Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסם יקר ומגיבים נכבדים,

קראתי את כל ההשתלשלות הדברים ע"פ המפרסם ואת התגובות הנכבדות ולא יכולתי להימנע מלהגיב.

אני ממיסדיה ומבעליה של חברת ישראלימו, אך חשוב לי מאוד לציין שאינני שותף פעיל בחברה ולכן תגובתי אינה תגובה רשמית

של חברת ישראלימו אלא שלי בלבד והיא משקפת את דעתי האישית אך בהחלט מבוססת על תמונה שלמה יותר ממה שניתן לקרוא בכתובים על גבי עמוד זה.

מאוד הופתעתי מהודעת המפרסם מכיוון שאני מכיר היטב את החברה והנפשות הפועלות בה ולכן הייתי חייב לדלות נתונים גם מהצד של החברה ולהבין כיצד יתכן המקרה הזה?

מסקנותי התבהרו מאוד. חברה מסודרת כישראלימו לא משאירה פתח לפרצות: השיחות מתועדות, לכל רכב מוצמדת מערכת איתור אשר מצביעה על מקום הימצאו בכל שלב אך גם אני הופתעתי מאוד מרמת הפירוט של הנתונים שנחשפה ע"י ממחשב הרכב ברגע המקרה המצער וגם הקלטה של היסטוריה שלפני המקרה - העברות הילוכים,סל"ד,מהירות ועוד...

עד עכשיו אני מתקשה להאמין כיצד סותרים הנתונים המוצקים של "האח הגדול" והמחשוב המתוחכם את המצגת אשר פרסם כאן לקוח החברה. אך לקוח הוא תמיד לקוח ולכן חברת ישראלימו לעולם לא תתעמת כאן בפרורום הנ"ל. אך אני שבחנתי וראיתי את שני צידי המטבע אומר לכם שהפרסום כאן מכעיס אותי ממש כמו שתקשורת עוינת ישראל אשר מכתימה את שמינו לשוא מכעיסה את כולנו וגם אנו שואלים - היכן ההסברה?? אז במקרה של ישראלימו אני אהיה ההסברה! ישראלימו תתעמת בדרכים המקובלות בבית המשפט,גם על הנזק הישיר לרכב וגם על הוצאת לשון הרע בדבר כתובים אלו.

הנתונים מצביעים באופן גורף על כך שכ 14 שניות לפני הארוע נסע הרכב במהירות של בין 140-156 קמ"ש וזאת איפה רבותי? הרכב הרי שבק חיים ונאסף ע"י גרר ברחוב יגאל אלון פינת אנילביץ' בסמוך להיכל נוקיה והרי כולנו יודעים באיזה יום ומתי נוסעים רכבים במהירות כזו ברחוב יגאל אלון ליד היכל נוקיה ,וזה ממש לא ביום ראשון בבוקר..(אלא במפגש של ימי שישי...)

מה שמותיר את השאלה - מדוע כל ההתכבות והפניות הללו מצד המפרסם לחברת ישראלימו נעשו בשבת ובראשון??? האם מדובר בהכנת "קייס"? עוד חשוב לציין שכל הנתונים בדבר סל"ד המנוע,העברת ההילוכים - מחמישי לשלישי וכיו'ב נקלטו והוקלטו במחשב הרכב ולעומת זאת לא הוקלטה שום תקלה או הדלקת נורת שמן. זו לא דעה שלי- אלו עובדות רשומות. גם מערכת האיתור סותרת לחלוטין את הפרטים לפי איך שתאר אותם המפרסם.

ובכן רבותי, אינני מבין מדוע מעלה כאן על הכתב המפרסם לכאורה עובדות אשר סותרות את כל הממצאים העובדתיים והכתובים ואשר בסופו של דבר יבואו לרעתו..

הסיקו את מסקנותיכם.

• תגובות 483
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי הוד רוממותו, אם מדובר על "אח גדול" עם נתונים מוצקים

כיצד אתה רושם "בין 140 ל 156" ? המידע הזה לא רשום ? המחשב רושם "בין לבין" ? נשמע קצת הזוי.

מה גם שאם אנחנו יודעים שזה לא יום ראשון - האם זו הנחה ? או ש"האח הגדול עם הנתונים המוצקים" כתב את התאריך והשעה המדוייקת שבה ארע ה"אירוע" ?

