Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון: חברת הונדה מתנערת מאחריות מכיוון שהופיע במחשב המנוע OVER-REVVING. הצעת מחיר של מאיר לתיקון הנדרש: 83K ש"ח ~ קבצים מצורפים.

הצעת לתיקון סופר מעניינת.

קודם כל לגבי תאריכים - צריך לקרוא אותם הפוך (מנפלאות AS400 כנראה).

זה 15/08/2010 יום ראשון - מתאים בול לסיפור שלנו.

אמה מה? מה זה קילומטראז' 37,900 הזה?

לא דובר על 19,000 ק"מ?

לא היה מכתב שמדבר על טיפול באפריל סביב 16,000 ק"מ?

חוץ מזה עלויות עבודה קטנות באופן מפתיע.

על מחיר שמן כבר דיברנו.

וקצת בציניות:

שי, אל תוותר להם גם על מחיר פילטר שמן - 190 ש"ח פלוס מע"מ? (220 ש"ח)

בארה"ב זה נמכר ב-7.5$-8$ - שלא יעבדו עליך !!!

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 483
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הסיפור נהיה הזוי מרגע לרגע.

לי יש תחושה חזקה ששי מחסיר חלק מהפרטים.

זה כמון זכותו ואולי עוזר לו לשמור קלפים קרוב לחזה.

אבל אם זה נכון - זה אומר שקיבלנו רק חלק מהסיפור. ואת החלק שהוא בחר להציג.

לגבי תגובתו של GWA - אני מעריך את ממלכתיות ואיפוק בתגובות לכל הערות הציניות.

כל הכבוד - אני לא חושב שהייתי מצליח להתאפק.

מצד שני גם בפרטים שהוא מספר יש "חורים".

לא מבין איך נעשה רישום של הילוכים - בגיר של S אין חיישנים שנותנים את המידע הזה.

150 קמ"ש ליד נוקיה? למשך 14 שניות?

איפה בדיוק? ב-200 מטר שבין הרמזורים?

כמו שכבר רבים אמרו כאן - רק גורם מוסמך שיקבל לידיו את כל הממצאים יכול לפסוק לכאן או לכאן.

אנחנו כאן מקבלים חצאי אמיתות וחוץ מפילפול שבעיניין כולו אין לשרשור הזה הרבה ערך/תרומה.

גנאדי

להערות רציניות אני מגיב ברצון

כמו שאמרתי, הנתונים שאני ראיתי - פתוחים לרווחה לידי gargamel. עד כמה שהבנתי ממה שהוא כתב כאן - הוא הולך היום למוסך עם שמאי שלו. אולי אז - הוא יחשוף את המסמכים. שדרך אגב -בניגוד למה שכתבת מראים בכל שניה באיזה הילוך נמצא הרכב.

פורסם

GWE מה זה משנה באיזה הילוך הרכב נמצא או על כמה הוא נסע? רכב כזה לא צריך לשפוך מנוע נקודה.

ממבט מהצד ניראה כאילו אתם נאחזים בקרני המזבח.

יש לו "קייס" ואתם לא יכולים להתנער. האחראיות שלכם.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
GWE מה זה משנה באיזה הילוך הרכב נמצא או על כמה הוא נסע? רכב כזה לא צריך לשפוך מנוע נקודה.

ממבט מהצד ניראה כאילו אתם נאחזים בקרני המזבח.

יש לו "קייס" ואתם לא יכולים להתנער. האחראיות שלכם.

לה אתה מדבר אלי בגוף רבים?

ולשאלתך - רק עניתי ל croc על כך שכתב שאין חיישנים לגיר ב s2000... :wink:

פורסם

לגבי גרגמל גם אם המנוע עולה 80000 ואתה אמור לשלם הרי הם מבטחים אותך ויש השתתפות עצמית שכביכול אתה

אמור לשלם אבל לא 80000 עמה אלפים בודדים.

ככה היה לי שעשיתי תאונה עם רכב השכרה

אמנם לא שכרתי מעולם רכב בחברת ישראלימו אבל אני מניח שמבט מהיר על חוזה ההשכרה יגלה שהרכב מבוטח כל עוד ננהג בהתאם להוראות היצרן וללא גרימת נזק רשלני כזה או אחר.

במילים פשוטות יותר- הרכב יהיה מבוטח במקרה של תאונה, לא במקרה שהלך מנוע (כך לדעתי נהוג גם ברכב פרטי רגיל, לא יצא לי לשמוע על אנשים ששפכו מנוע ותבעו את חברת הביטוח על כך).

אם הייתי בעל הרכב ומבין שאני מכניס את עצמי לכזאת צרה, כנראה שאת הרכב הם היו מקבלים על גרר לאחר שמשאית עשתה עליו רברס ושילכו לחפש את חברת הביטוח.

