Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמוליק

החזרת אותי לילדות

יענקל'ה למה זרקת אבן וניפצת את השמשה. מוישל'ה אמר לי

יענקל'ה ואם מוישל'ה היה אומר לך לקפוץ מהגג , גם היית קופץ??

אתה שוכר רכב חדש יחסית מתוך ידיעה מלאה שהוא תקין מאלף ועד תו ומיכל הדלק מלא, שטוף ומלוקק.

אתה הדיוט בכל הקשור לרכב אבל לא חירש.

אתה שומע קולות לא רגילים מהרכב מהכיוון של הקדימנית כמו שנכדתי אומרת.

אתה מרים טלפון לחברה בה יושבים מומחים לדבר , הפקידה שמבינה משהו אומרת לך רגע אני אבדוק עם מנהל אחראי יותר, וחוזרת אליך ואומרת סע חביב המפתחות בפנים.

אתה שולח דוא"ל עונים לך תשובה דומה

אתה את שלך עשית.

במקומו הייתי עומד על כך שתוך שעה תביאו לי רכב חליפי ברמה קרובה לרכב המושכר , כי שכרתי רכב בשביל לנסוע לא בשביל שהוא יעמוד.

עדיין זה לא משחרר את החברה מאחריות למקרה.

אלא אם יתברר כי העובדות הם אחרות ממה שמתאר השוכר.

עד עכשיו קיבלנו מהחברה "הכל דיבורים"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 483
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמוליק

החזרת אותי לילדות

יענקל'ה למה זרקת אבן וניפצת את השמשה. מוישל'ה אמר לי

יענקל'ה ואם מוישל'ה היה אומר לך לקפוץ מהגג , גם היית קופץ??

אתה שוכר רכב חדש יחסית מתוך ידיעה מלאה שהוא תקין מאלף ועד תו ומיכל הדלק מלא, שטוף ומלוקק.

אתה הדיוט בכל הקשור לרכב אבל לא חירש.

אתה שומע קולות לא רגילים מהרכב מהכיוון של הקדימנית כמו שנכדתי אומרת.

אתה מרים טלפון לחברה בה יושבים מומחים לדבר , הפקידה שמבינה משהו אומרת לך רגע אני אבדוק עם מנהל אחראי יותר, וחוזרת אליך ואומרת סע חביב המפתחות בפנים.

אתה שולח דוא"ל עונים לך תשובה דומה

אתה את שלך עשית.

במקומו הייתי עומד על כך שתוך שעה תביאו לי רכב חליפי ברמה קרובה לרכב המושכר , כי שכרתי רכב בשביל לנסוע לא בשביל שהוא יעמוד.

עדיין זה לא משחרר את החברה מאחריות למקרה.

אלא אם יתברר כי העובדות הם אחרות ממה שמתאר השוכר.

עד עכשיו קיבלנו מהחברה "הכל דיבורים"

1+

מסכים עם כל מילה

פורסם
אני אשמח ללמוד איך ECU יודע לגבי הילוך בגיר.

למישהו יש רעיון?

מה הבעיה? המחשב יודע את מהירות הנסיעה ואת הסל"ד. הוא מכיר את יחסי ההעברה ועושה אחד ועוד אחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בגלל זה אמרתי שזה על הגבול הדק ויכול להיות שהשופט יבקש ששני הצדדים יתפשרו.

ועדיין, תענה לי על השאלה ששאלתי בפוסט הקודם. האם היית קונה בידיעה מוצר שפג תאריכו ? אני אענה במקומך. לא.

