Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התחדשתי באייפון 5 והטעינה ברכב מאוד קריטית לי

קניתי כבל סנכרון טנדרטי ומתאם USB לשקע המצת ברכב אבל אני מתרשם שקצב הטעינה ברכב מאווווד איטי

יש דרך לקנות מתאם כזה בארץ שיהיה מהיר ?

תודה מראש

Jealousy is misery, suffering is grief

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין משהו ללא פריצה (גם בתשלום הולך) ?

ניסיתי עם התכנה של DROPBOX, זה כן מעלה לאתר שלהם אבל דרך התכנה לא ניתן להעתיק את הקישור למרות שרואים אותו וזה מצריך להכנס לאתר שלהם דרך הדפדפת שזה כבר מסורבל

מסתבר שפיקאסה עושה זאת אבל רק הגרסה שבתשלום

לעומת זאת פוטובוקט עושים זאת בחינם, בדקתי את זה עכשיו וזה בדיוק מה שהיתי צריך

האפליקציה מעלה לאתר של פוטובוקט, מקבלים קישור אפילו עם תגי IMG וניתן להדביק בפורומים בגלישה דרך הנייד וזה מציג את התמונה על הבורד

לידיעתכם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
R'n'B זה לא אפשרי לפרמט מתוך המכשיר עצמו כשהוא פרוץ, אתה סתם תדפוק את מערכת ההפעלה והוא ישאר תקוע על התפוח.

תצטרך לבצע ריסטור עם קושחה מותאמת אישית שתפרת יחד עם חתימה בעזרת REDSNOW או SNOWBREEZE.

שכחתי מזה לגמריי, תודה.

פורסם

אסף אפשר לקבל מדריך כי משום מה עם redsn0w_win_0.9.11b4 אני מקבל את השגיאה הבאה:

Sorry., the current version of redsn0w restore only A5 Devices or Newer

פורסם

שאלה למומחי האייפון ובכלל חומרה.

האם יש אפשרות כזו שלסמארטפון תהיה יציאת hdmi ? חשבתי כמה נוח זה היה יכול להיות לחבר כבל hd מהאייפון למסך ולהנות מכל המכלול של האייפון על גבי טלויזיה..

כל הסרטונים הביתיים והתמונות... זה יכול להיות מושלם! השאלה אם טכנית אפשרי בכלל ליצור חיבור כזה בסמארטפון..

אני הראשון לקנות אחד כזה!

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מנוע חיפוש טוב לאפליקציות פרוצות או אתר טוב .

יש לי כבר זמן רב כמה אפליקציות שקיים להם עידכון אבל ב APPCAKE או ב VSHARE העידכונים לא קיימים :|

תודה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
שלום לכולם, התחדשתי באייפון 5 והטעינה ברכב מאוד קריטית לי

קניתי כבל סנכרון טנדרטי ומתאם USB לשקע המצת ברכב אבל אני מתרשם שקצב הטעינה ברכב מאווווד איטי

יש דרך לקנות מתאם כזה בארץ שיהיה מהיר ?

תודה מראש

אני מטעין עם כבל מקורי של הטלפון מחובר לסוויץ' , והטעינה היא איטית יותר בהשוואה לחיבור לחשמל בבית , כנראה בגלל המתח של הרכב שהוא 12V.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אין קשר בין המתח ברכב שלך למהירות הטעינה, תקנו מטען מחברה טובה והטעינה תהיה לא פחות מהירה מהשקע בבית.

אני רכשתי מטען מחברת DEXIM שהיה מטעין פשוט מצויין ברכב, ב40-50 דקות סוללה מלאה מ0.

אודי A4

דימה.

פורסם

הורדתי tvout 2

ואז שמתי להתקנה מהסידיה את RESUPPORTED 4 ופתאום הטלפון לא יוצא מRESPRING , כיבתי והדלקתי ועכשיו הוא רק עם התמונה של התפוח ותקוע שם

מה עושים?

פורסם

היי,

אייפון חמש, לא פרוץ מן הסתם, דרושה תוכנה לסינון שיחות, למשל, לא לקבל שיחות ממספרים חסויים באופן שרירותי.

גם בתשלום בא בחשבון (שיהיה סביר). די קריטי, אני בשלב לפני המעבר לNOTE 2 :)

פורסם
היי,

אייפון חמש, לא פרוץ מן הסתם, דרושה תוכנה לסינון שיחות, למשל, לא לקבל שיחות ממספרים חסויים באופן שרירותי.

גם בתשלום בא בחשבון (שיהיה סביר). די קריטי, אני בשלב לפני המעבר לNOTE 2 :)

בשביל זה לא צריך לפרוץ את האייפון אלא להשתמש באפשרות המובנית DND אשר נותנת פיתרון מצויין להרבה מצבים.

Do Not Disturb = DND

חשבתי שכבר עברה ההיסטריה לפריצות.

איזה כייף לי :)

פורסם
maxcher תוריד רדסנאו ותעשה JUST BOOT.

מעט מידי מאוחר מידי :( נכנסתי ל DFU ועשיתי ריסטור והאייפון הארור היה חייב לשדרג ל6.0 , עכשיו לך תשיג את החתימות שלך מהסידיה.

כל יום שעובר אני מתייאש יותר ויותר ובדרך לאנדרואיד.

• תוכן חדש...