Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, נתתי את זה כדוגמא כי זה מה שאני מכיר מקרוב והמטרה היא להוכיח ל CROC שלא כדאי לבטל דברים של אחרים בלי לבדוק אותם קודם לכן.

אם יש כזה דבר באלפא 145 אתה מוזמן לפרט גם :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 483
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד היום לא שמעתי על מאזדה 3 שלא ידעו איך לתקן אותה גם ללא מליוני הנתונים שהמחשבים העוצמתיים והסופר-מתוחכמים של VW שומרים. עודף אלקטרוניקה מביא רק צרות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אייל - ברור שלכל מחשב אין שום בעיה לרשום את זה.

אני רק לא מבין מאיפה הוא לוקח תאריך ושעה.

ברכבים חדשים (גם בפורד ליסינג) הנהג יכול להכניס פנימה תאריך ושעה כדי שיוצגו בתצוגה.

אבל איך יצרן יכול לסמוך על זה?

במיוחד אחרי שזה מתאפס בכל ניתוק מצבר.

חייב להיות מקור אמין יותר - אחרת זה לא שווה הרבה.

אשמח אם תאיר את עיניי.

נ.ב. אתה יכול להפסיק לצחוק על מחשב מנוע של מאזדה כי להבדיל מ-VAG לא לגמרי הצליחו לפענח אותו ולהבין איך משתלטים על הפרמטרים שלו.

וזה בגלל שהוא מורכב מאוד. יש שיגידו מתוסבך מדיי בצורה מיותרת.

אבל זה לא קשור ל-S2000 :-)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כבר כתבתי בשרשור שאצלי הוא רושם את הסל"ד המקסימלי שאליו המנוע הגיע, ללא שעה, תאריך או קילומטרז'.

אבל מה לעשות אצלי המחשב אפילו לא OBD2.

לפחות אפשר להחליף צ'יפים (שלא מוסיפים כלום) מתי שאני רוצה :-D.

פורסם
אייל - ברור שלכל מחשב אין שום בעיה לרשום את זה.

אני רק לא מבין מאיפה הוא לוקח תאריך ושעה.

ברכבים חדשים (גם בפורד ליסינג) הנהג יכול להכניס פנימה תאריך ושעה כדי שיוצגו בתצוגה.

אבל איך יצרן יכול לסמוך על זה?

במיוחד אחרי שזה מתאפס בכל ניתוק מצבר.

חייב להיות מקור אמין יותר - אחרת זה לא שווה הרבה.

אשמח אם תאיר את עיניי.

נ.ב. אתה יכול להפסיק לצחוק על מחשב מנוע של מאזדה כי להבדיל מ-VAG לא לגמרי הצליחו לפענח אותו ולהבין איך משתלטים על הפרמטרים שלו.

וזה בגלל שהוא מורכב מאוד. יש שיגידו מתוסבך מדיי בצורה מיותרת.

אבל זה לא קשור ל-S2000 :-)

בקשר לתאריך גם אני שאלתי את עצמי את אותה השאלה , אני מעריך שבגלל שברכב יש מערכת מובנית מקורית שיכולה לקלוט נתונים כגון RDS ושאר טקסט הנלווה לתחנות הרדיו ,ואני יודע שבמידע הזה קיימים שעה ותאריך - יתכן שמשם העסק מסתנכרן.

או לחילופין בשעת חיבור למחשב דיאגנוסטיקה כלשהו השעה והתאריך מסתנכרנים (אפילו מ VAG COM או משהו)

אלו התאוריות שלי, אני חושב שיש בהן מן ההגיון.

אם התאוריות שלי מתוחכמות מדי אז אולי פשוט המידע נלקח מהשעה והתאריך שמכוון הנהג בשעון הרכב בהנחה שלא משאירים אותם לא מכוונים.

לא אמרתי שיש כאן מחשבי על או משהו ייחודי , רק נתתי דוגמא , רדו מהעץ כי טיפסתם גבוה מדי לשווא.

את מה שזרקתי בחצי חיוך על המזדה 3 מחקתי אחרי שניה וחצי אבל בגלל שאתם עונים כ"כ מהר הספקתם לקלוט.:-D

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
,אני מאוד מקווה שהתקלות לא נמחקו ע"י המוסך כי אז לא יהיו ראיות לעניין.

אם התקלות נמחקו על ידי המוסך ואין להן כל תיעוד זה בכלל טוב, חובת ההוכחה היא על התובע (במקרה הזה חברת ההשכרה), הם אלה שצריכים להוציא פלט שיוכל להוכיח שפותח השרשור היה זה שגרם לתקלה בעת ששכר את הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נכון,

אבל יתכן שהיתה תקלה בה מצויין בפירוש שהרכב עלה לסל"ד המקסימלי כמה אלפי ק"מ לפני שהשוכר השתמש ברכב וברגע שהוכחה חותכת זו נגד התובע נעלמת, לנתבע יהיו חיים קשים הרבה יותר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
1. לי אישית זה לא נראה כטעות הדפסה. מסמך רשמי של חברה מסודרת נשלח באופן אוטומטי עם תאריך יצירת המסמך הנגזר מהמחשב ומקבל מספר סידורי/סימוכין...

2. מדוע המסמך הרשמי של חברת הונדה צולם בשנית על דף עם לוגו של חברת ההשכרה ?

בלש גששש..

