Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, מקצוענים שכמותכם, יש לי שאלות מבישות:

א. איך תוך כדי שיחה שומרים מספר טלפון חדש? - במסך של השיחה קיים אייקון של אנשי קשר. בחר באייקון בכדי לפתוח את רשימת אנשי הקשר ואז בחר בסימן '+' לשם הוספת איש קשר.

ב. איך תוך כדי שיחה ניתן לראות את יומן השיחות היוצאות? - למיטב זיכרוני לא קיימת אפשרות כזו.

ג. למה כשאני מעתיק מספר ושולח בSMS המקבל מקבל אותו הפוך ואני חייב להעתיק אותו ידנית, כך גם בשיתוף איש קשר? - כנראה הגדרות שפה/כיוון אצל המקבל לא תקינות.

נסה לשלוח לעצמך הודעת SMS עם מספר ולבדוק שאתה מקבל בצורה תקינה את המספר.

אתה יכול לנסות גם להפוך את כיוון המספר מצד שמאל לצד ימין או להיפך על ידי לחיצה על המספר בהודעת ה-SMS עד שיופיע לך תפריט עם האפשרויות- ההעתק ושני חצי כיוון.

ד. איך אני מגדיר קבוצה לשלוח לה SMS משותף - כל האחים שלי למשל? - לא קיימת אפשרות מובנית באייפון להגדרת קבוצות. עלייך להוריד אפליקציה מתאימה.

בגדול, הכל דברים שבנוקיה 3100 ידעתי לעשות, ועם ה4S אני מסתבך. גירסא 6.0

תודה!

בהצלחה בהמשך.

איזה כייף לי :)

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הורדתי שיר שנשלח לי לג'ימייל באייפון, אבל אני לא מצליח למצוא לאיפה הורדתי את הקובץ.

מישהו יכול לתת כיוון?

לא ניתן להוריד את השיר למיקום או תיקייה מסויימת.

בכדי להוריד את השיר לתיקייה מסויימת עלייך להתקין אפליקציה מתאימה או נגן כמו QPLAYER שבתוכו ניתן ליצור תיקיות.

פורסם

אם עדיין לא מחקת את המייל, אז השיר נמצא שם.

בקשר לאפליקצייה, oplayer מומלצת.

כדי לפתוח את השיר באפ', לחץ לחיצה ארוכה על הקובץ ובחר ב'פתח בעמצעות...'.

פורסם
אבל השיר ירד, הוא נמצא איפשהו במכשיר.

אם כך, יש המלצה לאפ׳ שכזו?

השיר יורד לתיקייה נסתרת של מערכת ההפעלה.

אני עובד עם אפליקציה בשם OPLAYER המאפשרת שמירה של השירים בתיקייה וגם לנגן שירים וסרטים בפורמטים נוספים.

https://itunes.apple.com/en/app/oplayer-best-video-music-media/id344784375?mt=8

פורסם

התשובה המתבקשת והנכונה, לא הורדתה את השיר כי אין באייפון אפשרות כזו בכלל.

הוא מאפשר לשמוע את השיר עלידי PLAYBACK מתקיית TMP ומוחק את הקובץ מיד בסוף ההשמעה.

אם אתה רוצה לשמור אתה צריך תוכנה להורדות יש מלא באפסטור וכמה בסידיה תריץ חיפוש :)

אודי A4

דימה.

פורסם

גרסא 5.0.1 פרוץ מעוניין לשדרג ל 5.1.1 ולפרוץ כמובן.

מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב? אשמח לקבל כל עזרה..

עריכה: חיפשתי בגוגל יש המון המון מידע על זה אבל הכל מבולגן. הספקתי להוריד רדסנאו וטייניאמברלה כבר מספר פעמים ולמחוק אותם כי הסתבכתי עם המדריכים האלה.

עריכה 2: כן, יש לי בסידיה חתימות ל 5.1 ו 5.1.1

איך עשיתי טעות ולא שידרגתי כשיצא 5.1.1 ואז רק הייתי פורץ !!! :cry:

עריכה 3: ניכנסתי לטייניאמברלה - מכשירים מחוברים- SAVE SHSH

בחלון הוא הראה לי לי רק אופציה אחת - IOS 6

זה אומר שאני אבוד?

פורסם

^ ^ בזמנכם הפנוי... עדיין רלוונטי. אני די תקוע עם זה.

פורסם

יואוו איך פספסתי אותך! עכשיו רק ראיתי שהגבת.

אתה עדיין פה???

פורסם
יש פריצה קשורה לאייפון 4/3GS בעל BR חדש, יש פריצה לא קשורה לבעלי 3GS BR ישן.

לכול השאר אין פריצה.

car4fun

תשתמש בITOOLS כמו שהציעו, דרך IFILE לא ילך לך, הקבצים מקודדים ללא סיומץ JPG, גם אם תמצא אותם זה סתם סיבוך.

אבל אם ממש מתחשק לך התמונות שמורות ב var/mobile/Media/DCIM/Apple100/

בשביל לפתוך אותם יש קובץ DBF בתיקייה /private/var/mobile/Media/Photos, הקובץ משמש כאינדקס לפיזור הקבצים בין התיקיות.

הורדתי את האייטולס מהסדיה. אני לא מוצא אותו בשום מקום

• תוכן חדש...