Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה היה יכול להיות נכון, אבל רק אם הייתי בעל החברה היחיד או לפחות העיקרי.. אך מה לעשות אני רק בורג קטן 8)

ולכן הדגשתי שזו עמדתי האישית..

ובעמוד 6:

אני ממיסדיה ומבעליה של חברת ישראלימו

הסיקו את מסקנותיכם.

כבר הוחלט מה תפקידך בחברה ?

כי אני מסיק מסקנות בדיוק כפי שרשמת.

עריכה:

ובזמן שאני רושם תגובה, האדון הנכבד מוחק את תגובתו על היותו בורג קטן, מעניין.

Veni Vidi Vici

• תגובות 483
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רבותיי, התאריך פחות רלוונטי (לפחות לא ליבואן). שוכר הרכב הביא את הרכב בעצמו למוסך עם תקלה מנוע חמורה, התגלה רישום של סיבובי יתר, זה לא משהו שאפשר לסוע איתו הרבה זמן ומבחינת היבואן/יצרן אין אחריות וזאת רק אם הנזק מתאים לנזק של סיבובי יתר (לקחת שמאי רכב או מומחה לבדיקת הממצאים במנוע כבר אמרתי?).

השוכר חותם על טופס שהוא מקבל רכב תקין ולכן אם כבר היה רישום של סיבובי יתר, היה אמור להיות מורגש העיניין הזה וגם הורגש בפועל ולא היה צריך להמשיך בנסיעה.

לכן המלצתי לבדוק את הייטב את חוזה השכירות ואת תיעוד שיחות הטלפון (אם קיים כזה) לצורך אימות מדויק מתי הגיע הפנייה הרשמית הראשונה לבעיית המנוע שהתגלתה, כי כל מה שנאמר בע"פ שווה כקליפת השום.

פורסם
אנחנו בכלל נמצאים בפרק של בחזרה לעתיד

לפי דו"ח חברת הונדה , המקרה הזה יקרה רק בשנת 2015 והרכב יירכש בכלל לאחר המקרה בשנת 2016 :D

.

קרא את התאריך מצד ימין לשמאל 100815

15-8-2010

איזה כייף לי :)

פורסם
מפרסם יקר ומגיבים נכבדים,

קראתי את כל ההשתלשלות הדברים ע"פ המפרסם ואת התגובות הנכבדות ולא יכולתי להימנע מלהגיב.

אני ממיסדיה ומבעליה של חברת ישראלימו, אך חשוב לי מאוד לציין שאינני שותף פעיל בחברה ולכן תגובתי אינה תגובה רשמית

של חברת ישראלימו אלא שלי בלבד והיא משקפת את דעתי האישית אך בהחלט מבוססת על תמונה שלמה יותר ממה שניתן לקרוא בכתובים על גבי עמוד זה.

מאוד הופתעתי מהודעת המפרסם מכיוון שאני מכיר היטב את החברה והנפשות הפועלות בה ולכן הייתי חייב לדלות נתונים גם מהצד של החברה ולהבין כיצד יתכן המקרה הזה?

מסקנותי התבהרו מאוד. חברה מסודרת כישראלימו לא משאירה פתח לפרצות: השיחות מתועדות, לכל רכב מוצמדת מערכת איתור אשר מצביעה על מקום הימצאו בכל שלב אך גם אני הופתעתי מאוד מרמת הפירוט של הנתונים שנחשפה ע"י ממחשב הרכב ברגע המקרה המצער וגם הקלטה של היסטוריה שלפני המקרה - העברות הילוכים,סל"ד,מהירות ועוד...

עד עכשיו אני מתקשה להאמין כיצד סותרים הנתונים המוצקים של "האח הגדול" והמחשוב המתוחכם את המצגת אשר פרסם כאן לקוח החברה. אך לקוח הוא תמיד לקוח ולכן חברת ישראלימו לעולם לא תתעמת כאן בפרורום הנ"ל. אך אני שבחנתי וראיתי את שני צידי המטבע אומר לכם שהפרסום כאן מכעיס אותי ממש כמו שתקשורת עוינת ישראל אשר מכתימה את שמינו לשוא מכעיסה את כולנו וגם אנו שואלים - היכן ההסברה?? אז במקרה של ישראלימו אני אהיה ההסברה! ישראלימו תתעמת בדרכים המקובלות בבית המשפט,גם על הנזק הישיר לרכב וגם על הוצאת לשון הרע בדבר כתובים אלו.

