Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ספורט עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור23, הפיז'ו 106 הזהובה (שכנראה אליה אתה מתכוון) אינה מדגם "ראלי", והיא מעולם לא הייתה מדגם זה. סתם לידע כללי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מאיפה הבאת את כל המשקלים האלה? רוב הנתונים שכתבת פה תלושים מהמציאות.

מה זה משנה מאיפה הוא הביא את המשקלים ... ובתאכלס הוא די קרוב למשקלים

אגב אני יודע שהמצב של ה XSI בארץ על הפנים, לכן כדי גם לבדוק רנו מגאן קופה RSI אם הן שמורות אין סיבה שלא...

בהצלחה

אלי

פורסם

קרוב לוודאי שהוא העתיק את הנתונים מיד 2, מה אני יגיד לך ממש קרובים למציאות, hgt ששוקלת 1550 קילו, לא ידעתי שהיא הפכה להיות רכב משוריין, מיצובישי איבו ששותה 1ל8 וודאי, ואני יכול להמשיך עד מחר. הנתונים מנותקים מהמציאות ואתה יכול להגיד לי בבקשה מה מצב האיביזות טורבו משנת 2001 2002 בארץ, כי אני מחפש אחת כזאת.

כי ראיתי שאתה יודע הכל לגבי מצבן של כל הxsi בארצנו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מה זה משנה מאיפה הוא הביא את המשקלים ... ובתאכלס הוא די קרוב למשקלים

אגב אני יודע שהמצב של ה XSI בארץ על הפנים, לכן כדי גם לבדוק רנו מגאן קופה RSI אם הן שמורות אין סיבה שלא...

בהצלחה

אלי

הם מאוד רחוקים! רחוק עד כדי 50%, וזה המון.

רכב ספורטיבי עד 20K ש"ח?? מגאן קופה 2.0, קליאו RSI, פיז'ו 106 XSI/ראלי, אסקורט RS, קורסה/אסטרה GSI, אלפא 145.

מעט פחות ספורטיביות מבחינת התנהגות אבל בעלות מנוע נימרץ, סיוויק האצ'בק, פולו 16V, קולט.

פורסם

קרא את הודעתי המקורית המתייחסת לאותן שלוש מכוניות. אם עדיין לא הבנת,

יש שיעור של הבנת הנקרא מחר ב- 8:00 בבוקר אצלי במשרד. אתה מוזמן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

:? למה להיות כבד?

הכל בצחוק, אני הבנתי טוב מאוד למה התכוונת, הסר דאגה מליבך.:-P

אם המשרד באזור נתניה אשמח ללמוד הבנת הנקרא

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הדאגה מעולם לא הונחה על ליבי, כך שאין בשביל מה להסירה.

אבל רשמתי בפרוטוקול הישיבה כי אתה שותף לכתיבה צינית (יתרון במעמד הגשת קורות החיים).

פורסם

חברה תודה רבה על התגובות שלכם אני כנראה שבוע הבא הולך לבדוק כמה 306 XSI והרעיון של האלפא אני גם יחשוב עליו

אם כבר אלפא אתם מכירים איזה שהם בעיות שכדאי לי לבדוק

נ.ב והמשקלים והנתונים הם מיד 2

פורסם

בתקציב הזה אני לא בטוח שאפשר לקנות משהו בכלל. ובכל מקרה הוא ידרוש תחזוקה לא משנה כמה הוא שמור.

אחרי שתקנה רכב לא שמור במחיר מחירון, תבין למה היית צריך לקנות רכב שמור מעל המחירון.

פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים... שיהיה בהצלחה במציאת רכב ספורטיבי שמור וטוב ב- 20K סביב המחירון...

רק לשם השוואה - מתישהו סביב אותו חודש עברו 3 מכוניות מדגם 106 "ראלי" כאשר המחירון עמד על כ- 22 אש"ח,

כולן היו שמורות מאוד, "עם תוספות" כאלו ואחרות, אחת נמכרה ב- 44, השנייה ב- 46, והשלישית ב- 50.

