Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כ"כ מבין למה אנשים מופתעים שברכב עם מנוע כזה קיצוני יקרה נזק. זה שהרכב מסוגל מכאנית להגיע לביצועים מסויימים לא אומר שהוא ישרוד אותם בכל תנאי, קל וחומר אחרי 20 אלף ק"מ של נהגים מזדמנים, שחלקם בטח התניעו, pedal to the metal, פול סל"ד ושישרף העולם.

משהו קטן אחרון:

מהלך תקופת ההשכרה שלי, לא עברתי את סביבות ה100 קמ"ש, וגם זה בהגזמה.

:roll:

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 483
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:roll:

נסה לנסוע על רכב עם קראנק דופק בטירוף ומנוע מגמגם , ולעבור את ה100 מאה ומשהו קמ"ש. ולהשאיר את עור התוף שלך שלם בשני האזניים.

G-D will give me justice

פורסם
רק אותי מעניין למה צריך להחליף חייש נקישות??????

או בכלל. למה לרכוש את המנוע בחלקים? ולא לקנות מנוע חדש?

יחייי הונדה ישראל!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
מבחינתך העניין גמור ?

קבעת ? זהו ? אני אשם ?

יש רישום של אובר-רב במנוע (שזו טענת הונדה כלפי חברת ההשכרה על מנת להצדיק התנערות מאחריות. לחברת הונדה לא אכפת מי השוכר שהופיע אצלו האובר-רב . האובר רייב פשוט מופיע. יכול להיות גם שהופיע 20 אלף קילומטר לפני ששכרתי את הרכב)

חברת ההשכרה מן הסתם לא תנהל משא ומתן קדחתני ואינטנסיבי מול חברת מאיר על מנת להגיע לפשרה בנוגע לתיקון הרכב.

יש לה שה תמים להפיל עליו את החיוב

שהעוול היחיד שלו הוא התמימות שלו

עד כדי כך אני תמים, שכשהמכונאים של הונדה שאלו אותי מה קרה לרכב - אני הפנתי אותם לדבר עם יצחק מישראלימו.

למה?

כי לא רציתי לסבך אותם בנוגע לאחריות. כי במידה והייתי מספר למכונאי ששאל אותי אם "היו דפיקות" את הסיפור במלואו, אז חברת הונדה כלל וכלל לא היו מנהלים איתם דיון. הרי יש עדות של בנאדם שמעיד שהרכב נסע ללא לחץ שמן קילומטרים רבים, לאחר שנתקל בסירוב לזימון גרר דרך החברה. אין אחריות כלל ועיקר.

אני חייב לציין שבשלב זה לא ידעתי כלל שיש שום צד של אפשרות לחבות כלפי חברת ההשכרה בעקבות שבירת המנוע. ומה שלא עניתי למכונאי אלא הפנתי אותו לישראלימו, היה בכדי לא לסבך את ישראלימו בעניין האחריות.

עד כדי כך חשבתי על טובתם לאורך כל הדרך.

ובסופו של דבר, זה הופנה לרעתי. הונדה טענו מה שבא להם. אין רישום למנורת לחץ שמן (גם זה צריך בדיקה) . ושלום על ישראל.

והפכו לי את הקערה על פיה.

זו דעתי, אתה לא מרשה לי להחזיק בה?

יש האומרים שההבדל בין תמים לטיפש דק מאוד ודווקא לי זה נראה שההבדל הוא 80K שקלים חדשים+חיישן נקישות! אם הצליחו להפיל עליך נזק מנוע, זה רק בגלל שבתמימותך, הסכמת לקחת את הרכב במצבו, למרות הרעשים והחשדות שהיו לך מלחתחילה אז במטותא ממך...

ראבק! זה לא פיאט פונטו מצוק'מקת שאתה שוכר ויש לתת את הדעת על ממצאים חריגים לפני שמוציאים רכב כזה מחברת השכרה (כמובן שכל רכב השכרה מחייב בדיקה חזותית קצרה לפני הנסיעה) ועוד להקשיב לאיזה פקידת שירות שאומרת לך בטלפון "סע יהיה בסדר"...?