הנתונים מצביעים באופן גורף על כך שכ 14 שניות לפני הארוע נסע הרכב במהירות של בין 140-156 קמ"ש וזאת איפה רבותי? הרכב הרי שבק חיים ונאסף ע"י גרר ברחוב יגאל אלון פינת אנילביץ' בסמוך להיכל נוקיה והרי כולנו יודעים באיזה יום ומתי נוסעים רכבים במהירות כזו ברחוב יגאל אלון ליד היכל נוקיה ,וזה ממש לא ביום ראשון בבוקר..(אלא במפגש של ימי שישי...)

מה שמותיר את השאלה - מדוע כל ההתכבות והפניות הללו מצד המפרסם לחברת ישראלימו נעשו בשבת ובראשון??? האם מדובר בהכנת "קייס"? עוד חשוב לציין שכל הנתונים בדבר סל"ד המנוע,העברת ההילוכים - מחמישי לשלישי וכיו'ב נקלטו והוקלטו במחשב הרכב ולעומת זאת לא הוקלטה שום תקלה או הדלקת נורת שמן. זו לא דעה שלי- אלו עובדות רשומות. גם מערכת האיתור סותרת לחלוטין את הפרטים לפי איך שתאר אותם המפרסם.

ובכן רבותי, אינני מבין מדוע מעלה כאן על הכתב המפרסם לכאורה עובדות אשר סותרות את כל הממצאים העובדתיים והכתובים ואשר בסופו של דבר יבואו לרעתו..

הסיקו את מסקנותיכם.

מסקנתי כדלקמן: בתור "שותף שקט" או שקר כלשהו, אתה די בקיא בפרטים, בתור "שותף שקט שלא מתערב" מחשיד (או לא..) שצצת פתאום כחבר פורום, ובתור "שותף שקט שלא יתעמת בפורום" זה בדיוק מה שאתה עושה.

מעבר לכך, כל עוד אין תיעוד של שעה ותאריך לאותו אובר-ראב, אתה יכול לקחת את הצעת התיקון, כמו גם את הטענות הסופר מגוחכות כגון "הדרך למפגש יום שישי"... ודומותיהן (כי אני ממש לא יודע באיזו מהירות נוסעים שם ומתי, אולי תוכל לספר לנו אתה?) ולמסור למזכירה ששכחתי את שמה לגריסה.

לא מכיר את חברת "ישראלימו", אולם ככל הנראה לא אשכיר ממנה רכב לעולם, וכך גם שום חבר בפורום הזה.

לילה טוב

פורסם
דניאל לא ברור מדוע אתה נוקט צד פה כשלא כל העובדות ברורות? האם אתה עובד בהונדה ויש לך נתונים כלשהם?

אני מסתמך רק על המידע המופיע בשרשור הזה ובזה שנפתח קודם ואני נוקט צד כי...מותר לי.

פורסם
להערכתי,אתה מתבסס על נתוני ה"איתורן" שברכב ,בטח שלא על הנתונים של מחשב ניהול המנוע ש"יודע " שהוא נמצא ביגאל אלון פינת אנילביץ....ויש שם שווארמה מעולה.....

אם יש לכם טופס מסודר מחברת הונדה המתעד את רישומי מחשב ניהול המנוע באופן פרטני,הכולל נתוני ק"מ ,שעה ותאריך,אזי ,יש לכם את מלוא הזכות להאשים את הבחור בנזק שנגרם.

אם יש בידכם רישום מסודר של הונדה ,המעיד על OVER RAVE LIMETER ,ללא ציון פרטני ומתועד ,של תאריך ,ק"מ ושעת התרחשות התקלה, סביר מאוד יהיה להניח ,כי יתכן והתקלה בוצעה ע"י אדם אחר,שנהג ברכב קודם ולכן רשלנות תורמת או זיכוי מחמת הספק,נשמע לי סביר בהחלט.

להשערות וספקולציות ,יש בית משפט .להכרעת הדיון כאן,נחוץ מסמך אחד בודד.יש?