אף אחד לא קונה ראלי כיום במחירים כאלה. הבועה התפוצצה ממזמן. תביא הוכחות ! במקרה אני מכיר עיסקה של רכב עם נתונים מדהימים שהתבצעה בחודש האחרון (ראלי 98, הכי מבוקשת...) ובעקבות כך את מצב השוק .

זה רכב שעבר זמנו, במחיר הזה אם יש לך את השריטה הספציפית , אתה כבר קונה קליאו ספורט 2001-2002 במחיר שהוא לא פחות מופקע מעל המחירון.

לא חביבי, אני מתכוון לראלי כתומה , כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו רכב.

ראיתי את הרכב הזה בשבוע שעבר נעצר על מהירות בכביש החוף.

לפי איך שהוא נראה חשבתי שזה רכב של בני דודים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ראיתי בהודעות מכירה פורד אסקורט RS שנת 94, נראה רכב שמור.

ראלי כתומה גם אני ראיתי בכביש החוף, עם מכסה מנוע פתוח ושוטר שמביט לתוכו.

ליאור23 יש כיום כמה איביזות שמורות שנמכרות. בעוד כחודשיים כנראה עוד אחת תוצע למכירה.

פורסם

אייל, כשמתייחסים להודעה, יש לקרוא אותה בהקשר המלא.

במקרה הנ"ל, מדובר בתגובה להודעתו של פותח השרשור:

מעל המחירון - למה לאלף עזאזל שאני אשלם למישהו על הטיפולים היוקרתיים שהוא עשה ועל כל השיפורים שמעניינים את סבתא שלי ?!?!?! אין דרך להוריד אותם?!

*רכב שמור - כמה אלפים טובים(5+) מעל המחירון - שמישהו יסביר לי למה ?!

הדוגמאות שהבאתי הן קיצוניות בכוונה, אבל העיקרון נשאר זהה:

מי שקונה בזול, בסוף משלם ביוקר. רכב שטופל בהרבה כסף ואהבה יחזיר חיוך.

רכב שטופל בקמצנות (אם טופל בכלל), יימכר במחירון, והיתרה תשולם במוסך.

יש הסכמה ?

פורסם
בתקציב הזה אני לא בטוח שאפשר לקנות משהו בכלל. ובכל מקרה הוא ידרוש תחזוקה לא משנה כמה הוא שמור.

.

קניתי בהרבה פחות וולקן יד 2 שמורה ומקורית לגמרי, משרתת אותי באמינות ובחריצות!

לטעמי עם מעט מזל היא תדרוש תחזוקה זולה הרבה יותר ממכוניות חדשות יותר ואם יהיה פחות מזל היא תגיע במקרה הגרוע לעלות של טיימינג בקליאו ספורט...

צריך לחפש וצריך גם מעט מזל.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אייל, כשמתייחסים להודעה, יש לקרוא אותה בהקשר המלא.

במקרה הנ"ל, מדובר בתגובה להודעתו של פותח השרשור:

הדוגמאות שהבאתי הן קיצוניות בכוונה, אבל העיקרון נשאר זהה:

מי שקונה בזול, בסוף משלם ביוקר. רכב שטופל בהרבה כסף ואהבה יחזיר חיוך.

רכב שטופל בקמצנות (אם טופל בכלל), יימכר במחירון, והיתרה תשולם במוסך.

יש הסכמה ?

אני חייב גם להסכים וגם לא ממש ...

לפני שנה ו קצת קניתי 205 1.9 GTI MI-16 ואאאוו שירתה אותי חבל על הזמן לא שמורה מי יודע מה, וגם קניתי אותה בסביבות ה10 K וכל מה שהחלפתי בה היה הטרמוסטט

אהה ונורות בלוח שעונים ... :)

אני עם קונדסון למרות זאת, עדיף לקנות משהו בסכום יותר גבוה ולדאוג פחות לא תמיד יש מזל... :]

***(אבל עאם אין ברירה- אז קונים זבל ומתחילים לעבוד)

אגב ראיתי מאזדה RX-3 ניראת קצת מוזר מבחינתי אבל יש כח, פינוק, ו...זאת מאזדה (אם ההורים יודעים שיש לך מאזדה הם בטוח לא יתחילו להיתווכח למה קנית ?!?! )

• תוכן חדש...