אני מניח שהלקוח בן אדם בוגר בגילו, ובנפשו. שופט יצא מנקודת הנחה שהלקוח מבין עניין, שהוא אדם בוגר בדעתו (ידע לבוא בחוזה עם חברה, התריע מס. פעמים על תקלה בכל צורה אפשרית ומקובלת), ושהוא מסוגל להבין בין פעולה תקינה של המנוע לבין פעולה לקויה. אפילו אדם ממוצע שאין לו זיקה לרכב מסוגל להרגיש שקיימת בעיה ואדם נורמלי וסביר, היה פשוט עוצר את הכל, מבקש רכב חלופי או דורש לבטל חוזה. ההשערה שלי, הייתה פה סוג של התלהבות מצד הלקוח. הוא שכר מכונית ספורט, היה נחוש להנות איתה בסופ"ש בכל מחיר.

הלקוח לא חף מאשמה כמו כן גם החברה שלא דאגה מספיק לרכושה אולי בתמימות ואולי לא.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק קראת את המייל שהבחור שלח לחברה?

הוא כתב שם שהוא מפסיק את השימוש ברכב ושלדעתו כדאי להזמין גרר כדי שהרכב ילקח למוסך, אבל העניין נתון לשיקול דעת החברה.

לדעתי דבר כזה מוריד ממנו כל אחריות מכיוון ששיקול החברה היה להחזיר את הרכב בנסיעה, וזה כמובן באחריותם הבלעדית בתור בעלי הרכב שלא דאגו לרכב למרות תאור הלקוח. אם היו חכמים היו שולחים גרר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בוודאי שקראתי את המייל.

אני בכלל חושב שכדאי לנעול או לצנזר הודעות בשרשור הזה, כיוון שהן יכולות לגרום נזק ישיר הן לנתבע והן לתובע.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק אם אני אומר לך שאתה חכם :-D

מה זה מעלה או מוריד לגבי השרשור. כלום.

כל אחד כאן מביע את דעתו ואת מחשבותיו על סמך המידע שהולעטנו פה בשרשור על ידי שני הצדדים. זה ממש ל א מחייב את השוכר ולא את המשכיר.

אולי הם יכולים ללמוד דבר אחד או שניים שהם לא יודעים.

לכן לדעתי השרשור יכול להישאר פתוח ולא מצונזר.

ודרך אגב יש ארצות לא מפותחות בהם בבית המשפט נהוגה שיטת המושבעים.

אנחנו פה המושבעים בזעיר אנפין!!

עד עכשיו נטיית ליבי בעד השוכר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מנתק הצתה לא עובד כשמורידים הילוך לאובר-רב

נכון, אבל אם הוא יכול להגיע רק עד 6,000 - יותר קשה להגיע לסל"ד יתר של 11,000 מאשר עם מנתק של 9,000. יש ?

לדעתי מה שנעשה כאן זו הצעת מחיר לתיקון מנוע במקסימום עלות אפשרית כי החלקים עולים יותר מהשלם.

אגב מעניין אותי איזה שמן סינטטי עולה כמעט 600 שקל אחרי מע"מ ל5 ליטר.

וזה קצת מסריח.

כל שמן סינטטי מלא שנמכר באריזות של ליטר בלבד (MOBIL1, MOTUL, CASTROL) מגיע למחירים האלו בקלות. מניסיון.

וישנן צמיגויות מסויימות שמגיעות רק באריזות של ליטר, ב- MOBIL1 לדוגמה זה בגרסת 5W30.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אכן אייל צודק והמחיר לשמן תלוש מהמציאות. בצ'מפיון נמכר בזמנו מיכל של 1 ליטר שמן סינטטי מלא 5W30 תוצרת מוביל בעלות של 55-60 שקלים.

בתחנות דלק המחיר בסביבות 90 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין היום מוביל1 אין במחירים כאלו.

אולי מוביל רגיל (הוא בד"כ זול באיזה 40% לעומת מוביל1).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מה הבעיה? המחשב יודע את מהירות הנסיעה ואת הסל"ד. הוא מכיר את יחסי ההעברה ועושה אחד ועוד אחד.

אני מניח שאם מתחשבים בעוד כמה משתנים מסביב זו יכולה להיות שיטה די מדוייקת.