בית משפט לא בנוי על השערות וספקולציות אלא על מסמכים ועובדות, אני מעריך את שאלתך הרלונטית.

לפני שהגבתי לדברי מפרסם ההודעה נגשתי למחשב החברה וראיתי בעצמי את התיעוד במוסך הונדה.אחרת לא הייתי מגיב-תאמין לי.

כך גם פתוחה לרווחה גישתו של מפרסם ההודעה- לקוח חברת ישראלימו,לראות ולבדוק בעצמו - עד כמה שידוע לי הוא אף הוזמן להגיע עם שמאי מטעמו ולקבל כל נתון שיחפץ בו ולכן אתה יכול לבקש זאת ממנו כפי שפרסם מסמכים אחרים בפורום זה.

אני לא יעשה זאת כיוון שאינני מדבר בשם החברה, אלא מציג את הצד שלה כפי שהוא משתקף מהמקום בו אני עומד

וזאת לאור כל השרשור הזה שהחל לפני מספר ימים ולא על ידי.

שבוע טוב.

פורסם
מיותר לציין שהחברה לא הזכירה את זה שבמידה והלך מנוע אתה תשלם 90 אלף שקל........

אני שאלתי מפורשות בהשכרה הקודמת שלי (לפני מספר חודשים) את אריה לינסקר דרך הטלפון:

זה רכב יקר. האם ה4000 שקל פקדון מכסים את השוכר במידה שהולך מנוע\פגוש\ או שמא תאונה קשה חלילה וכו'

הוא ענה לי כך:

הביטוח מכסה כל דבר שהוא בר-בלאי. למשל: קלאץ' הוא בר-בלאי , ולכן גם אם ילך לך קלאץ' - אתה לא תשלם. כי זה במסגרת האחריות. כנ"ל לגבי מנוע ושאר הרכיבים המכאניים של הרכב. אבל שי, אם לדוגמא קרעת את המושבים, או פגעת באינטריור - את זה השוכר יצטרך לשלם. עד כמה ישלם? עד מקסימום 4000 ש"ח.

אז שאלתי אותו שוב ושוב ושוב (אני נודניק, פדאנט לא נורמאלי, ברמה קיצונית ביותר):

אז שוב, במידה ורכיבים מכאניים מתקלקלים או אפילו חלקים אחרים שאינם ברי-בלאי נהרסים, לעולם לא אשא בהוצאות שמעבר ל4000 ש"ח?

כן . שי. בדיוק. הבנת נכון.

הבנתי נכון...

אבל אני חייב לציין: מכיוון שחברת הונדה עצמה התנערה פה מאחריות, לכן חברת ההשכרה היתה חייבת להעביר את הכדור הלאה. בהשתמש בכל הכוח המשפטי והכלכלי שברשותה.

וכאנשים מסודרים וייקים כדוגמתם (חברה מאוד נקייה ומסודרת, מתוקתקת טיפ טיפ - יאמר לטובתם) , אני לא אתפלא בכלל אם הם ידעו על הבעיה מראש (כמו שהרבה טוענים פה) , ו"עמדו בהיכון" מהרגע הראשון של ההשכרה.

ויש לי ראייה עובדתית שלא אוכל לחשוף כאן. כי מדובר בקלף מנצח .

בנוגע לשמאי: מומחה מטעמי יבדוק מחר את השטח. מקווה שהונדה יתנו לו יד חופשית לאמת את העובדות

G-D will give me justice

פורסם
בית משפט לא בנוי על השערות וספקולציות אלא על מסמכים ועובדות, אני מעריך את שאלתך הרלונטית.

לפני שהגבתי לדברי מפרסם ההודעה נגשתי למחשב החברה וראיתי בעצמי את התיעוד במוסך הונדה.אחרת לא הייתי מגיב-תאמין לי.

כך גם פתוחה לרווחה גישתו של מפרסם ההודעה- לקוח חברת ישראלימו,לראות ולבדוק בעצמו - עד כמה שידוע לי הוא אף הוזמן להגיע עם שמאי מטעמו ולקבל כל נתון שיחפץ בו ולכן אתה יכול לבקש זאת ממנו כפי שפרסם מסמכים אחרים בפורום זה.

