Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף הרכב החדש הגיע - POLO TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש - בהחלט רכב יפה וטוב!

שאלה קטנה: החישוקים הקלים מגיעים כסטנדרט או בתוספת תשלום?

חוץ מ-TSI אחת, כל השאר היו ללא חישוקים קלים אלא טאסות עם גאנט ברזל, בגלל זה השאלה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוגע להרצה - מצאתי רק שצריך לסוע בעדינות ב-600 קילומטר הראשונים כדי לא לפגוע בצמיגים.

אבל בכל זאת אני אסע רגוע ב-1000 קילומטר הקרובים.

בנוגע לג'אנטים - תוספת בשתלום לפולו

אגב זה לא צבע אדום זה כתום-אדום שהוא הרבה יותר יפה מהאדום , צריך לראות במציאות בשביל להבין !

פורסם

300 ק"מ ראשונים לבלום בעדינות

עד 1000 ק"מ ראשונים לא לעבור את 4000 סל"ד

1000-1500 ק"מ ללחוץ על הגז ולהגיע גם לקו האדום

ככה כתוב בספר רכב של פביה עם מנוע 105 כוח (TSI).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תתחדש, נראת נפלא באדום.

גם אותי מעניין סוגיית החישוקים הקלים :)....

גם אני קיבלתי את האוטו החדש שלי עם 1.2TSI לפני שבועיים.

נהנה מאוד עד עכשיו. (400ק"מ בגלל הלימודים :-()

תתחדש.8):lol:

פורסם

אין דבר כזה לא צריך הרצה.

הרצה נועדה לתת לחלקים שפועלים בסינרגיה לראשונה על הרכב לפעול יחדיו ולא רק למנוע עצמו.

אלא אם כן במפעל מסיעים את הרכב במעגלים 300 500 ק"מ אז הרכב כן צריך הרצה.

פורסם

4500 ק"מ בפביה TSI (במשך חודשיים) - אין שום תלונות לגבי המנוע, פשוט תענוג.

תתחדש ותהנה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יפה מאוד, תתחדש!

לפי התרשמות ראשונית שלך ומנהיגת מבחן שבטח כבר עשית, איך המנוע?

אני פשוט לפני רכישה של לאון עם מנוע זהה 1.2TSI ואני רוצה לשמוע פידבקים חיוביים ושליליים על המנוע הנ"ל.

**לפי מה ששמעתי מחבר שעובד בסוכנות של סיאט לא צריך לחכות בסיום נסיעה בכדי שהטורבו יתקרר, ככה היו נוהגים ברכבי טורבו ישנים, היום בכל מנועי הTSI אחרי שאתה מכבה את הרכב ישנה מערכת שדואגת לקרר את הטורבו ולשמור על אריכות ימיו.

לגבי הנעה בבוקר אני לא יודע, בכל מקרה לא בריא לרכב להניע מיד ולנסוע בגלל שטמפרטורת המנוע והשמן לא הגיעו עוד לטמפרטורת עבודה, כדאי לחכות 30 שנ' ולצאת לדרך

אני מתקשה להאמין שהגרמנים שדוגלים באיכות סביבה ישאירו מנועים פועלים על מנת לא להרוס את הטורבו שלא לדבר על בזבוז דלק וכך גם לגביי תחילת עבודה

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

yakird, תתחדש על הרכב ותהנה!

הסימנים שאתה מדבר עליהם הינם swirl marks שיש מצב אשר נגרמים ע"י מכונת השטיפה של צ'מפיון אך איני בטוח עדיין.

(למרות שבעולם לא מצאתי הרבה דיווחים על רכבי VW שמגיעים עם swirl marks מהמפעל)

אני בפחד מהסימנים האלה מראש ביקשתי שלא יישטפו את הרכב והם עשו לי בעיות בטענה שהם לא מוכנים לשחרר רכב מלוכלך. (הוא מגיע ממש מלוכלך מהספינה)

הרכב שלי בצבע לבן ככה שזה הרבה פחות בולט אבל עדיין מרגיז אותי זה שהם הורסים כך את הצבע.

