Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שלאנשים בארצינו אין בושה!

היום בערב חזרתי מהצבא והחלטתי לנסוע לעיר הבירה, הגעתי לשם הכל טוב ויפה ראיתי המון אנשים , האוטו חדש וגם אחרי ווקס צבע לבן נוצץ אמרתי נחנה כמה שיותר רחוק, ובאמת חניתי בערך קילומטר מהמתחם של מתחם הבירה במקום שהיה לא הרבה מכוניות, כי חשבתי ששם רחוק מההמולה לא ייגעו באוטו,

אחרי 3 שעות חוזר לאוטו ורואה את המכה, שפכו על כל האוטו בירה , באמת שלאנשים אין בושה בחיי.

מצאתי את עצמי שוטף את האוטו ב 2 בלילה, לפחות לא נשארו סימנים, יכל להיגמר הרבה יותר גרוע.

סתם רציתי לשתף, שיהיה לילה טוב

פורסם

צריך להקדים תרופה למכה ובאירוע כמו עיר הבירה בכלל לא הייתי בא עם רכב.

כי:

א. אני רוצה לשתות הרבה בירה :beerchug:

ב. מסתובבים ה-מ-ו-ן מטומטמים שיכורים וונדליסטים גם ברדיוס גדול מהארוע עצמו

אבל תראה את הצד החיובי,זה נגמר סה"כ באוטו מלוכלך ושטיפה ב2 בלילה.

יכל להגמר גם בנזק ממשי.

שלא נדע מצרות.

V5

פורסם

זה מעצבן אבל יצאת עוד בזול , אני יום אחד בא לרכב וראיתי שדפקו לי את כל הדלת , הכניסו אותה פנימה ולא השאירו פתק ולא כלום , אחרי קומבינה עלה לי פחחות וצבע 1000 שקל .

פורסם

אני לא חושב שזה היה בכוונה, איזה סיבה יש לבן אדם לקנות בירה שעולה לא מעט, ואז לשפוך אותה על רכב? יכול להיות שאיזה מסטול נפל והיא עפה לו מהיד.

פורסם

נסעת לפסטיבל הבירה = מקום ששותים בו בירה = מסטולים = מן הסתם שיהיה גם פגיעות ברכוש.

יש פה סתם האשמה כשאתה אומר "האנשים בארצינו" בכל העולם כשאתה מסטול אתה רוב הפעמים לא יודע ממש מה אתה עושה תלוי כמה שתית.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם
אני לא חושב שזה היה בכוונה, איזה סיבה יש לבן אדם לקנות בירה שעולה לא מעט, ואז לשפוך אותה על רכב? יכול להיות שאיזה מסטול נפל והיא עפה לו מהיד.

כשאנשים שותים ללא הפסקה ולא בכמות המתאימה להם הם גם עלולים לעשות דברים שלאנשים נורמליים נראים לא הגיוניים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סהכ בירה.

רכב לא צריך להוריד לך מהבריאות.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

איפה אתם חיים, באיזה מדינה דבר כזה נראה בסדר, אוטו חדש לא חראם

שום בן אדם לא עשה את זה " לא בכוונה" מישהו שפך על הגג פשוט בקבוק בירה איך אני יודע כי כשהגעתי לאוטו הריכוז של הבירה היה באמצע הגג ופשוט נזל על כל האוטו.

פורסם

ידידי נראה לי לקחת את זה קצת קשה....סה"כ בירה, שטיפה קלה וזה יוצא.

לפני שבועיים חניתי באיזשהו חניון, כאשר חזרתי לרכב "שמחתי" לגלות שהבן **** שחנה במקביל אלי יצא מהחנייה ושפשף את הטמבון שלו על חצי דלת נהג שלי,מיותר לציין שפרטים הוא לא השאיר (והרכב שלי חדש, סיוויק שנה וחצי על הכביש).

המזל שעם כל השפשוף החזק שהוא השאיר הפח לא ניזוק או התקמט בכלל, רוב השפשוף ירד עם ווקס למעט כמה קילופי צבע קטנים בפס קישוט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...