אני לא יעשה זאת כיוון שאינני מדבר בשם החברה, אלא מציג את הצד שלה כפי שהוא משתקף מהמקום בו אני עומד

וזאת לאור כל השרשור הזה שהחל לפני מספר ימים ולא על ידי.

שבוע טוב.

ישראלימו הבטיחו לשלוח לי את הדיאגנוזה המפורטת מהמוסך.

הבטיחו מספר פעמים.

ואני בעצמי ביקשתי עוד מהיום הראשון - להיות מעורב בבדיקה של המוסך.

לא קיבלתי תשובה מישראלימו . לא קיבלתי את המסמך החתום על ידם, שיאפשר לי גישה למוסך, ובירור נתונים לגבי הבדיקה שמתבצעת.

רק הבוקר נשלחו לי מספר מסמכים :

מסמך ראשון) הונדה מכריזה על התנערות מאחריות כלשהי מחמת שהיה אובר-רייב (ללא שום תאריך ושאר נתונים רלוונטים)

מסמך שני) מסמך חתום על ידי הצוות הטכני של הונדה. שבו מבקשים מישראלימו לאשר בכתב במידה ולשלם מראש 50 אחוז מערך התיקון, במידה וירצו בו.

מסמך שלישי) הצעת מחיר לתיקון המדובר (כאמור , סביב ה83K ש"ח)

אך דיאגנוזה מפורטת מהמוסך, לא קיבלתי. על אף הפצרותיי הרבות.

G-D will give me justice

פורסם
ישראלימו הבטיחו לשלוח לי את הדיאגנוזה המפורטת מהמוסך.

הבטיחו מספר פעמים.

ואני בעצמי ביקשתי עוד מהיום הראשון - להיות מעורב בבדיקה של המוסך.

לא קיבלתי תשובה מישראלימו . לא קיבלתי את המסמך החתום על ידם, שיאפשר לי גישה למוסך, ובירור נתונים לגבי הבדיקה שמתבצעת.

רק הבוקר נשלחו לי מספר מסמכים :

מסמך ראשון) הונדה מכריזה על התנערות מאחריות כלשהי מחמת שהיה אובר-רייב (ללא שום תאריך ושאר נתונים רלוונטים)

מסמך שני) מסמך חתום על ידי הצוות הטכני של הונדה. שבו מבקשים מישראלימו לאשר בכתב במידה ולשלם מראש 50 אחוז מערך התיקון, במידה וירצו בו.

מסמך שלישי) הצעת מחיר לתיקון המדובר (כאמור , סביב ה83K ש"ח)

אך דיאגנוזה מפורטת מהמוסך, לא קיבלתי. על אף הפצרותיי הרבות.

טוב, את הפירוט הם יהיו חייבים להוציא אם ילכו איתך למשפט. כמה דברים לא מסתדרים לי כאן:

1. מערכת איתור אני מניח שיש, אבל כזו שיודעת באיזה הילוך הרכב? בשביל זה היא צריכה חיבור למחשב המנוע, ואני בספק - רב - אם יש דבר כזה, וספציפית לS2000 שהיא רכב נדיר עם מערכת חשמל מיושנת (למיטב ידיעתי; לא CAN BUS או משהו דומה). אם מישהו מכיר מוצר שיודע לעשות את זה, אנא שתפו.

2. אני בטוח שבבדיקה (של מעבדה או מוסכניק טוב) אפשר לומר בודאות איזה נזק נגרם מאובר-רב ואיזה מחוסר שמן.

3. היה עוזר אם מר שי גרגמל היה מעלה ראיה כתובה כלשהי - החל מהאימיילים שברשותו וכלה בפירוט השיחות אל ישראלימו מחברת הסלולר שלו.

4. מישהו כאן משקר, וזה ברור לכולם. אני בעצמי עוד לא יודע מי. לדעתי גם לא נדע, או שמישהו יתקפל או שיגיעו להסדר ביניהם, אני לא רואה את זה הולך למשפט. כנראה שלעולם לא נדע מה סוף הסיפור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
טוב, את הפירוט הם יהיו חייבים להוציא אם ילכו איתך למשפט. כמה דברים לא מסתדרים לי כאן:

1. מערכת איתור אני מניח שיש, אבל כזו שיודעת באיזה הילוך הרכב? בשביל זה היא צריכה חיבור למחשב המנוע, ואני בספק - רב - אם יש דבר כזה, וספציפית לS2000 שהיא רכב נדיר עם מערכת חשמל מיושנת (למיטב ידיעתי; לא CAN BUS או משהו דומה). אם מישהו מכיר מוצר שיודע לעשות את זה, אנא שתפו.

