Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כמה ימים עשיתי תאונה והאוטו שלי ירד מהכביש, בעוד כשבועיים +- אני אקבל את הכסף מהביטוח

על הרכב שהוא 30 אלף ש"ח אני מעוניין לרכוש רכב זמני שישמש אותי לחודשיים שלושה בחלק מהסכום ולאחר השלושה חודשים

לקנות רכב יותר רציני בסכום הרבה יותר גדול.

מה שאני בעיקר מחפש ודורש מהרכב זה שאני אוכל למכור אותו בתוך כמה ימים ברגע שאני אצטרך - משמע רכב עם שוק.

דלק לא משחק גורם ממשי, עד עכשיו היה לי רכב שעשה 1 ל 6 אבל אני מעדיף לא לעבור את המנוע 2000 כרגע.

כרגע אני לא מחפש משהו ספורטיבי כמו שהיה לפני כן אלא רק רכב זמני, רכבים שאני לא מתקרב אליהם זה רכבים בעלי 5

דלתות\3 דלתות רק 4 או 2 דלתות.

תודה לכל אלו שיכולים לעזור לי במציאת הרכב הזמני המבוקש, שיהיה יום טוב.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לקנות רכב לחודשים ספורים זוהי טעות בכל מובן אפשרי - כאב ראש, ליישר קו, עלויות נלוות (בדיקות של כל מיני רכבים, בזבוז זמן אדיר, טלפונים אין סוף וכו'), שלא נדבר על הכסף שתפסיד כשתמכור אותו מבחינת ירידת ערך + קפיצת יד.

כמו כן, אין "רכב שניתן למכור תוך כמה ימים" זה פשוט לא קיים, אלא אם כן אתה רוצה למכור במחיר ריצפה ולהפסיד כסף.

אם עד כדי כך חשוב לך רכב ואתה לא יכול להתאפק 3 חודשים, קפוץ לחברת ליסיניג וסגור איזה עסקה נחמדה להשכרה.

Bimmer

פורסם

בהשכרת רכב אני אשלם על 3 חודשים פי כמה וכמה מאשר אני אפסיד על מכירת רכב,

אין מה לעשות כרגע היום יום שלי מתבסס על רכב וכרגע להיות 3 חודשים בלי רכב זו בעיה די רצינית.

Arcticat DVX400 2008

פורסם

ואתה בטוח שלא יעשו לך הנחה טובה כי אתה לוקח את להרבה זמן?

אל תשלול על הסף, תבדוק.

יכול מאוד להיות שאתה צודק אבל שווה בדיקה לא?

Bimmer

פורסם

כדאי לקחת בחשבון שלמצוא רכב במצב סביר לוקח זמן. למכור גם לוקח זמן. נניח ב-30K קנית רכב ועכשיו אתה לחוץ למכור, פיתאום יש ירישה בשוק המשומשות ואף אחד לא מתקשר. אתה מציע מחיר 25K ואין טלפונים. בסוף מחוסר ברירה תמכור ב-15K? במידה וכן, לתקופה הזאת השכירות עולה יותר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היי, כשאני הייתי בתמונה הזו, קניתי רכב 5 אלף שח, שרייד שנת 93, אמרתי לעצמי "אני צריך אותו ל3 חודשים, גם אם אני זורק אותו לפח זה יוצא פחות מהשכרה"

עשיתי לרכב מדחס מזגן, ונסעתי איתו מעל שנה, בסוף הוא נמכר ב4 אלף ש"ח, זה משתלם בהחלט :)

ככל שאתה קונה רכב יותר יקר ואו חדיש, יש לו ירידת ערך וגדלים הסיכויים שלך להפסיד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כן בגלל זה ציינתי שאני מעדיף לקנות את הרכב בחלק מהסכום ובטח שלא בסכום כולו.

הונדות למינהן? כדאי לא כדאי? בכל זאת זה רכב זול והוא ישמש אותי רק למספר חודשים

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אם ידני בא בחשבון וגודל לא קובע אז רנו טווינגו זה אוטו קטן, אמין, חסכוני והכי חשוב פשוט (אין הרבה דברים שיתקלקלו).

אתה יכול למצוא אחת גם ב-5K ש"ח.

אם אתה צריך משהו יותר גדול אז חפש פונטו, שרייד, סיריון מהדור הישן וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
רכבים שאני לא מתקרב אליהם זה רכבים בעלי 5 דלתות\3 דלתות רק 4 או 2 דלתות.

אם יש עוד רכב כזה שאתה מכיר שיכול לעמוד בדרישות שלי ואני אוכל למכור אותו תוך זמן קצר

אני אשמח מאד לשמוע את דעתך, תודה רבה!

דרך אגב, אחד הרכבים שחשבתי עליהם הוא הפאסאט שנת 2000 מנוע 1.8/1.8T

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אני רואה שאתה מחפש רק איך להפיל את עצמך. פאסאט זה רכב מנהלים עם מלא טכנולוגיה שהפוטנציאל שיתקלקל משהו ויעלה לך אלפי שקלים לסדר אותו גבוהה מאוד.

אני בגישה של קנה כמה שיותר בזול ותמכור כמה שיותר בזול. אם קנית ב-30K ש"ח ותצטרך לרדת ל-20K ש"ח כדי למכור מהר זה יכאה הרבה יותר מאשר אם תקנה ב-5K ש"ח ותעיף ב-2.5K ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לי תחושה שאתה אומר שאתה רוצה משהו אחד, ובפועל מחפש משהו אחר. הציעו לך אופציות מעניינות שיענו על הדרישות שהצגת (טווינגו, לדוגמה), ואתה מתעקש לחפש רכבי יוקרה ישנים (פאסאט).

פורסם

פאסאט ידני לא תמכור מהר.

אני (כמו המגיבים לפני) הייתי מחפש משהו מינימלי ונוסע בכמה אלפיות : סובארו DL, 205, אונו או פונטו זולה ונוסע בה - ומקסימום זורק לפירוק בסוף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...