לסיום, קיבלת ממני עיצות טובות ואתה רשאי כמובן לא לקבלן.

פורסם

אין ביטוח לרכב שאפשר להפעיל? בחוזה שכירות לא רשום שהשוכר ישא בהשתתפות עצמית כלשהי?

הרי אם שכרתי עכשיו מזדה 6 וריסקתי אותה על עמוד, לא הגיוני שהרכב מהשכרה לא יהיה מבוטח, אחרת בחיים לא אשכור רכב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

דניאל לא ברור מדוע אתה נוקט צד פה כשלא כל העובדות ברורות? האם אתה עובד בהונדה ויש לך נתונים כלשהם?

לגבי גרגמל גם אם המנוע עולה 80000 ואתה אמור לשלם הרי הם מבטחים אותך ויש השתתפות עצמית שכביכול אתה

אמור לשלם אבל לא 80000 עמה אלפים בודדים.

ככה היה לי שעשיתי תאונה עם רכב השכרה

פורסם
אני לא כ"כ מבין למה אנשים מופתעים שברכב עם מנוע כזה קיצוני יקרה נזק. זה שהרכב מסוגל מכאנית להגיע לביצועים מסויימים לא אומר שהוא ישרוד אותם בכל תנאי, קל וחומר אחרי 20 אלף ק"מ של נהגים מזדמנים, שחלקם בטח התניעו, pedal to the metal, פול סל"ד ושישרף העולם.

סתם לידע כללי, במנוע של ה- S2000, עד שהוא מגיע לטמפ' עבודה,

המחשב מציב את מנתק ההצתה ב- 6,000 סל"ד, קרי - אין V-TEC, אתה נוסע על 150 סוסים בלבד.

אני מכיר בעלים של S2000 שלא ידע את זה, וגילה את זה כשיצא לעקיפה על הבוקר - לא נעים אבל בהחלט רעיון חכם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אין ביטוח לרכב שאפשר להפעיל? בחוזה שכירות לא רשום שהשוכר ישא בהשתתפות עצמית כלשהי?

הרי אם שכרתי עכשיו מזדה 6 וריסקתי אותה על עמוד, לא הגיוני שהרכב מהשכרה לא יהיה מבוטח, אחרת בחיים לא אשכור רכב.

מיותר לציין שהחברה לא הזכירה את זה שבמידה והלך מנוע אתה תשלם 90 אלף שקל........

אני שאלתי מפורשות בהשכרה הקודמת שלי (לפני מספר חודשים) את אריה לינסקר דרך הטלפון:

זה רכב יקר. האם ה4000 שקל פקדון מכסים את השוכר במידה שהולך מנוע\פגוש\ או שמא תאונה קשה חלילה וכו'

הוא ענה לי כך:

הביטוח מכסה כל דבר שהוא בר-בלאי. למשל: קלאץ' הוא בר-בלאי , ולכן גם אם ילך לך קלאץ' - אתה לא תשלם. כי זה במסגרת האחריות. כנ"ל לגבי מנוע ושאר הרכיבים המכאניים של הרכב. אבל שי, אם לדוגמא קרעת את המושבים, או פגעת באינטריור - את זה השוכר יצטרך לשלם. עד כמה ישלם? עד מקסימום 4000 ש"ח.

אז שאלתי אותו שוב ושוב ושוב (אני נודניק, פדאנט לא נורמאלי, ברמה קיצונית ביותר):

אז שוב, במידה ורכיבים מכאניים מתקלקלים או אפילו חלקים אחרים שאינם ברי-בלאי נהרסים, לעולם לא אשא בהוצאות שמעבר ל4000 ש"ח?

כן . שי. בדיוק. הבנת נכון.

הבנתי נכון...

G-D will give me justice

פורסם

מה הקשר בין תאונה לבין נזק מכני?

אין כיסוי בביטוח לכשל/נזק מכני

בטח ובטח לא כשהוא כותב בפירוש שהוא נסע קילומטרים בלי לחץ שמן.

פורסם
סתם לידע כללי, במנוע של ה- S2000, עד שהוא מגיע לטמפ' עבודה,

המחשב מציב את מנתק ההצתה ב- 6,000 סל"ד, קרי - אין V-TEC, אתה נוסע על 150 סוסים בלבד.

