Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלקום מחוייבים לפתוח לך את המכשיר במידה ואתה הבעלים.

אם זה לא אתה, תצטרך למצוא את הבעלים המקורי שקנה את המכשיר מסלקום.

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז, הצטרפתי שלא מרצוני לקהילת ה-Igeeks. קיבלתי אחר כבוד ipad דור שלישי, 32GB עם כרטיס סים. חדש. מהניילון (אני שונא את הIOS, אבל סוס שניתן במתנה, לא בודקים בשיניים)

כמה שאלות:

יש דרך לבטל דרישת הסיסמה לכל רכישה שאינה בתשלום בapp store?

מישהו התנסה בעטים של wacom? אני מעוניין להפוך את האייפד למעין ספר סקיצות).

יש דרך להוריד אפלקציות מובנות לא רצויות?

יש דרך להעביר מוזיקה שלא נקנתה שלא דרך האייטיונס? לדוגמא דרך הדרופ בוקס? אם כל האהבה שלי לאייטיונס, 32GB זה לא ממש הרבה, ואני כן מרבה להשתמש בשירותי ענן.

האם יש וואטס אפ לIPAD או רק את המקביל האייפוני?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול,

יש לי אייפון 4S, לפני שבועיים הפכה אופצית ה-WIFI בהגדרות לאפורה ואין ביכולתי להפעיל את ה-WIFI במכשיר.

נסיתי לעשות למכשיר ריסטור, עדכון גרסה לגרסה החדשה ביותר (6.1.2), להגדיר את האייפון כמכשיר חדש, לאפס את הגדרות הרשת אינספור פעמים וכל עצה או חצי עצה שמצאתי ברשת אך לצערי ה-WIFI לא שב לפעול.

האם מישהו מכיר את הבעיה? האם מישהו יודע לפתור אותה?

תודה מראש

התחילה גם אותה בעיה בשבוע האחרון ! (גם 4S). לפעמים הכפתור אפור, ולפעמים הWIFI דולק, אבל לא מוצא שום רשת.

אחד הפתרונות שמצאתי ברשת זה לעשות את סדרת הפעולות הבאה :

להפעיל מצב טיסה

לעשות כיבוי מלא

להדליק

לכבות מצב טיסה

להדליק WIFI

זה עזר לי פעם-פעמיים אבל זה לא פותר את הבעיה (זה חוזר שוב מהר מאד). שווה לך לנסות אבל, יש כאלה שעזר להם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אז, הצטרפתי שלא מרצוני לקהילת ה-Igeeks. קיבלתי אחר כבוד ipad דור שלישי, 32GB עם כרטיס סים. חדש. מהניילון (אני שונא את הIOS, אבל סוס שניתן במתנה, לא בודקים בשיניים)

תתחדש!

כמה שאלות:

יש דרך לבטל דרישת הסיסמה לכל רכישה שאינה בתשלום בapp store? וודאי, תפרוץ את המכשיר ותתקין מסידיה את PASSWORD PILOT.

מישהו התנסה בעטים של wacom? אני מעוניין להפוך את האייפד למעין ספר סקיצות).

יש דרך להוריד אפלקציות מובנות לא רצויות? אפשר להסתיר אותם, בעזרת SPIRNGTOMIZE גם הוא מסידיה.

יש דרך להעביר מוזיקה שלא נקנתה שלא דרך האייטיונס? לדוגמא דרך הדרופ בוקס? אם כל האהבה שלי לאייטיונס, 32GB זה לא ממש הרבה, ואני כן מרבה להשתמש בשירותי ענן.

בעזרת MEWSEEK מסידיה אתה יכול להכניס שירים לאפליקציית האייפוד ובעצם לעקוף את אייטונס.

האם יש וואטס אפ לIPAD או רק את המקביל האייפוני?

שוב, דרך סידיה, תתקין את WHATSPAD ולאחר מכן תתקין WHATSAPP דרך 25PP.

בגלל שאתה IOSיסט חדש, מגיעה לך תמיכה מרחוק עד שתיכנס לעניינים. אם תרצה, שלח לי מזהה וסיסימא של TEAMVIEWER בה"פ.

תשובות באדום.

Stay Dirty

פורסם
סלקום מחוייבים לפתוח לך את המכשיר במידה ואתה הבעלים.

