Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

השאלה שלי היא כזאת - במכשיר מולטימדיה מסוג דאבל דין שיש לו חיבור כניסה לאייפון האם הכניסה היא רק אודיו או גם ווידאו,

זאת אומרת שבהנחה שהכניסה היא גם אודיו וגם ווידאו אני יכול לחבר את האייפון למערכת להפעיל את תוכנת הניווט באייפון ולראות אותה על המסך של המערכת ?.

האם יש לי שליטה על האייפון מהמסך של המערכת ( הכנסת כתובות ,חיוג בטלפון )?.

תודה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הבנתי שיש כבל מיוחד לאייפון שיש לו יציאת av ואפשר עם מתאם מיוחד לראות וידאו דרך היציאת aux בדאבל דין...לא בטוח ולא ניסיתי אבל גם אני מחפש פיתרון

פורסם

יותר זול וטוב כבר לקנות אייפד ולהשתיל אותו בדש בורד כבר היה פה פרוייקט כזה וככה אתה יכול להנות מכל הפונקציות כולל גיפיאס ופאלפון

• תוכן חדש...