אני מכיר בעלים של S2000 שלא ידע את זה, וגילה את זה כשיצא לעקיפה על הבוקר - לא נעים אבל בהחלט רעיון חכם.

מנתק הצתה לא עובד כשמורידים הילוך לאובר-רב

פורסם

גם אני לא מבין בכלל איפה הביטוח פה.

שוכר הרכב הוא בעל אחריות מוגבלת לחלוטין - לו אני במקומו אני אפילו לא טורח לבדוק לאן הסיפור מתגלגל.

האוטו המושכר נעצר - אני מזמין מונית, ושולח את המפתחות עם שליח לחברת ההשכרה, שישברו את הראש עם האוטו שלהם (ויחזירו לי את את עלות השכירות לשאר ימי ההשכרה שלא מימשתי)

לא ברור לי בכלל איפה נכנסת האחריות של השוכר בכל הסיפור.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אנחנו בכלל נמצאים בפרק של בחזרה לעתיד

לפי דו"ח חברת הונדה , המקרה הזה יקרה רק בשנת 2015 והרכב יירכש בכלל לאחר המקרה בשנת 2016 :D

לדעתי מה שנעשה כאן זו הצעת מחיר לתיקון מנוע במקסימום עלות אפשרית כי החלקים עולים יותר מהשלם.

אגב מעניין אותי איזה שמן סינטטי עולה כמעט 600 שקל אחרי מע"מ ל5 ליטר.

וזה קצת מסריח.

מזכיר לי שבאחד ממקומות העבודה שלי בעבר ,רצו לדעת עלות אוטובוסים למקום העבודה כדי לתת לי החזר נסיעות וזה מכיוון שלא לקחתי ליסינג.

אז עשיתי ניסוי וחיברתי לי מסלול של 4 אוטובוסים בעלות מקסימלית ,כאשר חופשי חודשי היה עולה רבע מחיר.

כמובן שהם עלו על זה , אבל זה אותו רעיון לדעתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מפרסם יקר ומגיבים נכבדים,

קראתי את כל ההשתלשלות הדברים ע"פ המפרסם ואת התגובות הנכבדות ולא יכולתי להימנע מלהגיב.

אני ממיסדיה ומבעליה של חברת ישראלימו, אך חשוב לי מאוד לציין שאינני שותף פעיל בחברה ולכן תגובתי אינה תגובה רשמית

של חברת ישראלימו אלא שלי בלבד והיא משקפת את דעתי האישית אך בהחלט מבוססת על תמונה שלמה יותר ממה שניתן לקרוא בכתובים על גבי עמוד זה.

מאוד הופתעתי מהודעת המפרסם מכיוון שאני מכיר היטב את החברה והנפשות הפועלות בה ולכן הייתי חייב לדלות נתונים גם מהצד של החברה ולהבין כיצד יתכן המקרה הזה?

מסקנותי התבהרו מאוד. חברה מסודרת כישראלימו לא משאירה פתח לפרצות: השיחות מתועדות, לכל רכב מוצמדת מערכת איתור אשר מצביעה על מקום הימצאו בכל שלב אך גם אני הופתעתי מאוד מרמת הפירוט של הנתונים שנחשפה ע"י ממחשב הרכב ברגע המקרה המצער וגם הקלטה של היסטוריה שלפני המקרה - העברות הילוכים,סל"ד,מהירות ועוד...

עד עכשיו אני מתקשה להאמין כיצד סותרים הנתונים המוצקים של "האח הגדול" והמחשוב המתוחכם את המצגת אשר פרסם כאן לקוח החברה. אך לקוח הוא תמיד לקוח ולכן חברת ישראלימו לעולם לא תתעמת כאן בפרורום הנ"ל. אך אני שבחנתי וראיתי את שני צידי המטבע אומר לכם שהפרסום כאן מכעיס אותי ממש כמו שתקשורת עוינת ישראל אשר מכתימה את שמינו לשוא מכעיסה את כולנו וגם אנו שואלים - היכן ההסברה?? אז במקרה של ישראלימו אני אהיה ההסברה! ישראלימו תתעמת בדרכים המקובלות בבית המשפט,גם על הנזק הישיר לרכב וגם על הוצאת לשון הרע בדבר כתובים אלו.

