Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה קשור - העצתי והעליתי להילוך גבוהה מדייייייייייי.

זהו.

או שאני מפספס משהו, או שאתה מפספס משהו. אני טוען שאי אפשר להעלות להילוך גבוה מדי - שים את הרכב בהילוך הכי גבוה שלו וסע 100 קמ"ש. אם תראה לי רכב שבו הסל"ד יהיה אז ב-1500, אני קונה לך מנוע חדש של S2000 :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 483
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני, אני די מאמין שה BMW 760LI\MB S63 מסוגלות לזה (תודות לגיר ה8 הילוכים), אני היום גם ישתדל לבדוק את זה ב535 החדשה, סתם כי בא לי לעשות שולחן לסלון ממנוע של S2000 8).

פורסם
שורה תחתונה להתרחק מאיסרלימו האלה כמו מאש.

אני מהמר שכמו תמיד, האמת נמצאת איפשהו באמצא בין שני הצדדים.

אל תמהר להסיק מסקנות כשכל צד חושף רק את מה שמתאים לו.

פורסם
תגובה לעניין בסך הכל.

החברה ממש לא ששה אלי קרב ואני בטוח שהלקוח יודע זאת.הוא אף טען כך בהתכתבויות שלו מול החברה ממש לאחרונה.

זו בדיוק הסיבה שלדעתי הוא הקדים שלא לצורך בכך שתקף בפורום הזה את החברה עוד הרבה לפני שהוסקו מסקנות (להזכירך אני נכנסתי להתכתבויות כאן בשלב מאוחר יותר).

הוא טעה ופתח לדעתי חזית לא אפקטיבית,לא מתוזמנת נכון ושרף לדעתי אנרגיה מיותרת.

זה שנחשפתי לזה והגבתי לתקיפה הזו ממש לא הופך את החברה למפלצת קפיטליסטית שדורסת כאן אזרח קטן וחסר אונים כפי שבין השורות הבנתי מכל מיני תגובות- אני בטוח שגם כאן יסכים איתי אותו לקוח -שמצוי בתקשורת ישירה עם החברה.

הוא גם יכול להעיד שלא דיבר איתי או אפילו נתקל בי באף רגע נתון בהתקשרות שלו מול החברה (לכל הספקנים) אלא רק כאן על דפי הפורום- והמצחיק הוא שהדיונים כאן לעומת הדיונים שם - שונים מאוד (אני בטוח שהלקוח שואל את עצמו מה אני קשור בכלל..)

אין לך שום נתון שמתייחס לכיצד מתנהלת החברה אלא רק כשתיגמר הפרשה ויתבהרו הדברים, אז להגיד - חובבנית נראה לי קצת מחוץ לקונטסט ואם היית מכיר את החברה ומכיר את שרותיה היית יודע שבפורום הזה לא נמצא קהל היעד שלה- כדאי שתיכנס לאתר ואז תבין למה אני מתכוון (ואני מתכוון לשירות העיקרי שהחברה מציעה)

אז נראה שסחטנו את הלימון מספיק לבינתיים.

לילה טוב.

gwa

אין ספק, שאתם, בתור החברה, תרצו לשאת בעלות הנכמוה ביותר בתיקון הרכב, ועל כן, תנסו (בצדק או שלא) לגלגל את מירב האחריות והעלות על השוכר - מובן, הגיוני - אתם עסק, עסק צריך להרוויח כמה שיותר, ולהפסיד כמה שפחות. כל אחד כנראה, היה נוהג כמותכם, תוך חשיבה כלכלית בסיסית גרידא.

