Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף הרכב החדש הגיע - POLO TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי את הרכב החדש מהסוכנות , POLO TSI עם 11 ק"מ על השעון.

הייתה לי התלבטות בינה לבין האאודי A1 אבל בסוף הלכתי על הפולו בגלל הפרקטיות של 5 דלתות:-)

הרכב חמוד ביותר , וממה שנסעתי איתה עד עכשיו אני יחסית מרוצה .

אני אעלה תמונות מחר בבוקר של הרכב אבל לפני זה יש לי 2 שאלות :

1. צריך לעשות הרצה למנוע? בסוכונת נאמר לי שלא צריך וגם בספר רכב לא רשום משהו על זה , אבל אולי בכל זאת צריך ?

2. בנוגע לטורבו , בגמר כל נסיעה אני צריך לחכות דקה כדי לכבות את הרכב ? כנ"ל לגבי ההתנעה ? או שמספיק רק בבוקר לחכות דקה ? שוב בסוכנות נאמר לי שלא צריך לחכות וגם בספר רכב לא רשום על זה משהו.

3. השטיפה של צ'מפיון כל כך מעפנה שיש סימנים כאלה שנראים כמו שריטות ( שחכתי את השם שלהם) יש מקומות מומלצים באזור המרכז או ירושלים לפוליש + ווקס מקצועיים שיעלימו את הסימנים ?

תודה :-)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אם לא רשום או אמרו לך שצריך לעשות הרצה אני במקומך הייתי הולך על ה-SAFE SIDE ואת ה-1000 ק"מ הראשונים עובר במתינות עם המנוע, להזיק זה בטח שלא יזיק, תשתדל לא למשוך הילוכים מעבר ל-3-3.5K סל"ד בהתחלה וככל שתצבור קילומטראז' לאט לאט תעלה את הרף.

לגבי הטורבו, בגדול אומרים שבבוקר כדאי להמתין בעת ההתנעה עד שהמנוע יגיע לטמפ' עבודה ובעת כיבוי המנוע להמתין כדקה בגמר הנסיעה לפני שמכבים מנוע או לחילופין לדאוג לכך שאת הדקות האחרונות של הנסיעה לפני כיבוי המנוע לעשות בצורה רגועה במטרה לאפשר לטורבו להתקרר.

בכל אופן, שיהיה מזל"ט !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יפיפיה אמיתית אכן!

אבל מה זה סריטות על רכב חדש?

אני לא היתי לוקח רכב שהוא מלוכלך ולא לטעמי

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

יפה מאוד, תתחדש!

לפי התרשמות ראשונית שלך ומנהיגת מבחן שבטח כבר עשית, איך המנוע?

אני פשוט לפני רכישה של לאון עם מנוע זהה 1.2TSI ואני רוצה לשמוע פידבקים חיוביים ושליליים על המנוע הנ"ל.

**לפי מה ששמעתי מחבר שעובד בסוכנות של סיאט לא צריך לחכות בסיום נסיעה בכדי שהטורבו יתקרר, ככה היו נוהגים ברכבי טורבו ישנים, היום בכל מנועי הTSI אחרי שאתה מכבה את הרכב ישנה מערכת שדואגת לקרר את הטורבו ולשמור על אריכות ימיו.

לגבי הנעה בבוקר אני לא יודע, בכל מקרה לא בריא לרכב להניע מיד ולנסוע בגלל שטמפרטורת המנוע והשמן לא הגיעו עוד לטמפרטורת עבודה, כדאי לחכות 30 שנ' ולצאת לדרך

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

תודה לכל המברכים

madriver - זה לא ממש שריטות , והבנתי שזה בכל רכב חדש ככה מכיון שבסוכנות לא יודעים לשטוף כמו שצריך , צריך להשתמש בחומר שנקרא פלסטלינה ולעשות פוליש ווקס לרכב כדי שזה ירד.

עומר - הרכב עדיין בהרצה ולא הספקתי לראות יותר מידי אבל ממה שהתרשמתי המנוע מצוין , חזק הרבה יותר מהגולף 1.6 חדשה שהייתה לי מהשכרה , הכוח זמין כבר בס"לד נמוך , השילוב בין המשקל הנמוך של הפולו + הגיר DSG והמנוע עושה את שלו .

