Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום לאחר כ 6 שנים אני מחליט סוף סוף להפרד מהפייבוריט שהייתה אגב מכונית נפלאה ללא שום תקלה והעניין הוא שאני רוצה קצת אדרנלין מלבד נסיעה מ A ל B וחשבתי בכיוון של 106 XSI

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

כן - נראה לי צרפתיות קטנות למיניהן (קליאו RSI, כל מיני 206/106/205, סאקסו/AX).

אולי גולף GTI ישנה...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כימעט לא ראלי למצוא גולף GTI ישנה במצב סביר במחיר כזה. הדגמים הישנים במצב טוב נמכרים במחירים גבוהים מדי מעבר לתקציב.

ZX עם מנוע 2000 יכולה להיותר אופצייה מעניינת בתקציב כזה. אם רוצים הנעה אחורית, אז יש את אלפא 75, רק לפי מה שהבנתי רוב האקזמפלרים עם מנוע 2000 לא מקוריים או אחרי תאונות שלדה. בכל אופן, גם 1600 קרבורטורים נוסעת לא רע. בדקתי עם מישהו שמוכר אחת כזאת - זה עדיין רלוונטי (אני יכול למסור לך טלפון שלו בהודעה פרטית אם תרצה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...