Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בהונדה סיביק 1.4 האצבק שנת 98 גיר רגיל, יד שנייה, 117 ק"מ, טופלה במוסך מורשה כל חייה, ללא תאונות.

המחירון המשוקלל ביצחק לוי 23,500 ש"ח וביד2 24,000 ש"ח, בכלל איזה מחירון קובע?

הבחור מבקש 30,000 ומוכן להתגמש ולהוריד אלפיה.

הבעיה שבכל המודעות מרבית בעלי ההאבקים מבקשים מחירים דומים ומפקעים...

אני ממש רוצה את הרכב הזה, אבל לא בכל מחיר.

כמה אתם חושבים ששווה לשלם על הרכב הזה? תודה

פורסם

25% מעל המחירון הגבוה לסיביק מודל 98 ?

נשמע לי מעט מוגזם, אך בוודאי שיגיע פראייר אשר ישלם את הסכום הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה צריך לחשוב אם זה שווה לך שהרי אינך מתכוון למכור את הרכב למחרת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דעתי ברורה - בהחלט כן שווה לך לקנות את הרכב במידה וההנחות הבאות שלי מתממשות ונבדקות כתקפות :

1. בבדיקה מקצועית אתה מקבל אימות לנכונות הקילומטראז', נקיון מתאונות , מצב חיצוני יפה ושמור , מצב מכני טוב בהרבה מהצפוי לשנתון כזה.

2.אין בעיות משמעותיות ואפילו קטנות ומעצבנות שידרשו תיקונים ויישור קו יקרים - לדוגמא - וודא מזגן תקין פיקס, חימום פועל היטב, כל החלונות , הדלתות , מראות ושאר החישמולים תקינים , בולמים וצמיגים במצב שלא יחייב החלפה בזמן סביר וכו'.

כלומר , אם הרכב משמעותית שמור ותקין לעומת דוגמאות מקבילות ועבר בדיקה מקיפה בתוצאה טובה - אל תתן למחיר לעצור בעדך.

בשנתונים אלו רכב מסגנון כזה במצב ממוצע הוא די קרוע ועייף וגם אם תקנה במחירון מהר מאוד תאלץ להשקיע הרבה כסף וזמן

ביישור קו מינימלי לכל הפחות.

פורסם
דעתי ברורה - בהחלט כן שווה לך לקנות את הרכב במידה וההנחות הבאות שלי מתממשות ונבדקות כתקפות :

1. בבדיקה מקצועית אתה מקבל אימות לנכונות הקילומטראז', נקיון מתאונות , מצב חיצוני יפה ושמור , מצב מכני טוב בהרבה מהצפוי לשנתון כזה.

2.אין בעיות משמעותיות ואפילו קטנות ומעצבנות שידרשו תיקונים ויישור קו יקרים - לדוגמא - וודא מזגן תקין פיקס, חימום פועל היטב, כל החלונות , הדלתות , מראות ושאר החישמולים תקינים , בולמים וצמיגים במצב שלא יחייב החלפה בזמן סביר וכו'.

כלומר , אם הרכב משמעותית שמור ותקין לעומת דוגמאות מקבילות ועבר בדיקה מקיפה בתוצאה טובה - אל תתן למחיר לעצור בעדך.

בשנתונים אלו רכב מסגנון כזה במצב ממוצע הוא די קרוע ועייף וגם אם תקנה במחירון מהר מאוד תאלץ להשקיע הרבה כסף וזמן

ביישור קו מינימלי לכל הפחות.

תודה לך, נראה לי שאני אלך על זה בעקבות ההמלצה שלך, גם אם הסכום לא יחזור אלי במכירה.

פורסם

סיוויק האצ'בק מבוקשת מאוד כמשומשת וקשה למצוא רכבים עם נתוני פתיחה טובים, אבל המחיר המבוקש מוגזם לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המחיר לפי דעתי הוא בסדר גמור

מדובר ברכב שעל הנייר נתוניו מצויינים... (חשוב לבדוק במכון בדיקה מוסמך שאלו אכן הנתונים האמיתיים של הרכב וגם כל מיני תקלות עתידיות שלא ייפלו עלינו, כמו גם כמובן ניקיון השילדה)

מחירון הוא 23500 והבחור מבקש עוד 5500 מעל... מחיר סביר מאוד... (מסתמך על שאמרת ש29 הוא סוגר)

תנסה לסגור איתו ב28500 (בשבילך כמובן...)

אך בכל אופן אם הייתי מחפש כזה רכב הייתי רוכש במחיר זה.

