Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבקש עזרה:

אני מנסה לגבות את האייפון/להוריד את מערכת ההפעלה החדשה לאייפון/להתחבר לראוטר שלי ולא מצליח.

בכל פעם אני מקבל הודעה על התחברות שנכשלה.

לא עזר גם כששיניתי את הסיסמא מחדש לראוטר,האייפון מסרב להתחבר אליו.

מה לעשות ?

פורסם

אוקיי, זה כבר מביך. facepalm.gif

אייפד I פרוץ קרוב לשנה בידיו המיומנות של מאסטר הפורום, עבד היטב עד לאחרונה.

וואטסאפ הותקן בזמנו דרך אינסטלוס והותאם למסך הגדול באמצעות FullForce.

לפני מספר ימים התחלתי לקבל הודעות מהסרבר שצריך לעדכן גרסה. התעלמתי, ואז התוכנה ננעלה ונכנסה למוד הפעולה הבא: היא עולה ומבקשת לעשות וריפיקציה --> כשאני מכניס את מספר הטלפון, היא טוענת שצריך לעדכן גרסה (ואז לא מצליחה, ראו פירוט למטה). כל אותו זמן ברקע אני שומע כשנכנסות הודעות, אבל לא יכול לראות אותן.

ניסיתי לעדכן, לא הצליח דרך האפ-סטור (טוען שההורדה אינה זמינה במדינה שלי), ניסיתי להחליף מדינה וזה גם לא עובד. אינסטלוס מת כאמור, הורדתי Vshare לפי הלינק שניתן פה - זיהה גרסה חדשה, הוריד אותה ועדיין לא הצליח להתקין.

הצעות לפתרון? התופעה מוכרת לפחות? :roll:

פורסם

Derish , הפתרון היחיד הוא להוריד גירסא מלאה באייטיונס.

צור איתי קשר בפרטי אני אתן לך את המשתמש והססמא שלי ותוריד בחוקיות.

אבירן.

פורסם

קודם כל תודה רבה, אני מעריך את הרצון הטוב והזריזות. :mm_yeah:

הסיבה שהורדתי את התוכנה מלכתחילה דרך אינסטלוס היא שפשוט לא הצלחתי למצוא אותה בחנות או להתקין דרך האתר הרשמי. היא מיועדת לטלפון ולא לטאבלט, לכן כנראה הורדה חוקית שלה אינה אפשרית (כי זה לא אמור לעבוד). לא אכפת לי לשלם אם צריך, פשוט לא ראיתי כיצד זה בכלל ניתן לביצוע בערוצים החוקיים.

בינתיים, נסיון נוסף להוריד דרך Vshare לאחר כמה שעות המתנה הסתיים בהצלחה ולפני מספר דקות וידאתי שהתוכנה חזרה לפעול בגרסה החדשה. אי לכך - חזל״ש, לפחות עד התקלה הבאה... ושוב תודה על הנסיון לעזור.

פורסם
מבקש עזרה:

אני מנסה לגבות את האייפון/להוריד את מערכת ההפעלה החדשה לאייפון/להתחבר לראוטר שלי ולא מצליח.

בכל פעם אני מקבל הודעה על התחברות שנכשלה.

לא עזר גם כששיניתי את הסיסמא מחדש לראוטר,האייפון מסרב להתחבר אליו.

מה לעשות ?

מישהו ??

פורסם
קודם כל תודה רבה, אני מעריך את הרצון הטוב והזריזות. :mm_yeah:

היא מיועדת לטלפון ולא לטאבלט, לכן כנראה הורדה חוקית שלה אינה אפשרית (כי זה לא אמור לעבוד).

הייתה תקופת זמן קצרה מאוד בה הוואטסאפ מסנג'ר היה מוצע להורדה בחינם. כמובן שניצלתי את ההזדמנות ( חצי פרסי :lol: ).

מאז, האייטיונס פשוט "זוכר" שכביכול רכשתי את התוכנה, וגם אם היא תעלה כסף אני אוכל להוריד אותה בחינם כי כבר הורדתי עותק חינמי שלה.

שמח שהסתדרת,

אבירן.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה ה app cake מכניס את עצמו כל הזמן לרשימה של ההסרה בסדייה כשאני מעוניין להתקין משהו אחר?

עכשיו אני תקוע במצב שאין לי אפשרות להתקין טוויק חדש כי בזמן שהוא יתקין אותו, הוא יסיר את האפקייק. פיס אוף שיט האקולוס האלה!

פורסם

היי חברים , (אסף)

איך אני מגבה את האייפון 4 שלי , ומעביר את כל המידע ל-4S ?

אנשי קשר

תמונות

שירים

מיילים

היסטוריית ווטסאפ

וזהו בגדול.

אשמח לעזרה , ועוד שאלה , האם ניתן להעביר את הכל לאנדרוייד? ואם כן ? איך עושים זאת ?

תודה רבה

נתי

פורסם

מישהו יכול להסביר לי, איך לגבות אפליקציות פרצות

מבלי שהאיטונס ימחוק לי אותם?.

ובנוסף יש דרך שבה אני יכול לשחזר את אפלקיצות שאיטונס מחק?

פורסם
היי חברים , (אסף)

איך אני מגבה את האייפון 4 שלי , ומעביר את כל המידע ל-4S ?

אנשי קשר

תמונות

שירים

מיילים

היסטוריית ווטסאפ

וזהו בגדול.

אשמח לעזרה , ועוד שאלה , האם ניתן להעביר את הכל לאנדרוייד? ואם כן ? איך עושים זאת ?

תודה רבה

נתי

מחבר את האייפון 4 למחשב. מבצע בק-אפ.

לאחר מכן מחבר את ה4S למחשב. ומעלה את הבק אפ שיצרת לפני כן.

שבת שלום,

אבירן.

פורסם

שלום לכולם!

פעם היה לי טוויק מהסידיה, ששינה את האותיות בצד ימין באנשי קשר, מעברית ואנגלית לעברית בלבד.

תודה מראש

• תוכן חדש...