אולם, גם אתם צריכים להסתכל במראה. שוב, אני מתבסס פה על אותן "עובדות" לכראוריות שאתה והצד שכנגד הבאתם - לפי אותן "עובדות", ואגב זה לא משהו שהכחשת בדברייך, הבחור אכן קם והתריע מספר רב של פעמים על כנראה תקלה ברכב. א מדוע, ובאמת באופן הישיר והפשוט ביותר, הוא קיבל את ההוראה להגיע למשרדים על הרכב מלכתחילה? מדוע לא אמרתם לו בו במקום שישאיר אותו בצד, ואת החשבונות יעשו לאחר מכן? זה נראה לך הגיוני? תנסה בבקשה להסתכל רגע מהצד של "לקוח" - האם זו לא ההתנהלות הנכונה, המקצועית והמתבקשת במקרים מעין אלו? הרי אותו "סמוך" ו- "יהיה בסדר" ישראלי הוא מחלה פושה ונגע חברתי. אתה עומד פה על בימת הפורום וטוען שהלקוח היה לא בסדר, עשה כך וכך ברב, משך הילוכים, קרע את המנוע, אבל לרגע לא קמת והתייחסת לעובדה הבסיסית ביותר של אותה התעלמות מפניותיו. רק דיברת על זה שמחשב הרכב שומר, ועל מהירויות ועל רחובות ובלה בלה, אבל לא מבין למה אתה לא מתייחס לכך שהוא התריע באמת ובתמים על התקלה, הרבה לפני שקרה משהו קריטי, ואתם פשוט אמרתם לו "סמוך" ו-"יהיה בסדר". זו התנהלות מקצוענית בעיניך?

האם העובדה שאני פתי דביל והולך וקונה רכב לימון מסוחר נכלולי, ויומיים אחרי זה הרכב שובק חיים - אני אשם? מה, בגלל שהצליחו להשחיל לי את האלמנט, ואני פתי, מסנוור, דביל, לקיתי בחוסר יכולת להפעיל שיקול דעת בסיסי ואת ההגיון הבריא ברגע נתון - אני צריך להיענש?

מקווה שכולנו חושבים שלא. כשאני רוכש\משכיר מוצר, אני רוכש יחד איתו שירות, תמיכה והידיעה שיש אנשים שמגבים אותי. בגלל זה רובנו יעדיפו לשלם יותר ולרכוש\להשכיר מוצרים, חפצים או שירותים, מחברה ידועה, שנדע שבמקרים של תקלה, יש מי שעומד מאחורינו, על אחת כמה וכמה במקרים בהם אנחנו מתריעים חזור והתרע על תקלה. האם חברת ישראלימו נהגה ככה?

מקווה להתייחסות הוגנת ואמיתית

פורסם
אני מהמר שכמו תמיד, האמת נמצאת איפשהו באמצא בין שני הצדדים.

אל תמהר להסיק מסקנות כשכל צד חושף רק את מה שמתאים לו.

זה טוב ויפה אבל אתה רוצה להגיד לי שאי פעם תשכיר מהם רכב?

פורסם
זה טוב ויפה אבל אתה רוצה להגיד לי שאי פעם תשכיר מהם רכב?

את האמת?

בינתיים לפי מה ששמעתי מ"שני" הצדדים, לא מצאתי סיבה שלא.

גרגמל היה תמים במקרה הטוב, ורשלן במקרה הפחות טוב.

פורסם
רוני, אני די מאמין שה BMW 760LI\MB S63 מסוגלות לזה (תודות לגיר ה8 הילוכים), אני היום גם ישתדל לבדוק את זה ב535 החדשה, סתם כי בא לי לעשות שולחן לסלון ממנוע של S2000 8).

אפשר לשים גם 20 הילוכים בגיר, זה לא אומר כלום. בסופו של דבר אין שום סיבה לשים גיר שמגיע ב-100 ל-1500 סל"ד, גם לא ב-760. אני לא אומר שזה בוודאות לא קורה, רק שאהיה מאוד מופתע אם כן. 2000 או 1800 הם מספרים קצת פחות מוגזמים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
gwa

אין ספק, שאתם, בתור החברה, תרצו לשאת בעלות הנכמוה ביותר בתיקון הרכב, ועל כן, תנסו (בצדק או שלא) לגלגל את מירב האחריות והעלות על השוכר - מובן, הגיוני - אתם עסק, עסק צריך להרוויח כמה שיותר, ולהפסיד כמה שפחות. כל אחד כנראה, היה נוהג כמותכם, תוך חשיבה כלכלית בסיסית גרידא.