אתה מצד אחד נותן פה "אח גדול" עם נתונים מוצקים - ומצד שני שואל אותנו מתי נוסעים 150 ביגאל אלון, ונותן לנו משפטים כמו "בין 140 ל 156" - קצת סותר אינך חושב ?

פורסם

מה זה משנה באיזו מהירות? אם מגיע דו''ח מהמשטרה הוא משולם ע''י כרטיס אשראי של הלקוח בתור ערבון. מה אכפת לכם מעבר לזה באיזו מהירות הוא נוסע? המהירות שאתה ציינת היא מהירות של כל יונדאי גטס או שברולט אוויאו מכל חברת השכרה בארץ. איני רואה איך כשל טכני של שימוש לא נכון ברכב יכול לגרום לתקלה שכזאת. זהו רכב ספורט שבנוי להחזיק מעמד. זה שאין אחריות על המנוע/רכב זאת בעיה שלכם, ואינני מאמין גם לזה. הונדה לא יכולה לשלול אחריות אם הרכב טופל בזמן ובהוראות היצרן. אלא אם כן תביאו ציטוט מספר הנהג, אבל גם במקרה הזה הבעיה היא שלכם, לא של הלקוח. אתם תשברו את הראש מול מאיר/הונדה, זאת בעיה שלכם. זה שהרכב ז**ה ואתם משכירים אותו לעשרות אנשים לא אומר שתפילו את הנזק על הבן אדם האחרון שנהג בה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שמעת פעם על ערבים שקונים רכבים אחרי תאונות ושולחים אותם לחברה שהם באמת תמימים שהכל עובד פיקס?

הכל ברמאות, רימו אותך, גש לעורך דין ותדבר איתו את כל השיחות שלך איתם,

העורך דין יטפל בך וגם פיצוי כמובן .

פורסם
לא הבנתי הוד רוממותו, אם מדובר על "אח גדול" עם נתונים מוצקים

כיצד אתה רושם "בין 140 ל 156" ? המידע הזה לא רשום ? המחשב רושם "בין לבין" ? נשמע קצת הזוי.

מה גם שאם אנחנו יודעים שזה לא יום ראשון - האם זו הנחה ? או ש"האח הגדול עם הנתונים המוצקים" כתב את התאריך והשעה המדוייקת שבה ארע ה"אירוע" ?

אתה מצד אחד נותן פה "אח גדול" עם נתונים מוצקים - ומצד שני שואל אותנו מתי נוסעים 150 ביגאל אלון, ונותן לנו משפטים כמו "בין 140 ל 156" - קצת סותר אינך חושב ?

אל תהיה ציני,

ב 15 שניות של הקלטה נרשמו מהירויות של בין 140 ל 156 קמש - קיבלת תשובה?

פורסם

נניח שנרשמה מהירות של 156 קמ"ש אז מה ?

אם הקורולה המזדקנת שלי עושה את זה בקלות אז מה הבעיה ש S2000 לא תעשה את זה ?!

איך בדיוק אתם יודעים באיזה הילוך הוא היה ? הרי הרכב ידני , קיים חיישן שמדווח באיזה הילוך הרכב ?

פורסם
מה זה משנה באיזו מהירות? אם מגיע דו''ח מהמשטרה הוא משולם ע''י כרטיס אשראי של הלקוח בתור ערבון. מה אכפת לכם מעבר לזה באיזו מהירות הוא נוסע? המהירות שאתה ציינת היא מהירות של כל יונדאי גטס או שברולט אוויאו מכל חברת השכרה בארץ. איני רואה איך כשל טכני של שימוש לא נכון ברכב יכול לגרום לתקלה שכזאת. זהו רכב ספורט שבנוי להחזיק מעמד. זה שאין אחריות על המנוע/רכב זאת בעיה שלכם, ואינני מאמין גם לזה. הונדה לא יכולה לשלול אחריות אם הרכב טופל בזמן ובהוראות היצרן. אלא אם כן תביאו ציטוט מספר הנהג, אבל גם במקרה הזה הבעיה היא שלכם, לא של הלקוח. אתם תשברו את הראש מול מאיר/הונדה, זאת בעיה שלכם. זה שהרכב ז**ה ואתם משכירים אותו לעשרות אנשים לא אומר שתפילו את הנזק על הבן אדם האחרון שנהג בה.

