Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא יכול לומר שהוא מתנדב להעביר זקנות את הכביש, אבל אני בספק אם זה יעשה רושם על השופט.

לחילופין, אתה יכול להעלות לכאן סריקה של הדו"ח כדי שנוכל לבחון את הדברים ולתת תשובה רצינית יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מלא זמן לפנינו

כמו שאמר אלעד העלה את הדו"ח לכאן

איזה מכשיר תפס אותו איפוא באיזה בית משפט הוא אמור להישפט

כמה שנים הוא נוהג מה העבר של עבירות שהוא עבר

האם התנהל לו שימוע אצל קצין משטרה? האם שלל לו את הרשיון פסילה מינהלית ואם כן לכמה זמן?

זה על קצה המזלג

אחרי התשובות שלך אנחנו נדבר או לא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי ישה,

מפאת הפרטיות הוא ביקש לא לסרוק את הדו"ח, אלא רק לציין את הפרטים הבאים:

המשפט בבימ"ש חיפה.

תפסו אותו ביחידת תנועה חיפה, ביחידה משנית זבולון.

מכשיר ממל"ז LTI 20-20.

הוא טוען שהשוטר לא מיקם את הלייזר על הרכב אלא החזיק ביד וכיוון.

המהירות שהוצגה במכשיר 91 קמ"ש, בדו"ח השוטר הפחית ל-86.

המרחק שהוצג בממל"ז 253 מטר.

הוא נוהג כ-18 שנים, ללא עבירות תנועה כ-11 שנים.

היה לו שימוע אצל קצין, לא שללו לו מנהלית את הרישיון.

מה כדאי לו לטעון?

להודות? לא להודות? (טוען שפרטי הדו"ח כנראה נכונים).

תודה,

מוטי.

פורסם

מדובר בעבירת מהירות אשר בגינה זומנת לבית משפט.

אני מניח כי אין לך ניסיון בהופעות בבתי משפט ובטיפול בתיקי תעבורה לכן המלצתי בראש ובראשונה היא אל תגיע בעצמך, אל תאפשר למערכת להנות מחוסר הניסיון וההבנה שלך...

בכדי להגיע לתוצאות בתיקי תעבורה יש לצלם את חומר הראיות, לבדוק אותו היטב, לאתר את הכשלים והליקויים הראיתיים בתיק, לברר האם בוצעו כל הפעולות אשר היה על השוטר לבצע. לך תדע.. אולי מבחינת חומר הראיות התיק כל כך גרוע שכדאי לנהל אותו ולזכות אותך ואז תוכל למנוע מעצמך לא רק פסילה בפועל, קנס, פסילה על תנאי וכו' אלא את עצם הרישום וההרשעה, וזאת מתוך הכרה בחשיבות השמירה על גיליון הרשעות נקי.

כמו שבכל עניין מקצועי אחר היית נעזר בשירותיו של איש מקצוע, אני ממליץ בפנייך לעשות זאת גם במיקרה זה. הרי אינך מתקן בעצמך סתימות בביוב שבביתך, אתה מזמין אינסטלטור. ואינך מבצע בעצמך סתימות או עקירות בשיניים שלך אתה פונה לרופא שיניים. כך גם במיקרה זה. שמע את עצתי, כעו"ד עם וותק של 15 שנים בתחום, כדאי לפנות ליעוץ או יצוג.

פורסם

תודה אסף, בשמו של אחי.

נודע לי ממנו שכמה מאות מטרים לפני שהשוטר לכד אותו בממל"ז, היה שלט של כניסה לשטח בנוי ומעליו (באותו העמוד), הגבלת מהירות של 70 קמ"ש.

מהי אם כן, המהירות המותרת? 50 או 70 קמ"ש?

האם ציור של המקום יועיל במשפט?

זה נראה מצחיק, אני כל הזמן כותב ומדבר בשמו. פשוט, אחי נמצא בחו"ל כמה זמן וחוזר ממש יומיים לפני המשפט לכן ביקש ממני לבצע את הבירורים.

תודה,

מוטי.

פורסם

תראה מוטי

יש כאן אנשים שרוצים לעזור

אבל...

הם יכולים לעזור רק אם נותנים להם כלים ביד.

שוטר אומר 50 קמ"ש

אחיך אומר 70 קמ"ש

אם אחרי אותו עמוד שעליו היה שלט שטח בנוי ותמרור שמתיר 70 לא היה תמרור אחר אז 70 הוא הנכון.

ואז צילום של אותו עמוד ובדיקה שאכן לא היה תמרור אחר , אחרי כן , משנה את התמונה בצורה משמעותית.

אבל...

בד"כ בנושא הזה השוטר מדייק , כי הוא שם כל יום . אבל גם הוא יכול לטעות.

מה שנותר זה לבדוק פיזית את מקום הפשע.

מכאן יקל הדבר להגיב בחוכמה.

אני לא מכניס אותך כרגע בכלל לסוגיה של אמינות המדידה בממל"ז שמשליכה על כל הנושא בכללותו.

תערוך חיפוש תחת ממל"ז בפורום תמצא לא מעט חומר נגד הממל"ז מבחינה משפטית.

וללא כל קשר

מותר להחזיק את הממל"ז ביד ,טווח המדידה בסדר הפחתה של 5 קמ"ש בסדר.

כתב לך אלעד מה נכתב בדברי הנהג בדו"ח . יש לכך חשיבות עצומה לפעמים.

כשיחזור אחיך או לפני כן נסה לנפק מקסימום מידע, גם מקום האירוע אולי יעזור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...