אולם, גם אתם צריכים להסתכל במראה. שוב, אני מתבסס פה על אותן "עובדות" לכראוריות שאתה והצד שכנגד הבאתם - לפי אותן "עובדות", ואגב זה לא משהו שהכחשת בדברייך, הבחור אכן קם והתריע מספר רב של פעמים על כנראה תקלה ברכב. א מדוע, ובאמת באופן הישיר והפשוט ביותר, הוא קיבל את ההוראה להגיע למשרדים על הרכב מלכתחילה? מדוע לא אמרתם לו בו במקום שישאיר אותו בצד, ואת החשבונות יעשו לאחר מכן? זה נראה לך הגיוני? תנסה בבקשה להסתכל רגע מהצד של "לקוח" - האם זו לא ההתנהלות הנכונה, המקצועית והמתבקשת במקרים מעין אלו? הרי אותו "סמוך" ו- "יהיה בסדר" ישראלי הוא מחלה פושה ונגע חברתי. אתה עומד פה על בימת הפורום וטוען שהלקוח היה לא בסדר, עשה כך וכך ברב, משך הילוכים, קרע את המנוע, אבל לרגע לא קמת והתייחסת לעובדה הבסיסית ביותר של אותה התעלמות מפניותיו. רק דיברת על זה שמחשב הרכב שומר, ועל מהירויות ועל רחובות ובלה בלה, אבל לא מבין למה אתה לא מתייחס לכך שהוא התריע באמת ובתמים על התקלה, הרבה לפני שקרה משהו קריטי, ואתם פשוט אמרתם לו "סמוך" ו-"יהיה בסדר". זו התנהלות מקצוענית בעיניך?

האם העובדה שאני פתי דביל והולך וקונה רכב לימון מסוחר נכלולי, ויומיים אחרי זה הרכב שובק חיים - אני אשם? מה, בגלל שהצליחו להשחיל לי את האלמנט, ואני פתי, מסנוור, דביל, לקיתי בחוסר יכולת להפעיל שיקול דעת בסיסי ואת ההגיון הבריא ברגע נתון - אני צריך להיענש?

מקווה שכולנו חושבים שלא. כשאני רוכש\משכיר מוצר, אני רוכש יחד איתו שירות, תמיכה והידיעה שיש אנשים שמגבים אותי. בגלל זה רובנו יעדיפו לשלם יותר ולרכוש\להשכיר מוצרים, חפצים או שירותים, מחברה ידועה, שנדע שבמקרים של תקלה, יש מי שעומד מאחורינו, על אחת כמה וכמה במקרים בהם אנחנו מתריעים חזור והתרע על תקלה. האם חברת ישראלימו נהגה ככה?

מקווה להתייחסות הוגנת ואמיתית

הייתי משקיע ומתייחס בצורה אמיתית לדבריך אלמלא היית רואה בך מתסיס כנראה אף משועמם שפותח "מבערים" ומלכלך מאחורי זוג אותיות בפורום. זה קל. כך אפשר רק לפגוע מרחוק מבלי להתלכלך.

אתה באמת מצפה שאגיב לך בצורה "הולמת" אחרי התייחסותך הראשונה לנושא? :

"מסקנתי כדלקמן: בתור "שותף שקט" או שקר כלשהו, אתה די בקיא בפרטים, בתור "שותף שקט שלא מתערב" מחשיד (או לא..) שצצת פתאום כחבר פורום, ובתור "שותף שקט שלא יתעמת בפורום" זה בדיוק מה שאתה עושה.

מעבר לכך, כל עוד אין תיעוד של שעה ותאריך לאותו אובר-ראב, אתה יכול לקחת את הצעת התיקון, כמו גם את הטענות הסופר מגוחכות כגון "הדרך למפגש יום שישי"... ודומותיהן (כי אני ממש לא יודע באיזו מהירות נוסעים שם ומתי, אולי תוכל לספר לנו אתה?) ולמסור למזכירה ששכחתי את שמה לגריסה.

לא מכיר את חברת "ישראלימו", אולם ככל הנראה לא אשכיר ממנה רכב לעולם, וכך גם שום חבר בפורום הזה."