הגיע הזמן להעיר אותם (אם זאת באמת אשמתם),

אני אפתח שרשור בנושא כדי לאסוף תגובות של בעלי VAGיות חדשות וישנות שקיבלו את הרכב עם swirl marks.

(עודכן, אנא הגיבו כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=347535)

ואעביר לצ'מפיון לטיפולם (אם צריך אגיע עד למנהל שירות הארצי ואם זה לא יעזור אפנה לחברינו העיתונאים פה בבקשה לעזרה).

אותי אישית לא מעניין פיצויי אלא פשוט להעיר את תשומת ליבם שיפסיקו לנזק רכבים חדשים.

מי שרוצה לפתור את הבעיה, עוד לא ניסיתי אישית אך נראה שפוליש שלב ראשון פותר את הבעיה. (אין לי מושג כמה זה משפיע על חיי הצבע וכו', אבדוק זאת עם בעל מקצוע)

פורסם

תתחדש!

רכב מצוין גם לדעתי, הוריי קיבלו את שלהם לפני שבועיים בצבע לבן.

לגבי הג'אנטים, אפילו לא התענינו במחיר של המגנזיום אבל אני חשבתי שבתוספת תשלום מקבלים את החישוקים של הפולו מקורי (17 אינץ)

_Volkswagen_Polo_V_12_TSI49bb6b9b85f2c.jpg

מה עלות החישוקים?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שוב תודה כולם :)

רק עכשיו קראתי מה שכתבת , האמת היא שגם אני ביקשתי מהם לא לשטוף את הרכב שלי והם סירבו :?

בכל מקרה הגבתי בדיון שפתחת , אשמח לשמוע עידכונים בנושא !

Herman - החישוקים היחידים שהיבואן מביא הם החישוקים שמורכבים על הרכב שלי , אני גם מתעניין בייבוא ג'אנטים 17 מקורים של פולקסווגן כמו בתמונה שצירפת הם מדהימים !

החישוקים המקורים אצלי עלו כמעט 4 אלף שקל.

פורסם
בכדי שהטורבו שלך יזכה לאריכות ימים מומלץ לחכות כדקה בהתנעה - עד שהסל"ד יירד מ1100 ל500 RPM.

ועד 2 דקות לפני כיבוי .

בהתנעה אפשר לחכות 15-20שניות ואז לנסוע רגוע עד שהמנורה הכחולה (בפביה,לאדע אם יש שעון חום בפולו) נכבית.

בסיום נסיעה רצוי ב2דקות האחרונות לנסוע רגוע,וכשהרכב עומד בחנייה,לחכות עוד חצי דקה לתת לטורבו להרגע (:p) ולכבות בביטחה.

ככה אני נוהג בכל זאת :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מקווה שהאוטו מגיע עם חבילת קונדומים, אתה תצטרך אותם עם כל תשומת הלב שהדגם הזה מושך מבנות המין היפה (ובמיוחד בצבע הזה). :ladysman:

לגבי הרצה, כבר הסברתי בעבר מדוע זה בולשיט וכסת"ח (לאו דווקא משיקולים מכניים), אבל לא יקרה כלום אם באלף ק"מ הראשונים תנהג רגוע ותיקח את הזמן להכיר את הרכב ופעולתו בשגרה. לעומת זאת, השהייה של כיבוי המנוע במכוניות DSG/TDI/HDI/JTD וכו' זה משהו שאני עושה בד"כ אפילו ברכבי השכרה. השכל הישר אומר שהטורבו מסתובב הרבה יותר מהר מהמנוע, לכן יש לתת לו זמן כדי להוריד מהירות או לעצור לבד לפני שמכבים את כל העסק. לא הייתי מוותר על העניין הזה, אלא אם כן הייתי יודע בוודאות שישנה מערכת כלשהי שאחראית לבצע את הפעולה במקומי.

• תוכן חדש...