Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא קבל? הדבר היחיד שהוא עושה זה לשמור! והרמקולים במגש הם יותר בשביל מי שיושב מאחורה שגם יהנה ולא ישמע רק את הסאב שנמצא לו על הגב.. לא היה צורך ב 6-9.. 

פורסם
למה לא קבל? הדבר היחיד שהוא עושה זה לשמור! והרמקולים במגש הם יותר בשביל מי שיושב מאחורה שגם יהנה ולא ישמע רק את הסאב שנמצא לו על הגב.. לא היה צורך ב 6-9..

אז כבר היית מתקין בדלת במיקום המקורי.

והקבל לדעתי לא תורם פה יותר מדי.

שוב - תהנה.

פורסם

כן קבל לא קבל הנושא הזה כבר הוכיח את עצמו כוויכוח עקר... באותה הזדמנות אתה יכול גם לשים קוביות על המראה המרכזית...

כיוון שאלכסנדר כבר הגיב אז הרשות לפתיחה באש ניתנה - תתחדש ותהנה!

בחירה נאה ביותר של רכב.

לגבי הרכיבים האמת עוד לא התעקמתי - רק שלחתי מבט בהתקנה ונראה שהעבודה היא יפה ונקיה מאוד

כמו שאמרתי לא הספקתי להתעמק - האם אתה מרוצה מהתוצאה הסופית?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוקר טוב

היי אורן מה שלומך ?

רב תודות על פתיחת השרשור ועל הפרגון

לך אורן אני רוצה לומר שקל מאוד להיות בסדר ונחמד ואחלה ולבוא מתוך רצון אמיתי כדי לתת את הפיתרון ואת השירות הנכון ביותר ומכל הלב ובהנאה במידה ויש מולך את הבן אדם הנכון

ואתה הדוגמא הטובה ביותר ל "בן אדם הנכון"

הכוונה לאיש נחמד שהופך לחבר בזמן שהותו כאן ושיודע להעריך אפילו רק בחיוך את מה שאתה עושה וכך גורם לך לחשוב ולרצות לעשות יותר מתוך טבעיות ולא מתוך מחויבות לתשלום או לחוקי הצרכנות

אלא מתוך באמת רצון כנה בלקיחת האתגר של להוציא חבר (בשלב הזה הלקוח כבר מקבל אצלי בכל אופן מעמד של חבר) מרוצה עד מקסימום היכולת שלך

כמו כן רב תודות לכל המפרגנים

כמו שאתם יודעים הייתי מרגיש טוב יותר אם היינו מרכיבים רכיבים אחרים

אבל עדיין התוצאה טובה וההתקנה גם טובה

יש עוד מספר בעיות של כיוונים סופיים ובדיקות סופיות של מתחים אני מעריך שעד סוף השבוע זה ייגמר

יום טוב

דרור

פורסם

שי כל הכבוד ממש אהבתי את התגובה והיחס החם באמת..

ממש עושה חשק לבוא ולעשות הכל אצלך!

ובכלל להמליץ לכל מ ששואל ואני מבטיח לעשות את זה..

אני כנראה אבקר אצלך השבוע או שבוע הבא! :-D

פורסם
נראה ממש מקצועי ואיכותי.

אפשר לדעת מה זה הדבר הזה באמצע שנראה כמו בקבוק ספרייט אלקטרוני? + מה זה הדבר השמאלי שנראה כמו מגבר?

הבקבוק ספרייט אלקטרוני :-P הוא קבל- הרץ חיפוש יש הרים של מידע בנושא.או חפש שרשור שפתח אדי (הגיב כמה תגובות מעליי עם הבחורה היפה בסמלון) וגם שם יש מידע.

השבר השמאלי שנראה כמו מגבר- הוא מגבר. זה המונו שלו

מותקן.

אחלה התקנה, תתחדש!

פורסם
אז כבר היית מתקין בדלת במיקום המקורי.

והקבל לדעתי לא תורם פה יותר מדי.

שוב - תהנה.

חשבתי על האופציה הזאת אבל אחרי כמה דקות הבנתי שבדלת זה יהיה מיותר כי הרכב קטן ויהיה חסר סאונד מאחורה ורמקול שישב ליד רגל של נוסע מאחורה לא ישמע בצורה נצילה..

• תוכן חדש...