הרי זה ממש לא משנה מה אכתוב זה רק ישרת אותך ויתן לך מצע להתסיס עוד את העניין , אני ממש לא חושב שבאמת איכפת לך ,לא מהנושא ולא מהבחור.

פורסם

GWA, הייתי שמח לשמוע את ההתייחסות שלך לנושא אותה בחורה \ בחור שאמרו לאותו שוכר "סע סע המפתחות בפנים"

בתור הבעלים של החברה (או כל שם מפוצץ אחר), מה דעתך על חוסר המקצועיות והרשלנות של עובדי החברה, ששלחו נהג תמים לדרכו בעוד ישנו רעש שאפילו עובד חברה (עמית שמו ? אינני זוכר) יושב ברכב ושומע את אותם רעשים.

אשמח לדעת מה היה קורה לו הייתה זו בחורה ששכרה את הרכב, והרעשים נשמעים לה רגילים לחלוטין - מה היה אז?

פורסם
הייתי משקיע ומתייחס בצורה אמיתית לדבריך אלמלא היית רואה בך מתסיס כנראה אף משועמם שפותח "מבערים" ומלכלך מאחורי זוג אותיות בפורום. זה קל. כך אפשר רק לפגוע מרחוק מבלי להתלכלך.

אתה באמת מצפה שאגיב לך בצורה "הולמת" אחרי התייחסותך הראשונה לנושא? :

"מסקנתי כדלקמן: בתור "שותף שקט" או שקר כלשהו, אתה די בקיא בפרטים, בתור "שותף שקט שלא מתערב" מחשיד (או לא..) שצצת פתאום כחבר פורום, ובתור "שותף שקט שלא יתעמת בפורום" זה בדיוק מה שאתה עושה.

מעבר לכך, כל עוד אין תיעוד של שעה ותאריך לאותו אובר-ראב, אתה יכול לקחת את הצעת התיקון, כמו גם את הטענות הסופר מגוחכות כגון "הדרך למפגש יום שישי"... ודומותיהן (כי אני ממש לא יודע באיזו מהירות נוסעים שם ומתי, אולי תוכל לספר לנו אתה?) ולמסור למזכירה ששכחתי את שמה לגריסה.

לא מכיר את חברת "ישראלימו", אולם ככל הנראה לא אשכיר ממנה רכב לעולם, וכך גם שום חבר בפורום הזה."

הרי זה ממש לא משנה מה אכתוב זה רק ישרת אותך ויתן לך מצע להתסיס עוד את העניין , אני ממש לא חושב שבאמת איכפת לך ,לא מהנושא ולא מהבחור.

אז, gwa שלנו...

AKA גלעד וקסמן...

כצפוי מבעלי החברה (וזה מה שאתה . הבעלים של החברה. אין צורך להצטנע)

אתה פוליטיקאי לא קטן..:wink:

שומר על איפוק , ומאידך מעורר מהומות

טוען לחפות (שלכם) , אך טרם הציג עובדות

טוען לחבות (שלי) , אך נעזר בטיעון לא הגיוני בעליל (150 קמ"ש בקטע כביש שארכו נאמד בכ50-70 מטר לכל היותר , ועוד בשעות הפקקים בבוקר? gimme a break will ya..)

טוען שפתחתי חזית לא אפקטיבית, אך מסתבר שאפקטיבית מספיק בכדי להעיר כמה גנרלים משינתם (עובדה שאתה כאן...)

G-D will give me justice

פורסם

ובכל זאת, אני חושב שאתה קצת מתחמק מהתגובה המאוד רצינית של O.V שאתה ציטטת בהודעה הקודמת שלך.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מנוע משומש מייבוא יעלה גג 8K, לא צריך להשתגע.

לדעתי זה נזק שיראלימו יכולים לעמדו בו.

לא יודע מי אשם פה, אך בוודאות מיום ליום אני נוטה יותר לכייון השוכר.

GWA אתה לא מגיב פה סתם כי משעמם לך,אתה מגיב כי נגרם לך נזק עצום למותג ועוד אצל קהל יעד של חובבי הרכב.