אם זה לא אתה, תצטרך למצוא את הבעלים המקורי שקנה את המכשיר מסלקום.

אני אכן הבעלים של המכשיר ..

כנראה שאין מנוס מללכת אליהם . בתחנות שירות ואביזרים של סלקום אפשר לעשות את זה גם ?

או שחובה ללכת למעבדה בקריית שמונה ?

פורסם

מעדיף לא לפרוץ. אלא אם כן הJAILBREAK הנוכחי פשוט בצורה יוצאת דופן. כמו כן, אני מבין שעם כל גרסא חדשה, אני צריך לפרוץ מחדש?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הפריצה פשוט מאד - שתי לחיצות כפתור בערך - מוריד את התוכנה של eva3ion, מחבר את האייפד, מפעיל את התוכנה.

מתישהו באמצע צריך להריץ אפליקציה שתופיע לך באייפד - וזהו. ממליץ לפרוץ, כל מה שביקשת לעשות קיים בסידיה, ורק שם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
צריך סיוע שוב :/

הדבר הזה מופיע לי כשאני נכנס לסידיה. לא הוספתי סורסים חדשים לאחרונה ולא שיניתי כלום.

What the fuck is that [ATTACH]328355[/ATTACH]

כנראה שהתקנת המווןן סורסים בסידיה , תמחק את אלה שאתה לא משתמש בהם והבעיה תיפתר .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

אני אמור לקבל אייפון 3 או 3GS פרוץ.

נאמר לי שבגלל שפרצו אותו, אין לו GPS.

יש אפשרות להחזיר את המכשיר למצב כמו שיצא מהקופסה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שלום

1. האם אפשר להעביר מוזיקה לאיפון לא פרוץ בלי תלות באייטיונז על מחשב (ios6)

2. אם נגיד יוצאת גרסה ואני מעדכן מהמכשיר, האם זה פחות טוב מאשר התקנה ״מלאה״ מהמחשב דרך אייטיונז?

3. למרות שכמעת ואין לי כלום על המכשיר (3gs) הוא בימים האחרונים נהיה איטי בצורה חריגה, המון זמן בפתיחת אפליקציה, צילום, גלישה איטית מאוד, הכל זז לאט, מה יכול לגרום לזה/מה ניתן לעשות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שלום

1. האם אפשר להעביר מוזיקה לאיפון לא פרוץ בלי תלות באייטיונז על מחשב (ios6)

כן, יש את itools

http://itools.hk/cms/webpage30.htm

2. אם נגיד יוצאת גרסה ואני מעדכן מהמכשיר, האם זה פחות טוב מאשר התקנה ״מלאה״ מהמחשב דרך אייטיונז?

אם האייפון שלך פרוץ אז אסור לעדכן מהמכשיר, אם הוא לא פרוץ ואתה מתכנן לפרוץ בעתיד תיהיה לך בעית שינמוך (לפחות בגרסה האחרונה)

3. למרות שכמעת ואין לי כלום על המכשיר (3gs) הוא בימים האחרונים נהיה איטי בצורה חריגה, המון זמן בפתיחת אפליקציה, צילום, גלישה איטית מאוד, הכל זז לאט, מה יכול לגרום לזה/מה ניתן לעשות

להחיל לרוקן אפליקציות לא שימושיות, למחוק מטמונים. אם זה לא עוזר תעשה רסטור נקי.

בכחול.

פורסם

1. תודה, אנסה. (עריכה - ניסיתי. גדוללל)

2. כמו שהזכרתי - לא פרוץ

התכוונתי אם זה לא טוב שזה כאילו מעמיס התקנה "כתלאי\שדרוג" ולא כמו "פירמוט" והתקנה מחדש כמו שעושים התקנה דרך אייטיונז

(כי בהקשר ל 3, יכול להיות שזה מה שהאט לי את האיפון ?)

3. מאותה סיבה שלא פרצתי את המכשיר, חוץ ממה שמגיע באיפון יש לי רק פייסבוק,וואצאפ,וויז, התכנה שמזה שירים ויוטיוב.

הכל נכנס בדף הראשון, אין שומדבר אחר מותקן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האם ישנה דרך לחבר את הקורא כרטיסים של אפל לאייפון ולהפעיל אותו?

מדובר באיפון 4 פרוץ

תודה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...