-600x205.png

כתוב באייפון שעל מנת לגבות יש להיות מחובר לרשת אלחוטית....:roll:

פורסם

זקוק לעזרתכם . אני יתחיל את הסיפור מהתחלה . המכשיר אייפון 4 . המסך נשבר ובעקבות כך הזמנתי מסך מאייבי .

הרכבתי את המסך אך התקשתי בסגירת כל הברגים באייפון לכן נעזרתי בשירותה של מעבדה מוכרת וגדולה במרכז הארץ .

המעבדה סגרה לי את האייפון תמורת 100 ש"ח , לאחר מספר ימים התחילו ריצודים במסך שהלכו והתחזקו .

פניתי שוב לאותה מעבדה , לאחר שבפורום נאמר לי שהבעייה של הריצודים ככל הנראה נובעת מליכלוך במחבר של המסך .

מאחר ולא הצלחתי לפתוח את הברגים באייפון היכן שמתחבר כבל הטעינה ניגשתי שוב לאותה מעבדה .

הם בדקו ואמרו לי שהמסך שלי לא תקין , הם החליפו לי מסך , הם סיפקו את המסך הפעם .

למחרת שוב התחילו ריצודים אמנם חלשים , התקשרתי ונאמר לי שצריך לתת "לאייפון מספר ימים להסתגל למסך החדש" .

בנוסף לעשות ריסטרטים למכשיר מספר פעמים וכך עשיתי . לא הזמן שהמתנתי ולא הריסטרים עזרו .

ניגשתי שוב היום למעבדה פעם שלישית , המכשיר נבדק ולטענתם הריצודים נבעו ממסך תקול . המסך הוחלף ללא עלות .

הגעתי הבייתה ושוב ריצודים , טילפנתי אליהם ונאמר לי שיתכן שהמסך שהותקן לי רגיש לאייפון ועוד מספר ימים יגיעו להם סוג אחר של מסכים . אופציה שנייה היא שיש בעייה בלוח .

אני אמרתי נואש , האם מישהו נתקל בבעיה של ריצודים באייפון שנובעת ממסך שגורם לריצודים ? .

באם הבעייה בלוח האם הוא ניתן לתיקון ? , או שצריך לקנות חדש ? .

תודה מראש .

פורסם

erga25 אם תוכל לפרסם רק את שם המעבדה שטיפלה במכשיר שלך, כדי שכולנו נדע לא להתקרב לשם.

פשוט לא יאומן איך שמחרטטים בנאדם בפרצוף אם הוא לא מבין בנושא.

בכל מקרה, לדעתך בפירוק הראשון שביצעת, האם נגרם נזק? עבדת בצורה מספיק עדינה? האם ניקית את הקונקטור שעל הלוח כמו שדימה המליץ בזמנו ?

לכל החברה שמחפשים חלופה לאינסטולוס, דיברנו כבר על VSHARE. מי שפרץ את המכשיר יכול להכנס לאתר הזה דרך הספארי במכשיר עצמו:

http://v.appvv.com/

ולהתקין את התוכנה.

מי שלא יכול לפרוץ את המכשיר כרגע, שישתמש בתוכנה הזאת דרך המחשב כדי להתקין אפליקציות בחינם:

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11888865

היא בסינית כרגע אבל בקרוב תצא גרסא אנגלית:

http://www.kuaiyong.com/

Stay Dirty

פורסם

שלום רב לאסף . תודה על התשובה .

לא היה באפשרותי לנקות את המחבר של המסך מאחר ולא הצלחתי לפתוח את הברגים שנמצאים משני צידי חיבור הטעינה .

היום לאחר שהגעתי הבייתה מהמעבדה וראיתי את הריצוד טילפנתי למעבדה ואמרתי להם שקשה לי מאוד להגיע אליהם עקב המרחק .

הוא יפנה אותי למעבדה באיזור מגורי והוא ינסה לפתור את הבעייה .

מבחינת היגיון לא מאמין לרגע שצריך לתת זמן לאייפון "להתרגל למסך החדש " או לעשות הרבה ריסטרטים.

או שסוג המסך שהוא התקין לי "האייפון לא מקבל אותו" .

כשפירקתי את האייפון עבדתי בזהירות מרבית ובסביבה מאוד נקייה .

אני כבר חסר אונים מבזבז המון זמן על דבר כזה קטן , זמן שאין לי .

אסף אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר בהודעה פרטית , זקוק לעצתך בנושא .

באם הבעייה היא בלוח , האם ריצוד שנובע מתקלה בלוח ניתן לתיקון ? . מה העלות של תיקון כזה ? .

מה העלות של לוח חדש מחו"ל ? .

תודה רבה מראש .

• תוכן חדש...