אני מציע לך, שאם יש ביידך הוכחות תפרוס אותם על דפי הפורום כדי לנקות את שמך.

ד"א יש לי איתוראן ברכב והדיוק שלהם הוא אפסי, כלמר אין לי מושג מאיפה הוצאת את נתון המהירות או המיקום.

במידה ולא קיימות, הייתי מרכיב מנוע משומש מייבוא וסוגר את כל הפרשה . אני חושב שכל יום שהפרשה קיימת בראש סדר ההתעניינות של קהל חובבי הרכב בארץ גורמת לך נזק עצום לתדמית. כל בדל מידע שנחשף פה מוריד עוד יותר את המוניטין שלך. לדוגמא הצעת המחיר הביזיונית למנוע, שרוב חברי הפורום מבינים שהיא הונפצה מהירח ונופחה טוב טוב לפני הגשתה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
שי ההתנהלות שלך קצת מחשידה.

אף אחד לא טוען שאתה מהנדס רכב, אבל אין ספק שאתה מבין ברכבים יותר מן ההדיוט המצוי.

אתה הרי השתמשת במונחים טכניים כגון: לחץ שמן, דריי-שאפט (אם אני זוכר נכון) וכו' (אין לי כח לקרוא שוב את כל השירשור רק בכדי להביא ציטוט או שניים..)

בכל מקרה, מההתכתבויות/שיחות הטל' שלך עם חברת ההשכרה עושה רושם שאתה היית בטוח ומשוכנע שהמנוע "יילך" אם תמשיך בנסיעה אך בכל זאת בחרת לשמוע בקול הפקידה ולהמשיך לנסוע, נשמע לי חסר היגיון.

ייתרה מכך, אתה מצהיר כי כבר בשעה הראשונה להשכרה הבחנת בנורת לחץ שמן ושמעת רעשים חשודים מכיוון המנוע, אך עדיין בחרת להמשיך לנסוע עם הרכב ולא לחזור לסוכנות, שוב נשמע מוזר וחסר היגיון.

בנוסף, בדרכך לסוכנות ציינת כי אנשים זרים העירו לך על רעשים חזקים מכיוון המנוע והפצירו בך כי הרכב לא תקין, אך אתה בשלך המשכת בנסיעה לסוכנות, למה לא עצרת בצד?

עושה רושם שמי ששוכר רכב בסכומים גדולים כאלו (אני מניח שלא זול לשכור S2000 לחודש) לא ייתפשר על רכב במצב פחות ממושלם! ציינת שהרכב אפילו לא הצליח לעבור את ה-100 קמ"ש כבר מהרגע שיצא מהסוכנות, סלח לי אבל אני לא הייתי נוסע ברכב במצב כזה.

אך יכול להיות שאני טועה וזה רק אני שדורש רכב במצב מושלם (ואפילו שיסע מעל 100 קמ"ש) אפילו שאני שוכר קבוצה C. :roll:

בקיצור, יכולת למנוע את המקרה אם רק היית חכם ולא צודק ולדעתי אתה ברשלנותך לרמת לנזק לרכב אשר היה באחריותך, אז מה אם אמרו לך סע, אין לך שיקול דעת!?

ושלא תבין לא נכון, רשלנות תורמת יש גם מצד החברה מאחר ולא עשתה כל שביכולתה לאסוף את הרכב למוסך מהר ככל האפשר.

לדעתי, בסופו של דבר כדאי לשני הצדדים ללכת לפשרה כזו או אחרת ולחלוק בהוצאות.

:mm_yeah: העסק לא היה צריך להתדרדר אם שי היה נוהג באחריות אפילו שזה אוטו מושכר

פורסם
מנוע משומש מייבוא יעלה גג 8K, לא צריך להשתגע.

וואלה? תמצא לי, אני קונה עשרה כאלה. :-P

להזכירך, לא מדובר על הונדה סיוויק... (ואני לרגע לא טוען שה-80K שהם דורשים הוא לא מופרך לחלוטין)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...