2. אני בטוח שבבדיקה (של מעבדה או מוסכניק טוב) אפשר לומר בודאות איזה נזק נגרם מאובר-רב ואיזה מחוסר שמן.

3. היה עוזר אם מר שי גרגמל היה מעלה ראיה כתובה כלשהי - החל מהאימיילים שברשותו וכלה בפירוט השיחות אל ישראלימו מחברת הסלולר שלו.

4. מישהו כאן משקר, וזה ברור לכולם. אני בעצמי עוד לא יודע מי. לדעתי גם לא נדע, או שמישהו יתקפל או שיגיעו להסדר ביניהם, אני לא רואה את זה הולך למשפט. כנראה שלעולם לא נדע מה סוף הסיפור.

אחד מהמיילים שנשלחו ונענו.

בטלפון (כמו כן במייל נוסף) נאמר בפירוש לישראלימו: מנורת לחץ שמן דולקת. המנוע כרגע במצב של תת-לחץ-שמן. וגם בקושי אפשר להכניס הילוכים.

כל זה מפורט לך בהודעה הראשונה בת'רד.

אין לי מה להסתיר.

זה ההבדל בין אדם שמדבר שקר, לאדם דובר אמת.

דובר האמת, לא משנה כמה תהפכו לו את הפאזל - הוא תמיד ידע להרכיב אותו בחזרה.

חתול - לא משנה איך תזרקו אותו על הרצפה - תמיד הוא ינחת על הרגליים.

אבל שקר שוכחים אחרי שעתיים\יומיים..

נ.ב

המייל הזה הוא הראשון שנכתב. לאחר מכן התקשרתי שוב. ולאחר מכן - במוצ"ש התקשרתי לברר שוב (נודניק מטבעי. כבר אמרתי) , האם להביא את הרכב בכוחות עצמי ולהסתכן ולסכן את הסביבה, או שתשמעו להמלצתי ותזמנו גרר.

התשובה היתה חד משמעית: BRING THE CAR BACK

ביום ראשון שוב, התקשרתי (נטע אמרה לי במוצ"ש: ליתר בטחון, תתקשר ביום ראשון לפני שאתה יוצא, בכדי ש"יהיה לי אישור סופי"). היא התקשרה ליצחק (שעוד לא הגיע למשרד, כי השעה היתה 7:50 בבוקר.) לאחר אור ירוק שקבלה ממנו - צוות ישראלימו שלח אותי סופית לכיוון איילון צפון עם רכב שמוציא רעשים של קטר ברכבת ישראל

לכו תילחמו בקיר.

יודעים מה? לפחות אני פה בכדי לכתוב לכם. יכלתי לגמור מתחת לאיזה משאית , או מעורב (גורם ראשי יותר נכון) בתאונת שרשרת , והדיון פה היה אחר לגמרי..

ואז אני מאמין שהיה תיעוד מדוייק של המקרה. תיעוד עיתונאי רחב היקף.

mail1.JPG

G-D will give me justice

פורסם

מעניין מה היה קורה אם הוא היה משבית את הרכב.

משלם השתתפות עצמית בסך 4000 ש"ח ,או שמשלם את מלאו סכום הרכב?

איפה הביטוח?

הרבה פרטים חסרים והרבה שאלות נשאלות.

כמו:

למה הלקוח הסכים לקבל רכב לא תקין?, כאשר כבר מההתחלה הוא חש שהרכב אינו תקין.

למה הלקוח הסכים לגעת ברכב בכלל?, למרות שראה שיש תקלה ובכל זאת הסכים לגעת ברכב ולנסוע בו.

לפי זה שהוא היה ליד היכל נוקיה, בעל החברה קבע והחליט שהוא התפרע עם הרכב בצורה מוגזמת, למרות שכעיקרון אין שום ביסוס והוכחות לטענותיו.

