Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד, למה אתה ער בשלוש לפנות בוקר :lol:

ניסיתי גם עם REDSNOW , שמבקש להתחיל את להתחיל את התהליך עם מכשיר כבוי ומחובר וגם עם IREB שביקש להתחיל את התהליך עם מכשיר ודולק!

למה יש הבדל?

בREDSNOW קיבלתי הודעה להמתין שלא נעלמה.. ניסתי כמה גרסאות של REDSNOW ובכולן אותה התוצאה.

ב IREB קיבלתי הודעה שהתהליך הצליח.

אבל אז.... ה איטיונז לא היה מוכן להיפתח! עד שלא ניתקתי את האיפד מהUSB ואח"כ לא זיהה בכלל את המכשיר.

אז הלכתי עם המכשיר למחשב אחר עם אטיונז ישן יותר, שכן זיהה את המכשיר אבל שוב קיבלתי הודעת שגיאה.

לא זוכר איזו - אני לא בבית עכשיו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה עושה כיבוי נקי? זות אומרת גורר את הפס לכיבוי ואז עושה את הDFU?

אם לא אז תעשה ככה.

אודי A4

דימה.

פורסם

היי , הרכבתי כיסוי של לייף פרוף לאייפון 4. האם החלק שמגן על המסך - מעין פלסטיק שקוף אמור להיות צמוד למסך ?. המגע עם הכיסוי לא נוחה יש אוויר כלוא , איך מוציאים אותו ?. תודה מראש.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
אתה עושה כיבוי נקי? זות אומרת גורר את הפס לכיבוי ואז עושה את הDFU?

אם לא אז תעשה ככה.

חזרתי הביתה מלא תקווה...

כיביתי את המכשיר עם הפס האדום. דרך הRedsn0w הוא לא מזהה מצב DFU. ניסיתי כמה גרסאות, פשוט לא מזהה או נותן הודעת שגיאה. אני פועל לפי ההוראות וגורנישט!

דרך IREB בגירסאות 4 ו 6 אין בעיה, הוא מזהה את המצב ומבקש אותי לפתוח איטיונז לטעון קושחה.

הבעיה היא שאיטיונז לא נפתח!

הדרך היחידה לפתוח אותו היא לנתק את המכשיר מהמחשב, אז האיטיונז נפתח, אבל כשאני מחבר שוב את האיפד, הוא לא מזהה חיבור.

שלא דרך מצב ה DFU, אני מקבל תקלה 1604, לפי מה שראתי מדובר בחיבור USB. אני עובד עם הכבל המקורי... קצת מוזר.

כל העניין הזה לא באמת חשוב לי, היות ואני לא משתמש באיפוד, סתם עניין של אתגר.

עוד רעיונות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1604 זה קשוחה לא תואמת, במילים שלנו הטלפון לא בPWNED DFU.

אם אתה רוצה בערב אני יכול לעזור לך אם זה דרך TV.

מעבר לזה תשתמש ברד סנאו הזה redsn0w 0.9.6b6 זו גרסה ישנה ומתאימה יותר ל2G.

אודי A4

דימה.

פורסם

You cannot update this software since you have not owned the major version of this software

זאת ההודעה שאני קבל מהאפסטור כשאני עושה אפדייט לתוכנות שיש לי - גם אלו שהם חינמיים..

מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה?

תודה

אייפון 4 5.0.1 פרוץ

פורסם

יש פריצה קשורה לאייפון 4 , ל3GS בעל BR ישן יש מלא , לחדש קשורה :(

לאייפון 4S וכו אין פריצה בכלל.

car4fun תנסה לעדכן אחת אחת.

אודי A4

דימה.

פורסם

Ave

בוצע בהצלחה תודה.

יש אפשרות לפתור את העניין הזה בכל זאת?

ההתעסקות של לעדכן אחד אחד כשיש 8 עדכונים קצת מתיש.

תודה..

פורסם

ידוע לך מה יכול היה להשתבש? הכל היה בסדר עד אתמול שלשום..

פורסם
1604 זה קשוחה לא תואמת, במילים שלנו הטלפון לא בPWNED DFU.

אם אתה רוצה בערב אני יכול לעזור לך אם זה דרך TV.

מעבר לזה תשתמש ברד סנאו הזה redsn0w 0.9.6b6 זו גרסה ישנה ומתאימה יותר ל2G.

הרד סנו הזה לא יודע לעשות DFU

פורסם

חברים יקרים , החלפתי היום מסך , עבדתי לפי הסרטון ביוטיוב והכל הלך חלק , כשאני מדליק את האייפון - מסך לבן נקי.

הצעות?

חיברתי לחשמל ושמעתי צליל חיבור

אולי המסך לימון?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

רגע יכול להיות שיצאתי טיפש?

המסך בא עם מדבקה כחולה עליו (מהצד הפנימי) אולי צריך להוריד את זה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שאלה למבינים- כמה שווה לשלם על אייפון 3gs שנשבר לו הטאץ' (דיגיטייזר אני מניח) וחסר לו הכפתור כיבוי?

• תוכן חדש...