אני גם בדעה ששוכר הרכב וה"בורג הקטן" (סלח לי על הציניות, אתה סוג של אולוויס אולטרה, להיות עם-להרגיש בלי, מצד אחד אתה ממקימי ובעלי חברת ההשכרה, מצד שני אתה לא מדבר בשמם ואתה בכלל בורג קטן.... מי אתה באמת?) לא יגיעו עם הסיפור הזה לבית משפט אלא יסיימו באיזשהו שלב את ה- 4 PLAY הזה שמתנהל פה ויישבו בליווי עורכי דין להגיע לאיזושהי פשרה.

כרגע 2 הצדדים יורים לכל הכיוונים, משחררים הצהרות על הוכחות כאלה ואחרות אבל עדיין לא ראינו משהו מבוסס.

בעצם כן ראינו דבר אחד מבוסס, המכתב של הונדה לגבי ההתנערות ממתן אחריות למנוע בגלל אובר רבינג, בהנחה ואכן יש להם הוכחה לכך- צודקים ב-100%, לא בעייה שלהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כי אתה=אתם=ישראלימו

אתה בעל החברה (אחד מהם לפחות) ואתה מדבר בשמה אם תרצה ואם לא.

בגלל שמתנהל פה סוג של משפט, אז בנתיים המצב הוא שהלקוח שלכם הציג ראיה שמוכיחה שהוא יצר איתכם קשר בעניין הבעיה שיש ברכב, לעומת זאת אתם את הקלף המנצח שלכם לא חושפים ולכן בנתיים במשפט שמתנהל פה בפורום, אתם מפסידים.

אני עוד לא הבנתי, איך אתה יודע איפה הרכב נסע ועל כמה באותה נקודת זמן?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בהתיחס לעובדות בלבד:

לפי מיטב נסיוני בענף הרכב,הנזק שמסוגלת לגרום תקלת OVER RAVE ,הינו נזק לראש המנוע בלבד.

במקרה הגרוע ביותר,עלולה בוכנה לפגוש שסתום אחד או יותר ולעקם אותם.

תיקון שכזה,גם אם יעשה בחברה,לא אמור לעבור 10000 ש"ח.

הצעת מחיר על סך 83000 ש"ח,חורגת מכל פרופורציה ומכל הגיון,למקרה המתואר כאן.

לעומת זאת נסיעה בלחץ שמן נמוך ,או ללא לחץ שמן כלל-תגרום נזק פנימי חמור למנוע ,דבר שיצריך שיפוץ כללי ולהערכתי ,בהסתמך על מחיר התיקון (הפירוט אינו קריא), זה המקרה.

אי לכך ,אוסיף ואומר,כי יבואנית "הונדה", לא תוכל לבסס את טענתה לנזק המתואר,על תקלת ה-OVER RAV, זה בוודאות ,לא המקרה,וכל מהנדס רכב,או מכונאי מתחיל,יעידו על כך.

פורסם

לעומת זאת נסיעה בלחץ שמן נמוך ,או ללא לחץ שמן כלל-תגרום נזק פנימי חמור למנוע ,דבר שיצריך שיפוץ כללי ולהערכתי ,בהסתמך על מחיר התיקון (הפירוט אינו קריא), זה המקרה.

אי לכך ,אוסיף ואומר,כי יבואנית "הונדה", לא תוכל לבסס את טענתה לנזק המתואר,על תקלת ה-OVER RAV, זה בוודאות ,לא המקרה,וכל מהנדס רכב,או מכונאי מתחיל,יעידו על כך.

אמנם אני לא מהנדס רכב או משהו דומה, אבל כן יכול להעיד על דברייך ממקור ראשון, אני גמרתי כך מנוע, שילוב של מחסור בשמן+סל"ד גבוה+לחץ שמן נמוך= קראנק דופק בדיוק כמו שמתאר שוכר הרכב (מה גם שזה תומך בעניין נורת השמן שהבהבה).

יכול להיות שה-OVER REV זה היה הקש ששבר את גב הגמל, אבל כנראה שגם לי OVER REV המנוע היה הולך במוקדם או מאוחר בגלל בעיית השמן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בפולו\פביה החדשות גם בגיר ידני וגם בגיר DSG מוצג על הלוח הדיגיטלי באיזה הילוך אתה, ואפילו יש חץ מתי להעלות הילוך.

אם זה מופיע בצג, אין סיבה שזה לא ישמר במחשב.

מספיק שהידית הילוכים תסגור מעגל ברגע שהיא נכנסת לתעלה של כל הילוך וככה יתקבל האות לאיזה תעלה של איזה הילוך הכנסת את הידית. זה נראה לי דבר די פשוט לעשיה ללא חיישן מיוחד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רק דבר אחד עולה לי בראש,

רשלנות תורמת!

זה הביטוי המשפטי למישהו שיודע שהמנוע "הולך על בטוח" אך עדיין נוסע ברכב..

נניח והיית נמצא מול מחסום רכבת מורד והרכבת לא עוברת, במקרה זה האם היית שומע בקול "נטע" שאומרת: "דיברתי עם הנהלת הרכב, סע חביבי המפתחות בפנים"?!

או במילים אחרות כל הנורות הבהבו לך (כולל נורת שמן לדבריך) ועדיין בחרת לשכור את הרכב ולעשות בו שימוש ספורטיבי (אחרת למה לשכור S2000, בגלל הנוחות?!)..