מארק - מה אתה אומר? שזה לא מכתב שחבר השכרה כתבה אלא מכתב של הונדה משנת 2009 שהודבק לדף לוגו של חברת השכרה?

רעיון מעניין.........

תקראו את תוכן המכתב תראו שזה מכתב של חברת ההשכרה , תוך שהיא מפנה לדברי הונדה בכל הקשור לצד הטכני.

מרק לא מדובר בחברה מסודרת. נראה יותר כחברה גנסטרית לפחות בהסתמך על תיאורי הבחור.

המכתב נכתב על ידי עורך דין חיצוני של החברה שבטעות טעה בתאריך.

אולי מעודף מקרים שיש להם זה כבר סטנסיל שבו רק משנים את סוג הרכב והחברה היצרנית . גם לא נראה כיוון שהוא מתייחס כאילו למקרה הספציפי.אבל הכל אפשרי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני שוב מגחח כשאני נזכר שהם טענו שהמנוע נשבר כתוצאה מהורדת הילוך חמישי להילוך שלישי ב 135 קמ"ש

איפה בעלי ה S2000 בפורום שיחדדו וידגישו את מה שאמרתי?

זה פרט חשוב לקייס שלך!!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

אני הייתי מציע לך לשלוח מייל להונדה העולמית , להתעניין כיביכול בהונדה המדוברת למרות שיצאה מייצור הם יענו לך על השאלות.

אל תדבר על המקרה הספציפי אלה בכלליות מקווה שעזרתי.

נ.ב

היה לי מקרה דומה רק לא עם הונדה

פורסם
בקשר לתאריך גם אני שאלתי את עצמי את אותה השאלה , אני מעריך שבגלל שברכב יש מערכת מובנית מקורית שיכולה לקלוט נתונים כגון RDS ושאר טקסט הנלווה לתחנות הרדיו ,ואני יודע שבמידע הזה קיימים שעה ותאריך - יתכן שמשם העסק מסתנכרן.

או לחילופין בשעת חיבור למחשב דיאגנוסטיקה כלשהו השעה והתאריך מסתנכרנים (אפילו מ VAG COM או משהו)

אלו התאוריות שלי, אני חושב שיש בהן מן ההגיון.

אם התאוריות שלי מתוחכמות מדי אז אולי פשוט המידע נלקח מהשעה והתאריך שמכוון הנהג בשעון הרכב בהנחה שלא משאירים אותם לא מכוונים.

לא אמרתי שיש כאן מחשבי על או משהו ייחודי , רק נתתי דוגמא , רדו מהעץ כי טיפסתם גבוה מדי לשווא.

את מה שזרקתי בחצי חיוך על המזדה 3 מחקתי אחרי שניה וחצי אבל בגלל שאתם עונים כ"כ מהר הספקתם לקלוט.:-D

RDS זה רעיון מעניין. בהחלט יכול לעבוד.

כל עוד בעל הרכב לא מחליף HU.

ב-S2K בכל אופן אין שום זכר ל-RDS.

יש שם HU פשוט שאפילו דיסקים צרובים ברוב המקרים לא מצליח לקרוא.

שלא לדבר על חיבור DATA לרכב.

בלוח שעונים יש כיוון של שעה.

תאריך אין בכלל.

על סינכרון מול מחשב במוסך גם אני חשבתי. אבל לרוב הרכבים בשנים הראושונות ובריאות שלהם לא יוצא להתחבר למחשב הזה ולכן בתור יצרן אי אפשר לבנות על זה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בשנים הראשונות לא מוחלף מצבר אז אפשר לסנכרן מהמפעל :)

יש לי אישור כנראה לרעיון ה RDS, לא רשמי אבל עובדתי.

ה HU ברכב שלי הוחלף לא מזמן לHU לא מקורי, מה שגרם לתאריך להתאפס...

לפני ההחלפה היה לי תאריך, עכשיו אין לי תאריך עדכני.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השתלשלות הענינים תהיה כזאת, לצערי:

* כרטיס אשראי של פותח השרשור יחוייב בתיקון המנוע (כמה? אפשר לנחש שבמקסימום)

* חברת האשראי לא תוכל להחזיר את החיוב, לא תהיה פירצה המאפשרת לעשות את זה על פי החוק

* רק ביה''מ יהיה רשאי להורות על החזרת החיובים, אם יוכח כי הנזק לא נגרם ע''י פותח השרשור ואם חברת ההשכרה עוד יתהיה קיימת אז

בכל מקרה, מצב קשה ביותר. ככה זה כאשר משאירים כרטיסי אשראי כערבונות וחותמים על חוזים שלא משאירים שום סיכוי למשכיר הרכב. עברתי את התהליך הזה כבר לפני כמה שנים מול חברת השכרה "בסט" http://www.best-car.co.il

לקח מספר שנים, אבל אפשר להגיד "זכיתי", למרות שלא הוחזר לי מלוא הכסף ובטח שלא הוצאות משפט. וגם חשבונית מעולם לא הוצא, למרות הוראת ביה''מ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עדכון: חברת הונדה מתנערת מאחריות מכיוון שהופיע במחשב המנוע OVER-REVVING. הצעת מחיר של מאיר לתיקון הנדרש: 83K ש"ח ~ קבצים מצורפים.

s21.JPG

s22.JPG

G-D will give me justice

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...