תקרא את השתלשלות הדברים ותבין חבר.. אל תנסה להתמזמז עם אמירות בנוגע למהירות כי עברתי לא מעט רכבי ספורט בחיים שלי, מי שמכיר אותי יודע שאני יותר מסתם חובב של ספורט מוטורי- אפילו ספונסר של קבוצת ראלי וגם אני - במקרה נוסע על s2000 אחרי שנסעתי על איוו 8 ואחריה 9.

הנקודה היא שלפי דבריו של המפרסם הרכב התריע על בעיות כבר ביום שישי לאחר שלקח את הרכב- והמחשב מתריע על מהירויות גבוהות שניות לפני הארוע שבו שבק המנוע. נראה לך הגיוני שלאחר שהוא התריע על ככך הרבה בעיות ברכב הוא נסע במהירות כזו??? אתה היית??

פורסם
האם תוכל להציג הוכחה לכך? כל זמן שאתה רק טוען שבידיך יש נתונים כאלה, הטיעון הזה טוב כמו הטיעון שיש לי בחניה פרארי קליפורניה.

אמרתי שבידי חברת ישראלימו ואני ראיתי אותם בעיני כאחד מבעלי החברה. עוד אמרתי שהחברה לא תגיב בפורום הזה - זוכר?

אני לא שופט חביבי רק מראה לך את הצד השני-

עוד הודעות ציניות?? אין לי בעיה לענות אולי במקום כדאי להפנים את המסר הפשוט : 2 צדדים לכל סיפור.

פורסם
תקרא את השתלשלות הדברים ותבין חבר.. אל תנסה להתמזמז עם אמירות בנוגע למהירות כי עברתי לא מעט רכבי ספורט בחיים שלי, מי שמכיר אותי יודע שאני יותר מסתם חובב של ספורט מוטורי- אפילו ספונסר של קבוצת ראלי וגם אני - במקרה נוסע על s2000 אחרי שנסעתי על איוו 8 ואחריה 9.

הנקודה היא שלפי דבריו של המפרסם הרכב התריע על בעיות כבר ביום שישי לאחר שלקח את הרכב- והמחשב מתריע על מהירויות גבוהות שניות לפני הארוע שבו שבק המנוע. נראה לך הגיוני שלאחר שהוא התריע על ככך הרבה בעיות ברכב הוא נסע במהירות כזו??? אתה היית??

תקשיב, יקירי.....

האמת נאמרה פעמיים. האמרת נאמרה פעמיים. האמת תיאמר עוד 1000 פעם אם צריך.

במהלך תקופת ההשכרה שלי, לא עברתי את סביבות ה100 קמ"ש, וגם זה בהגזמה.

לא נסעתי על 150 קמ"ש , ואני מוכן שתחברו לי מחטים ואלקטרודות לכל הגוף וגם תעמידו אותי מול בוחני פוליגרף, מדיומים, קוראי מחשבות, ושאר ירקות....

האמת תאמר. לא רק תאמר. אלא תהיה נצעקת

מולך ומול העובדים שלך.

כולל נטע, שעל ידה אתם ביצעתם את העבודה המלוכלכת: לשלוח לקוח עם מנוע שמסומן כמנוע בעייתי, אל כבישי איילון בשעות הבוקר.

זה כבר גובל בסכנת נפשות.

"נטע", ליבי ומעיי עלייך. ועליך "יצחק" - עוד יותר.

אנשים טובים שמוכנים לתפקד כחיילי שחמט במשחק כל כך מלוכלך.

האמת תמיד יוצאת לאור.

"הצילני מרשת זו טמנו לי, כי אתה מעוזי"

,כי לא ממזרח וממערב, ולא ממדבר הרים, כי השם שופט זה ישפיל וזה ירים'

god will give me justice

G-D will give me justice

פורסם

2 צדדים זה מעולה, אבל בינתיים אף אחד מהצדדים לא הוכיח שום דבר - והאצבע המאשימה שייכת לכם.

אתה מצד אחד רושם שלא תתנו תגובה בפורום, אבל בינתיים כבר כתבת דברים אחדים לגבי "הוכחות" שיש לכם.

אתה סותר את עצמך המון, מה גם שאם אתם מאשימים את אותו אדון בנזק - הייתי מצפה לראות הוכחה אמיתית.

וכזו קל מאוד לתת (הריי מספיק היה מסמך של הונדה + תדפיס של מחשב המנוע כדי לסגור את הנושא לתמיד ולתת את כל הקרדיט לכם) אבל מכיון שאתם לא עושים זאת -אני מאמין שלא קיים.