הנתונים מצביעים באופן גורף על כך שכ 14 שניות לפני הארוע נסע הרכב במהירות של בין 140-156 קמ"ש וזאת איפה רבותי? הרכב הרי שבק חיים ונאסף ע"י גרר ברחוב יגאל אלון פינת אנילביץ' בסמוך להיכל נוקיה והרי כולנו יודעים באיזה יום ומתי נוסעים רכבים במהירות כזו ברחוב יגאל אלון ליד היכל נוקיה ,וזה ממש לא ביום ראשון בבוקר..(אלא במפגש של ימי שישי...)

מה שמותיר את השאלה - מדוע כל ההתכבות והפניות הללו מצד המפרסם לחברת ישראלימו נעשו בשבת ובראשון??? האם מדובר בהכנת "קייס"? עוד חשוב לציין שכל הנתונים בדבר סל"ד המנוע,העברת ההילוכים - מחמישי לשלישי וכיו'ב נקלטו והוקלטו במחשב הרכב ולעומת זאת לא הוקלטה שום תקלה או הדלקת נורת שמן. זו לא דעה שלי- אלו עובדות רשומות. גם מערכת האיתור סותרת לחלוטין את הפרטים לפי איך שתאר אותם המפרסם.

ובכן רבותי, אינני מבין מדוע מעלה כאן על הכתב המפרסם לכאורה עובדות אשר סותרות את כל הממצאים העובדתיים והכתובים ואשר בסופו של דבר יבואו לרעתו..

הסיקו את מסקנותיכם.

להערכתי,אתה מתבסס על נתוני ה"איתורן" שברכב ,בטח שלא על הנתונים של מחשב ניהול המנוע ש"יודע " שהוא נמצא ביגאל אלון פינת אנילביץ....ויש שם שווארמה מעולה.....

אם יש לכם טופס מסודר מחברת הונדה המתעד את רישומי מחשב ניהול המנוע באופן פרטני,הכולל נתוני ק"מ ,שעה ותאריך,אזי ,יש לכם את מלוא הזכות להאשים את הבחור בנזק שנגרם.

אם יש בידכם רישום מסודר של הונדה ,המעיד על OVER RAVE LIMETER ,ללא ציון פרטני ומתועד ,של תאריך ,ק"מ ושעת התרחשות התקלה, סביר מאוד יהיה להניח ,כי יתכן והתקלה בוצעה ע"י אדם אחר,שנהג ברכב קודם ולכן רשלנות תורמת או זיכוי מחמת הספק,נשמע לי סביר בהחלט.

להשערות וספקולציות ,יש בית משפט .להכרעת הדיון כאן,נחוץ מסמך אחד בודד.יש?

פורסם

הוצאת לי את המלים מהפה, בדיוק רציתי לערוך את הודעתי המקורית ולהוסיף את סוגיית התאריך.

כל עוד לא ניתן להוכיח שהאובר רייב קרה בתקופת ההשכרה אצל הלקוח הנוכחי או בתאריך ספציפי , אז כיצד ניתן לבסס קייס ?

יכול להיות שזה קרה (ואני נותן דוגמא קיצונית) אצל החבר'ה שהכינו את הרכב למסירה כשהוא היה עם 0 ק"מ , כולנו יודעים מה חלקם עושים לפעמים למכוניות בנמל לאחר הגעתן או בזמן העברתן למתקין כזה או אחר בטרם המסירה ללקוח.

התקלה נרשמת ונשארת במחשב ובינינו - בזמן טיפול תקופתי רוב המוסכים לא טורחים להתחבר למחשב הרכב אם אין תקלה בולטת לעין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כבעל החברה, התגובה שלך היא תגובת החברה. וכל מה שאתה טוען, אתה טוען בשם החברה.

זה היה יכול להיות נכון, אבל רק אם הייתי בעל החברה היחיד או לפחות העיקרי.. אך מה לעשות אני רק בורג קטן 8)

ולכן הדגשתי שזו עמדתי האישית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...