פורסם
רק דבר אחד עולה לי בראש,

רשלנות תורמת!

זה הביטוי המשפטי למישהו שיודע שהמנוע "הולך על בטוח" אך עדיין נוסע ברכב..

נניח והיית נמצא מול מחסום רכבת מורד והרכבת לא עוברת, במקרה זה האם היית שומע בקול "נטע" שאומרת: "דיברתי עם הנהלת הרכב, סע חביבי המפתחות בפנים"?!

או במילים אחרות כל הנורות הבהבו לך (כולל נורת שמן לדבריך) ועדיין בחרת לשכור את הרכב ולעשות בו שימוש ספורטיבי (אחרת למה לשכור S2000, בגלל הנוחות?!)..

אתה צודק

10% במקרה הטוב.

לנהוג כולם לומדים ועוברים טסט לשם כך

מכונאות ברמה הבסיסית ביותר.

לכן המשל ממש לא דומה לנמשל, ביחוד שכאן דרג מקצועי בחברה אומר לך סע חביבי המפתחות בפנים.

לא מן הנמנע שסע חביבי המפתחות בפנים בא בדיוק כדי להביא את הבחור התמים לנקודה לשם כיוונו קברניטי החברה.

למצוא את הקורבן לנזק שכבר היה לפני כן.

אבל ייתכן שהסיפור הוא כמובן שונה לגמרי, וגירסת החברה היא הנכונה.

אני נוטה לחשוב כרגע שגירסת הבחור היא הנכונה יותר עקב אותו דוא"ל בו הוא מתרה על בעיה ברכב עוד ביום ששי זמן קצר לאחר ששכר את הרכב. לטענת החברה הנזק אירע איפוא שהוא בשעות הקטנות של הלילה בין ששי לשבת שם הבחור התחרה עם החבר'ה. לא מסתדר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אחד מהמיילים שנשלחו ונענו.

בטלפון (כמו כן במייל נוסף) נאמר בפירוש לישראלימו: מנורת לחץ שמן דולקת. המנוע כרגע במצב של תת-לחץ-שמן. וגם בקושי אפשר להכניס הילוכים.

נ.ב

המייל הזה הוא הראשון שנכתב. לאחר מכן התקשרתי שוב. ולאחר מכן - במוצ"ש התקשרתי לברר שוב (נודניק מטבעי. כבר אמרתי) , האם להביא את הרכב בכוחות עצמי ולהסתכן ולסכן את הסביבה, או שתשמעו להמלצתי ותזמנו גרר.

התשובה היתה חד משמעית: BRING THE CAR BACK

ביום ראשון שוב, התקשרתי (נטע אמרה לי במוצ"ש: ליתר בטחון, תתקשר ביום ראשון לפני שאתה יוצא, בכדי ש"יהיה לי אישור סופי"). היא התקשרה ליצחק (שעוד לא הגיע למשרד, כי השעה היתה 7:50 בבוקר.) לאחר אור ירוק שקבלה ממנו - צוות ישראלימו שלח אותי סופית לכיוון איילון צפון עם רכב שמוציא רעשים של קטר ברכבת ישראל

לכו תילחמו בקיר.

יודעים מה? לפחות אני פה בכדי לכתוב לכם. יכלתי לגמור מתחת לאיזה משאית , או מעורב (גורם ראשי יותר נכון) בתאונת שרשרת , והדיון פה היה אחר לגמרי..

ואז אני מאמין שהיה תיעוד מדוייק של המקרה. תיעוד עיתונאי רחב היקף.

במייל ששלחת לא רשום שמנורת לחץ שמן דולקת, אלא רק שיש רעשים מכיוון המנוע. מקווה בשבילך שיש תיעוד שהתלוננת מפורשות על מנורת לחץ שמן שנדלקה אחרת הטיעונים שלך רק מחזקים את מה שחברת ההשכרה טוענים.

אסף

פורסם
בפולו\פביה החדשות גם בגיר ידני וגם בגיר DSG מוצג על הלוח הדיגיטלי באיזה הילוך אתה, ואפילו יש חץ מתי להעלות הילוך.

אם זה מופיע בצג, אין סיבה שזה לא ישמר במחשב.

מספיק שהידית הילוכים תסגור מעגל ברגע שהיא נכנסת לתעלה של כל הילוך וככה יתקבל האות לאיזה תעלה של איזה הילוך הכנסת את הידית. זה נראה לי דבר די פשוט לעשיה ללא חיישן מיוחד

ברור שאין סיבה שזה לא יקרה.

רק אין בגיר המדובר חיישנים.

זה הכל.

2 דברים אלקטרוניים היחידם שיש בגיר הזה הוא מפסק של רוורס וחיישן מהירות (שנקרה PICK UP SENSOR או VSS SENSOR תלוי בשנתון של הרכב).

פורסם

ועוד בין שנים 2006-2008 החיישן הזה נקרה Output Shaft Speed Sensor

אבל יתכן ושינוי זה אינו רלוונטי לדגמים אירופיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...