פורסם

לדעתי יש בידי הונדה הוכחות מוצקות לסל"ד יתר ונראה, מבחינתי לפחות לאור הממצאים המוצגים בשרשור, שהעניין גמור.

לגרגמל - תתכונן היטב, בדוק את חוזי השכירות שלך מול ישראלימו, תעד בצורה מסודרת כל התכתבות או הקלטה של שיחה עם נציג חברת ההשכרה ו/או היבואן, שכור עו"ד המתמצא בנושאים האלו ושכור שירותי שמאות רכב או מומחה בתחום, שדעתו תהיה מקובל על בית המשפט ונסה לצמצם נזקים עד כמה שניתן.

כל טוב לך ובהצלחה!

פורסם
אמרתי שבידי חברת ישראלימו ואני ראיתי אותם בעיני כאחד מבעלי החברה. עוד אמרתי שהחברה לא תגיב בפורום הזה - זוכר?

אני לא שופט חביבי רק מראה לך את הצד השני-

עוד הודעות ציניות?? אין לי בעיה לענות אולי במקום כדאי להפנים את המסר הפשוט : 2 צדדים לכל סיפור.

כבעל החברה, התגובה שלך היא תגובת החברה. וכל מה שאתה טוען, אתה טוען בשם החברה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רק אותי מעניין למה צריך להחליף חייש נקישות??????

או בכלל. למה לרכוש את המנוע בחלקים? ולא לקנות מנוע חדש?

קו---------------------------------------

פורסם
לדעתי יש בידי הונדה הוכחות מוצקות לסל"ד יתר ונראה, מבחינתי לפחות לאור הממצאים המוצגים בשרשור, שהעניין גמור.

לגרגמל - תתכונן היטב, בדוק את חוזי השכירות שלך מול ישראלימו, תעד בצורה מסודרת כל התכתבות או הקלטה של שיחה עם נציג חברת ההשכרה ו/או היבואן, שכור עו"ד המתמצא בנושאים האלו ושכור שירותי שמאות רכב או מומחה בתחום, שדעתו תהיה מקובל על בית המשפט ונסה לצמצם נזקים עד כמה שניתן.

כל טוב לך ובהצלחה!

מבחינתך העניין גמור ?

קבעת ? זהו ? אני אשם ?

יש רישום של אובר-רב במנוע (שזו טענת הונדה כלפי חברת ההשכרה על מנת להצדיק התנערות מאחריות. לחברת הונדה לא אכפת מי השוכר שהופיע אצלו האובר-רב . האובר רייב פשוט מופיע. יכול להיות גם שהופיע 20 אלף קילומטר לפני ששכרתי את הרכב)

חברת ההשכרה מן הסתם לא תנהל משא ומתן קדחתני ואינטנסיבי מול חברת מאיר על מנת להגיע לפשרה בנוגע לתיקון הרכב.

יש לה שה תמים להפיל עליו את החיוב

שהעוול היחיד שלו הוא התמימות שלו

עד כדי כך אני תמים, שכשהמכונאים של הונדה שאלו אותי מה קרה לרכב - אני הפנתי אותם לדבר עם יצחק מישראלימו.

למה?

כי לא רציתי לסבך אותם בנוגע לאחריות. כי במידה והייתי מספר למכונאי ששאל אותי אם "היו דפיקות" את הסיפור במלואו, אז חברת הונדה כלל וכלל לא היו מנהלים איתם דיון. הרי יש עדות של בנאדם שמעיד שהרכב נסע ללא לחץ שמן קילומטרים רבים, לאחר שנתקל בסירוב לזימון גרר דרך החברה. אין אחריות כלל ועיקר.

אני חייב לציין שבשלב זה לא ידעתי כלל שיש שום צד של אפשרות לחבות כלפי חברת ההשכרה בעקבות שבירת המנוע. ומה שלא עניתי למכונאי אלא הפנתי אותו לישראלימו, היה בכדי לא לסבך את ישראלימו בעניין האחריות.

עד כדי כך חשבתי על טובתם לאורך כל הדרך.

ובסופו של דבר, זה הופנה לרעתי. הונדה טענו מה שבא להם. אין רישום למנורת לחץ שמן (גם זה צריך בדיקה) . ושלום על ישראל.

והפכו לי את הקערה על פיה.

G-D will give me justice

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...