צביקה ידידי, תסכים איתי שבקשה של 5000 מעל המחירון היא לא מוגזמת... (אני מדבר באופן כללי לרכב)

Confidence In Motion

פורסם

אני כרגע מחפש רכב כבר מעל לשלושה חודשים.

בהתחלה לא הייתי מוכן לשמוע על מעל המחירון, אבל היום? במידה והמכונית במצב ששווה לפחות את המחירון, אז התוספת שווה זאת.

כמה אלפי שקלים בשביל שקט נפשי זה לא דבר רע.

פורסם

צביקה ידידי, תסכים איתי שבקשה של 5000 מעל המחירון היא לא מוגזמת... (אני מדבר באופן כללי לרכב)

אם מחיר המחירון של הרכב היה 50 או 100 אלף ש"ח - זה לא היה מוגזם. אבל תוספת של כ-25% ממחיר הרכב נשמעת לי מוגזמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דעתי בנושא היא , אם המכונית לא עברה תאונה ,אין דברים מהותיים לתיקון ,אני הייתי משלם , האם שווה לרכוש אחת כזו עם יותר מ 200K יד חמישית ומי יודע איפה טופלה , סה"כ המכונית הולכת לשרת אותך ואתה לא הולך לסחור בה למטרות רווח .

לפני כ 10 שנים לערך דגם זה היה נמכר מעל המחירון .

פורסם

לא מסכים עם גישת האחוזים מהסיבה הפשוטה שתיקון של תקלה רצינית ברכב של 100 אלף שקלים או ברכב הזה הסתיים עם אותו נזק לכיס.

אם הרכב באמת במצב מושלם שלא מצדיק שום השקעה כספית בטווח בקרוב לדעתי שווה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גם אני מתכוון למכור את הרכב שלי היום ואני מבקש מעל המחירון.

הרכב מיד ראשונה וחנה רק בחניות מקורות, בן 11 שנה בקרוב ורק חצה את קו ה-180 מטופל אך ורק אצל היבואן ועבר הרבה טיפולים בשנה האחרונה. לקונה לא יהיה שקל להוסיף על הרכב מלבד ביטוח והרכב שווה את זה אז למה לא?

נתתי לעצמי טווח של חצי שנה למכירת הרכב, אני מוכן להתגמש במעט אבל אני מניח שהקונה הנכון יגיע.

אם הרכב ממש שווה ואתה מאוד מעוניין הו אז כדאי לרכוש.

בהצלחה.

פורסם

טוב, אני חוזר לעדכן...

לקחתי את הרכב לבדיקה בדינמומטר בי"ם, להלן הממצאים :

שילדה נקייה לחלוטין.

מנוע וגיר במצב מעולה, ללא נזילות וללא שום בעייה. הבדל של 1 מתוך 5 בקומפרסיה.

קלאצ...קצת בעייתי, מדובר בקלאצ המקורי של הרכב(עבר 117 ק"מ). הבוחן הדגיש שיש מפריד גבוה אך עם תפעול נכון ניתן למשוך אותו עוד הרבה זמן.

הלאה, יש בעיה עם הממיר הקטיליטי. נרשמה דרגת זיהום של 0.5 כאשר המקסימום זה 0.3.

אין נורית תקלה, כך שלא מדובר על החיישן למבדה, אלא כנראה משהו שקשור בממיר(שאגב הוחלף לתחליפי במוסך של הונדה לפני 4 שנים).

בולמים במצב טוב.

4 צמיגים יבשים.

בסיום הבדיקה הוצאתי פלט מהמוסך של היבואן אודות הטיפולים, עבר טיימינג לפני שנה.

המחירון 24,500, סוכם על 27,500.

פורסם
טוב, אני חוזר לעדכן...

הלאה, יש בעיה עם הממיר הקטיליטי. נרשמה דרגת זיהום של 0.5 כאשר המקסימום זה 0.3.

אין נורית תקלה, כך שלא מדובר על החיישן למבדה, אלא כנראה משהו שקשור בממיר(שאגב הוחלף לתחליפי במוסך של הונדה לפני 4 שנים)...

המחירון 24,500, סוכם על 27,500.

-דרגת זיהום לא תקינה יחד עם העובדה שאין חיווי תקלה והמנוע אובחן כתקין בקומפרסיה משאירה רק את הבעיה של הממיר החליפי.

רשומה או מופיעה סיבה כלשהי מדוע הוחלף הממיר מלכתחילה?

להוציא את עניין הממיר הקטליטי (אני אישית הייתי מחליף למקורי ומונע בעיות בטסט) המחיר נשמע מצויין כמו הרכב עצמו.

תתחדש.

• תוכן חדש...