Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מומלץ לשמור בגלל שאם אתה רוצה להגיע ל5.1.1 אתה צריך או קשוחה מותאמת (מה שמחייב שחזור) או שחזור דרך רדסנאו.

לכן אם לא תגבה אז זה לא ישמר.

לגבי הפתיחה הדרישה היחידה שתעשה אקטיבציה רשמית ולא HACK ACTIVATE.

יש לך אולי מדריך לשדרג לגירסה הנ"ל?

לא אכפת לי שהכל ימחק מלבד אנשי הקשר והפתקים, איפה אני יכול לגבות את שני הדברים? יש לי את התוכנה iFunBox.

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שזה לא קיים באייפון/גירסה שלי.

בכל מקרה יש למישהו מדריך לעדכון גירסה 5.1.1? כי כבר הורדתי את העדכון בנפרד וניסיתי להתקין ופשוט קיבלתי המון שגיאות לאורך ההתקנה (בכל אחת מהשגיאות טיפלתי בנפרד עד שכבר התייאשתי) ולמזלי הצלחתי לחזור למצב שהאייפון נדלק ועובד בגירסה הישנה (הייתי כמה שעות במצב שרק מופיע תמונה של אייטונס וכבל).

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

חזרתי מהעבר,החלפתי בטריה באייפון דור 2 שלי ועכשיו הוא נעול.

איך פורצים אותו?

פעם אחרונה עשיתי את זה ב2007,שקיבלתי אותו וכל ההסברים של פעם כבר לא עובדים כי אין לי את התוכנות.

עזרה בבקשה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש לי 4S ב 5.0.1 עם חתימות ל 5.1.0 ו 5.1.1

אני רוצה לשדרג ל 5.1.1

החתימות הורדו למחשב עם המטריה הקטנטונת.

אני מנסה ליצר IPSW עבור המכשיר שלי ולא מצליח.

ניסיתי כמה גרסאות של redsn0w ואני כל הזמן מקבל הודעות שגיאה.

יש איזה מדריך נורמלי איך לשדרג מ 5.0.1 ל 5.1.1?

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך, קודם כל אתה צריך את הגרסא האחרונה של REDSNOW:

https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.15b3.zip?attredirects=0&d=1

REDSNOW עכשיו נותן לך לבצע ריסטור במקום אייטונס. אז תשתמש בפונקציה הזאת כדי לשדרג ל 5.1.1.

כמובן שאתה צריך לעמוד בקריטריונים כדי שזה יעבוד:

1. restore an A5+ device from any iOS5 to any other iOS5 as long as you have correct 5.x blobs for the starting (current) and ending points of the restore

2. You DO NOT QUALIFY for iOS5-to-iOS5 restores if you got to your current 5.x via an OTA update

אם אתה עומד בשני אלה, פשוט כנס ל:

Extras->Even More->Restore

ios6-jailbreak-extras-even-more-restore.png

Stay Dirty

פורסם

אסף תודה.

אבל אז הוא מבקש ממני את החתימה של ה 5.0.1 שאין לי אותה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה חלק מהקריטריון הראשון... אתה צריך גם חתימה של הקושחה הנוכחית וגם של העתידית.

צר לי אבל תאלץ להישאר על 5.0.1 :(

Stay Dirty

פורסם

פעם היתה דרך לקחת את החתימה עם ה IPSW הרצוי ולהכין IPSW שניתן לטעינה דרך האייטיונס.

מי מת?

פורסם

סולל דרך אתה מתבלבל אם אייפון 4, ב4S זה אף פעם לא היה ככה.

תנסה להוציא חתימה של 5.0.1 מהטלפון (FETCH) בדרך כלל זה עובד.

אודי A4

דימה.

פורסם
סולל דרך אתה מתבלבל אם אייפון 4, ב4S זה אף פעם לא היה ככה.

תנסה להוציא חתימה של 5.0.1 מהטלפון (FETCH) בדרך כלל זה עובד.

כנראה שאתה צודק.

איך עושים FETCH?

פורסם

EXTRAS > SHSH BLOBS > FETCH

לאחר מכן

EXTRAS > SHSH BLOBS > SUBMIT ולבחור את הקובץ שהוא הוציא בFETCH.

אודי A4

דימה.

פורסם

מקבל הודעה שזה לא נתמך ב 4S

• תוכן חדש...