פורסם

אחת המכוניות הקומפקטיות הכי יפות שיש היום על הכביש לדעתי!

בטח ובטח הדגם הכי יפה של הפולו.

בשילוב עם מנוע מוצלח וגיר מוצלח, אין ספק שזו רכישה כדאית ומשתלמת.

תתחדש!

פורסם

1. צריך לעשות הרצה למנוע? בסוכונת נאמר לי שלא צריך וגם בספר רכב לא רשום משהו על זה , אבל אולי בכל זאת צריך ?

חפש טוב, צריך להיות רשום בספר הרכב לגבי תקופת הרצה.

גם לי הסוכן אמר שלא צריך, אך בספר הרכב של פאביה TSI שלי במפורש היה רשום שצריך לעשות הרצה של 1000KM, מכיוון שמדובר באותו מנוע אני מאמין שגם אצלך הסיפור דומה.

2. בנוגע לטורבו , בגמר כל נסיעה אני צריך לחכות דקה כדי לכבות את הרכב ? כנ"ל לגבי ההתנעה ? או שמספיק רק בבוקר לחכות דקה ? שוב בסוכנות נאמר לי שלא צריך לחכות וגם בספר רכב לא רשום על זה משהו.

בכדי שהטורבו שלך יזכה לאריכות ימים מומלץ לחכות כדקה בהתנעה - עד שהסל"ד יירד מ1100 ל500 RPM.

ועד 2 דקות לפני כיבוי .

3. השטיפה של צ'מפיון כל כך מעפנה שיש סימנים כאלה שנראים כמו שריטות ( שחכתי את השם שלהם) יש מקומות מומלצים באזור המרכז או ירושלים לפוליש + ווקס מקצועיים שיעלימו את הסימנים ?

לא צריך פוליש...

חפש מקום שיעשה לך בנוסף לווקס ושטיפה גם פלסטלינה -למשטח מגע חלק ללא שאריות של גרגרי ווקס.

אם כי לדעתי אין כמו לשטוף ולעשות ווקס לבד לרכב חדש...

תתחדש אחלה רכב. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
היום קיבלתי את הרכב החדש מהסוכנות , POLO TSI עם 11 ק"מ על השעון.

תודה :-)

ראשית תתחדש!

תמיד צריך לעשות הרצה - הגיע הזמן להפסיק את סיפורי המעשיות של נציגי היבואנים הארץ בנוסח "המנוע עובר הרצה במפעל..."

בספר הרכב של המכונית הקודמת שלי צויינו במפורש הוראות לנהיגה ב-1500 ק"מ הראשונים. ראה ציטוט להלן מספר רכב מקורי באנגלית של מכונית מבית VAG:

"

The first 1 500 kilometres and then afterwards

A new engine

The engine has to be run in during the first 1 500 kilometres.

Up to 1 000 kilometres

– Do not drive faster than 3/4 of the maximum speed of the gear in use, that is 3/4 of

the maximum permissible engine speed.

– Do not use full throttle.

– Avoid high engine revolutions.

– Do not tow a trailer.

From 1 000 up to 1 500 kilometres

– Increase the power output of the engine gradually up to the full speed of the gear

engaged, that is up to the maximum permissible engine revolutions.

During the first operating hours the engine has higher internal friction than later until

all of the moving parts have harmonized. The driving style which you adopt during the

first approx.1 500 kilometres plays a decisive part in the success of running in your

vehicle.

You should not drive at unnecessarily high engine revolutions even after the

running-in period is complete. The maximum permissible engine speed is marked by

the beginning of the red zone on the scale of the revolutions counter. Shift up into the

next higher gear on a vehicle fitted with manual gearbox before the red zone is

reached. During acceleration (depressing the accelerator) exceptionally high engine

speeds are automatically reduced, yet the engine is not protected against too high

engine speeds which are caused by incorrectly shifting down the gears resulting in a

sudden increase of the engine speeds above the permitted maximum revolutions

which can lead to engine damage.

For a vehicle fitted with a manual gearbox the converse situation also applies: Do not

drive at engine revolutions which are too low. Shift down as soon as the engine is no longer running smoothly.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...