אתה מבין מה הבדל בין מהנדס של פעם למהנדס של היום?

אני רגיל לבנות "כמו טנק" ואתה רגיל לבנות חכם ויעיל. ולא משנה שזה פחות מדוייק וכולו ספקולציה של חישובים - ברוב המקרים זה מספיק נכון.

תזכיר לי במפגש הבא להוציא עליך את כל האגרסיות שהצטברו לי על מהנדסי מאזדה ועל לוח שעונים של NC שכולו תצוגה אור-קולית ממוחשבת ומחושבת שמציגה לך תמונה שהיא בוחרת ולא מה שבאמת קורה :evil:

:lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לצערי אני עדיין לא מהנדס. צריך לסיים פרויקט (בתחום הרכב!) ולעשות עוד איזה מבחן. והלוואי שהייתי בונה חכם ויעיל. אולי הייתי כבר מסיים את הפרויקט עד עכשיו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתב כנראה לגמרי צודק. אין יותר פשוט ליחידת בקרת המנוע לדעת איזה הילוך משולב, לפי נתון מהירות מנוע והמהירות הנסיעה, כאשר יחסי ההעברה צרובים בזכרון.

פורסם
המקום בו שבק המנוע ברור.וגם השוכר אינו טוען אחרת - יגאל אלון פינת אנילביץ משם אסף הגרר את הרכב.ושבריר השניה בה שבק המנוע הינה רישום התקלה היחיד שנרשם במחשב!

ו 14 שניות של הקלטה של מחשב הונדה לפני שהמנוע שבק שמראה נתונים ברורים - זה כמו 1+1 תעשה חושבים ותבין.

בלי לרצות,סיבכת את עצמך.

בוא אני אתאר לך תרחיש (בהתבסס על מה שאתה עצמך רשמת).

לפני חודש היתה לכם תקלה במנוע, אחד החיישנים התקלקל, נדלקה נורת צ'ק אנג'ין.

בשלב זה, לטענתך, מפסיק מחשב המנוע לתעד את מהלך הנסיעה שכן הוא עצר את ההקלטה ברגע שזיהה את התקלה (הוא מקליט כל פעם 14 שניות ובתקלה הוא עוצר את התיעוד, אלה דברייך).

התקלה בדיוק קוראת בזמן שהרכב מושכר למישהו, בזמן הזה נוצרת תקלה נוספת ברכב, אבל כמובן שאין לה תיעוד כיצד נגרמה, הרי המחשב הפסיק לשמש כטכנוגרף,כן ?

הרכב נכנס לטיפול שוטף, שם מוחלף החיישן התקול, המחשב מאופס ואז הרכב עובר למר שוכר הנוכחי, על הנייר רכב נקי מתקלות, בפועל יש שם תקלה חבוייה שקרתה, ייתכן ואין לה תיעוד (כאמור המחשב הפסיק להקליט) אבל המנוע כבר דופק כי הנזק נעשה כבר.

מה אתה אומר על התרחיש הזה ?

:roll:

אני שוב אומר את זה, לטעמי עזוב אותך מבית משפט, שב עם הבחור, תגיעו לפשרה שתותיר את כולם מרוצים (פחות או יותר) ושלום על ישראל.

הוא ירוויח מכך שלא זרק המון כסף סתם, אתם תרוויחו הודעה מפרגנת על סיום הפרשה בדרכי נועם ואולי באיזשהו שלב מישהו מהפורום אפילו יבוא לשכור מכם רכב מעניין (כרגע אתם במצב שחדרתם למודעות של קהל היעד שלכם בצורה הכי רעה שיכולה להיות).

ואני כותב את זה בתור אחד שהיה שמח מאוד לשכור מכונית דוגמת S2000 בחופשות שלי בארץ (הלוואי והיו חברות השכרה בארץ שמאפשרות את זה) אבל כרגע ההתנהלות שלכם נראית (על פניו) חובבנית לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...