טענת החברה שבגלל הורדת שני הילוכים במכה ובמהירות גבוהה וע"י נגרם נזק, תגובה דיי מוגזמת.

אפשר לעשות זאת ברכבים סטנדרטים לחלוטין ואני בטוח שלא יקרה כלום, במיוחד ברכב כזה אשר מיועד לדברים כאלה.

"gwa" - אתה מבעלי החברה-> אתה מייצג אותה-> כל דבריך נאמרו ללא שום הוכחות ולכן אינם תקפים!

כבעל חברה שמייצג אותה, הייתי מצפה לתגובה יותר מבוססת ורצינית, לא ברמה של "לזרוק" מילים ללא כל משמעות,מבייש קצת.

אולי אפילו פוליגרף יוכל להוכיח עד כמה הלקוח משקר.

* בדרך כלל הלקוח תמיד צודק.

נ.ב

איני בעד אף אחד מהצדדים, בגלל חוסר בפרטים ודיוק.

פורסם

כמה דברים לי

משפט עושים כאשר שני הצדדים שוטחים בפני השופט את שלל טענותיהם ומביאים ראיות שיתמכו בגירסתם.

והשופט לאחר ששקל , לפעמים גם משתמש במומחה מטעם בית המשפט לצורך כך, פוסק את דברו.

אנו ניזונים מחצאי אמיתות מבלי שהוצגה ראיה אחת . מלל ועוד פעם מלל ועוד פעם מלל.

כאן בפורום אנחנו לא בית משפט, כל מה שאנחנו יכולים להעיר, זה להאיר פינות אפלות בטענות מי מן הצדדים.

ביטוח מקיף אני לא מכיר ביטוח מקיף שמכסה נזק למנוע מבלי שקרתה תאונה. מישהו מכיר??

אחריות כתב אחריות זה מסמך משפטי - הסכם ביו היצרן-יבואן, לבין רוכש /בעל הרכב. לי אין מושג מה הוא כולל ומה הוא לא כולל. למישהו בפורום יש מושג, מה אומר כתב אחריות ל S2000?? האם הוא חל גם במקרה של רכב להשכרה??

ישראלימו קיבלתם כאן פרסום, הפרסום הוא לא לזכותכם. תרצו לתקנו כאן בפורום זכותכם, אבל לא בגישה של ללכת בלי .

או שנציג מוסמך מטעמכם יציג את דבריכם כולל ראיות , או שנמתין ביחד בנשימה עצורה עד שהשופט יפסוק בפרשה בעוד שנתיים.

גרגמל אתה עומד מול חברה ומול עורך דין שעשו עושים ויעשו כל מאמץ כדי להפיל את הנזק עליך. הפורום הוא מקום כדי לקבל בו ידע ועצות . אלה לא יכולים לבוא במקום ייעוץ מקצועי, קרי עו"ד +שמאי רכב או מהנדס רכב שמבינים דבר או שניים מהצד המקצועי.

לכן עצתי לך הצטייד באלה , ושמע לעצתם גם בנושא מה איך להגיב כאן בפורום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסיפור נהיה הזוי מרגע לרגע.

לי יש תחושה חזקה ששי מחסיר חלק מהפרטים.

זה כמון זכותו ואולי עוזר לו לשמור קלפים קרוב לחזה.

אבל אם זה נכון - זה אומר שקיבלנו רק חלק מהסיפור. ואת החלק שהוא בחר להציג.

לגבי תגובתו של GWA - אני מעריך את ממלכתיות ואיפוק בתגובות לכל הערות הציניות.

כל הכבוד - אני לא חושב שהייתי מצליח להתאפק.

מצד שני גם בפרטים שהוא מספר יש "חורים".

לא מבין איך נעשה רישום של הילוכים - בגיר של S אין חיישנים שנותנים את המידע הזה.

150 קמ"ש ליד נוקיה? למשך 14 שניות?

איפה בדיוק? ב-200 מטר שבין הרמזורים?

כמו שכבר רבים אמרו כאן - רק גורם מוסמך שיקבל לידיו את כל הממצאים יכול לפסוק לכאן או לכאן.

אנחנו כאן מקבלים חצאי אמיתות וחוץ מפילפול שבעיניין כולו אין לשרשור הזה הרבה ערך/תרומה.

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...