Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לדעת האם בפולו 2008 דגם טרנדליין קיים פיקוד חלונות חשמל לקידמיים.

כשאני נועל את הרכב עם המפתח (מכניס את המפתח לצילינדר,מסובב ומשאיר מסובב למשך 2 שניות אזי החלונות נסגרים).

התקנתי השבוע את ה- MVP 650 והמתקין אמר שאין פיקוד חלונות ורצה הוספת תשלום.. האם הוא דובר אמת?

תודה!

פורסם

על מנת לחבר את הפיקוד של החלונות עם השלט נוחות צריך לפרק את כיסוי דלק הנהג לאתר את החוט של פיקוד החלונות (לחבר בטור נגד של 1K) בקיצור עבודה לא פשוטה לכך התשלום בהתאם.

פורסם
על מנת לחבר את הפיקוד של החלונות עם השלט נוחות צריך לפרק את כיסוי דלק הנהג לאתר את החוט של פיקוד החלונות (לחבר בטור נגד של 1K) בקיצור עבודה לא פשוטה לכך התשלום בהתאם.

 

 

מוזר מאוד

ברכב של אחותי הכל עובד פיקס בלי גישורים וקומבינות

Golf 2008 MK5

×
×
  • תוכן חדש...