Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, (טוב, אחרי שכתבתי שמתי לב שחפרתי, אבל אני אשמח אם תגיבו... :) )

היום לאחר העבודה יצאתי מהחניון בו אני חונה כל יום - נמצא ממש מתחת לעבודה.

דמי השימוש בחניון ליום שלם הנם 50 שקלים, ולירושלמים יש הנחה בהצגת תעודה מזהה והם ישלמו סה"כ 15 ש"ח.

בדרך כלל אני יוצא מעמדה מסויימת ששם יש מדי יום בחור שמכיר אותי כבר, ויודע שאני ירושלמי - ככה שבאופן אוטומטי גובים ממני 15 ש"ח. במקרים בהם נתקלתי במישהו אחר בעמדה - הוא תמיד היה שואל אותי אם אני ירושלמי.

היום העמדה הייתה עמוסה ועברתי לתור שליד - שם יש מישהי חדשה שלא חשבה שהיא צריכה לשאול האם אני ירושלמי ופשוט גבתה 50 ש"ח ואחרי שהביאה לי חשבונית היא אמרה לי "זה 50, בסדר?" :x

אני כמובן הגבתי כך :-o:shock: ואמרתי לה שתבטל את העסקה ותגבה ממני מחדש 15 ש"ח.

כמובן שלא רציתי לעכב את התור בשעת ערב עמוסה (19:00 לערך- ופה עשיתי טעות, הייתי צריך לחסום להם את התור הזה) אז התקדמתי מעט ליציאה מהחניון, העמדתי את האוטו וביקשתי שיקראו לאחראית. לאחר שזו הגיעה, אמרתי לה שזה ממש לא בסדר ואני דורש לקבל את כספי בחזרה - כל ההסברים נענו בשלילה.

לקחתי את שמה, וכן כן, תשמעו טוב - אני מתכוון לדרוש בחזרה 35 שקלים מהעירייה (החניון שייך לעיריה אאל"ט).

אחד מההסברים שנתתי לה, שמדמה הכי טוב את המצב :

כשמגיע אליי לקוח לחנות , ונניח שהוא חבר מועדון והוא יודע שיש 50% על כל הפריטים בחנות-אבל רק לחברי מועדון.

מתפקידי לשאול אותו האם הוא חבר מועדון גם מבלי שהוא יזכיר לי.

ואם אני אחייב אותו ב500 ש"ח במקום ב250 ש"ח ואחרי שהפלט יוצא מהקופה אני אגיד לו "זה 500 בסדר?" , אני אבטל את העסקה ואחייב שוב בסכום שהוא צריך לשלם.

מה דעתכם?

8)
פורסם

לפי דעתי אתה טועה.

אני אישית כשמגיע לחנות שבה יש הנחה לחברי מועדון ואני חבר מועדון אז אני מדגיש את זה ובנוסף אומר שמגיע לי הנחה.

לפי דעתי אף אחד לא חייב לך שום דבר והכי קל להאשים אחרים.

יום טוב.

פורסם

התנהלות ממש לא לעניין מצד החניון. יחס כזה מבריח לקוחות, גם אם אולי טכנית הם לא היו חייבים לבדוק.

אם הם נהגו בלקוח בצורה זאת, אזי דמם מותר. גש לעיריה וכנס בהם! :evil:

פורסם

אני חושב שהקופאית לא בסדר בדרך ההתנהלות שלה. היא בכלל לא היתה צריכה לשאול אותך אם זה בסדר.

הדרך הנכונה שבה הקופאית צריכה לפעול היא להכריז: 50 ש"ח.

אם אתה לא מגיב, משמע ברור לך שהכל תקין. אם אתה מתקן אותה, זכותה לבדוק אם אתה אכן זכאי להנחה.

אם נכון למועד התשלום לא היה באפשרותך להוכיח את זכאותך להנחה, עליך לשלם מחיר מלא.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
.

דמי השימוש בחניון ליום שלם הנם 50 שקלים, ולירושלמים יש הנחה בהצגת תעודה מזהה והם ישלמו סה"כ 15 ש"ח.

היום העמדה הייתה עמוסה ועברתי לתור שליד - שם יש מישהי חדשה שלא חשבה שהיא צריכה לשאול האם אני ירושלמי ופשוט גבתה 50 ש"ח ואחרי שהביאה לי חשבונית היא אמרה לי "זה 50, בסדר?" :x

אני כמובן הגבתי כך :-o:shock: ואמרתי לה שתבטל את העסקה ותגבה ממני מחדש 15 ש"ח.

. לאחר שזו הגיעה, אמרתי לה שזה ממש לא בסדר ואני דורש לקבל את כספי בחזרה - כל ההסברים נענו בשלילה.

לקחתי את שמה, וכן כן, תשמעו טוב - אני מתכוון לדרוש בחזרה 35 שקלים מהעירייה (החניון שייך לעיריה אאל"ט).

.

מה דעתכם?

אם נכון למועד התשלום לא היה באפשרותך להוכיח את זכאותך להנחה, עליך לשלם מחיר מלא.

.

ההנחה ניתנת כנגד הצגה תעודה שאתה גר בעיר קודשנו.

לא משנה סדר הפעולות . זו זכותך .

הצגת תעודה כזו ל(א) חראית? אם כן ,היא הייתה צריכה לזכות אותך.

לפני שאתה כותב לעיריה תבדוק אם החניון שייך לעיריה, שלא יגדלו נזקיך במעטפה ובבול.עמוד על זכותך.

אמיר לא מסכים עימך.

קרתה טעות בהתנהלות לא חשוב מי טעה הקופאית או הבחור. במהות מגיעה לו ההנחה. וזה מה שקובע. ואם הקופאית בטעות הייתה מחייבת לא תושב העיר ב 15 ש"ח ושמה לב , האם הוא לא צריך לשלם את המחיר המלא. יש מחירון בכניסה לחניון וביציאה, אז המבקר לא תושב המקום אמור לדעת את העלות הנכונה. ואז לדעתך הוא צריך לשלם רק 15 ש"ח בגלל הטעות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מן הסתם שתיכם לא הייתם בסדר כי תפקידה היה לשאול אולם... ראית מישהיא חדשה שאתה לא מכיר, לא עבר לך בראש להגיד לה שמגיעה לך הנחת תושב? זה מתאים לבחורות שהן מצפות שיבינו לבד מה הם חושבות., אני מאמין שלמדת את הלקח ולהבא תנהג לפי המשפט:"אם יש ספק-אין ספק".

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אם רוצים להיות קטנוניים אז החוק מחייב נותן שירות להכריז על מחיר השירות ורק לאחר קבלת הסכמתו יש לבצע את העיסקה.

במיוחד כאשר בחניון הנ"ל ידועה ההנחה לירושלמים, במקרה זה הייתה צריכה העובדת לשאול אותך האם אתה ירושלמי ולחייב בהתאם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בלי להיכנס מי אמור להגיד / לשאול..

35 ש"ח לימודו אותך שיעור נוסף בחיים (וגם אותנו).

35 ש"ח לא יהרגו אותך אני מאמין.

העיקרון שלך מובן,אבל זה לא ייתן כלום או לא שווה המאמץ בשביל 35 ש"ח...ככה אני רואה את זה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...