Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

JUVEnivTUS יש לך מקום פנוי במחשב?

shellcase האופצייה הזו מופיע רק אם ניסיתה להוריד משהו חינמי לפני שלחצת על יצירת חשבון חדש.

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא היה מספיק מקום פנוי, ואני ברוב טיפשותי נכנסתי לתיקיה של הגיבויים באייטיונס דרך התיקיות בווינדוס, ומחקתי באופן ידני כרגע 14 ג'יגה :oops:

איך אני משחזר את זה עכשיו?? אין לי אפילו נקודת שחזור בשחזור מערכת. וכמובן גם באייטיונס אין שחזור.

פורסם
אייפון 4 עם 6.1 פרוץ

עבד חלק עד היום ועכשיו שאני פותח את הסידיה עולה ההודעה הבאה

מישהו נתקל בה או יודע כיצד לפתור את זה כי כרגע אין אופציה להוריד כלום דרך הסידיה

בתודה דין

ניסית לעשות ריסטרט למכשיר? קיבלתי הודעה דומה במכשיר הפרוץ של חברה שלי. אני לא בטוח שזה קשור לוקאלית למכשיר שלך, נראה לי שזה קורה בגלל לחץ על שרתי הסידיה. אצל חברה שלי אחרי כמה ניסיונות זה עבד.

פורסם

אני מנסה להתקין appcake על אייפון 5 פרוץ.

הבעייה היא שההתקנה נתקעת בסוף ומתקבלת התראה שלא ניתן להתקין. נסיתי כמה פעמים אותה בעייה.

איך ניתן לסדר את זה?

פורסם
וזה בסדר שלמרות שגיביתי,באייפון רשום: הגיבוי האחרון:אף פעם ??? :roll:

???

איך אני באמת רואה את הגיבוי ב ICLOUD ?

פורסם
אני מנסה להתקין appcake על אייפון 5 פרוץ.

הבעייה היא שההתקנה נתקעת בסוף ומתקבלת התראה שלא ניתן להתקין. נסיתי כמה פעמים אותה בעייה.

איך ניתן לסדר את זה?

אתה צריך להתקין תוסף בסידיה שנקרא APPSYNC שתואם למערכת הפעלה שלך, בנוסף להוסיף את הסורס של אפקייק, ורק אז להתקין את האפליקציה.

פורסם

יש עוד תוכנה שנקראת v share על אותו עיקרון של ה appcake.

אני ניתקלתי בבעיה חדשה :( היוטיוב הפסיק להשמיע שירים,דרך הספארי הוא תקוע על טעינה ודרך התוכנה הוא רושם

Playbak error,יש למישהו מושג איך לסדר את זה??

Vw Polo GTI

פורסם
אתה צריך להתקין תוסף בסידיה שנקרא APPSYNC שתואם למערכת הפעלה שלך, בנוסף להוסיף את הסורס של אפקייק, ורק אז להתקין את האפליקציה.

מעולה תודה!

עוד שאלה בISO 6.1 אילו שירותי מערכת ניתן לכבות (הלא נחוצים) כדי לשמור יותר על חיי הסוללה?

פורסם

אויייייש נו באממממת!!!!!!!!!!

שעה שאני יושב על האייפון מגבה מרסטר פורץ מוסיף סורסים ופתאום אני מקבל את ההודעה הזאת מסידייה!!

מה זה???? מה עשיתי לא בסדר? עכשיו אין לי כלוום בתוך הסורסים הכל ריק! ינעל ה%#$$!!!!!!!!!!!!

בבקשה שמישהו יציל אותי מהחרא הזה!

img0001pk.png

פורסם

בדרך כלל זה נובע מעומס על השרתים של סידיה.

אל דאגה.

תנסה שוב ושוב ובסוף תצליח.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מה??

ביצעתי עכשיו ריסטור ופרצתי שוב פעם. וזה בכלל לא מזה?

אחחחחח איפה היית לפני שעה.... ):

פורסם
אויייייש נו באממממת!!!!!!!!!!

שעה שאני יושב על האייפון מגבה מרסטר פורץ מוסיף סורסים ופתאום אני מקבל את ההודעה הזאת מסידייה!!

מה זה???? מה עשיתי לא בסדר? עכשיו אין לי כלוום בתוך הסורסים הכל ריק! ינעל ה%#$$!!!!!!!!!!!!

בבקשה שמישהו יציל אותי מהחרא הזה!

img0001pk.png

עדכון: ביצעתי ריסטור ופריצה מחדש הסדייה עבדה מצויין. הוספתי מספר סורסים ואז שוב חזרה ההודעה הזו. והפעם הוספתי רק

סורסים מוכרים. בחור מעליי אמר שזה נובע מעומס על שרתים. נכון להבוקר זה עדיין מראה לי את ההודעה הזו.

מישהו יכול לעזור לי?

תודה!

• תוכן חדש...