Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DVD בשקל תשעים (או: ייעוץ לרכישת DVD זול)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי מעוניין לרכוש DVD פשוט וזול, משהו בכיוון ה-250 ש"ח.

ה-DVD הזה אמור לשמש לצפייה בסרטי DVD צרובים שהם צריבה מקלטות ישנות של וידאו לדיסק של DVD (יש לנו DVD מקליט מקלטות לדיסקים של LG, ח*א שבזבל של מוצר אך בכל זאת צרב כמה דיסקים והציל כמה סרטים ישנים של המשפחה).

בנוסף, הוא גם ישמש לצפייה בסרטים צרובים (גם DIVX) שגיסי מביא מדי פעם.

מעבר למה שרשום למעלה, אין חשיבות לשום דבר אחר, גם לא ל-USB או כרטיסי זכרון.

בקיצור, קריאת דיסקים צרובים להצגה על LCD FHD.

התקציב נמוך משום שאין דרישות מיוחדות למכשיר, ואחרי ניסיון ארוך של כמה שנים טובות עם פיוניר ו-LG שעלו סכומי עתק וגם עם מכשירים סינים שעלו 10 אגורות, הבין אבא שלי כי תוחלת החיים לא מחזיקה מעמד, גם כשלא היה שימוש במכשירים בכלל, ומכאן השאר מובן.

בבית של ההורים שלי עבדו בעבר/ישנם:

• פיוניר: בזמנו עלה הרבה כסף (בימיו הראשונים של ה-DVD), בקושי היה בשימוש, לא עובד היום.
  • LG : די.וי.די צורב משולב וידאו שעלה בזמנו 1500 ש"ח (אאל"ט), לא מזהה אף דיסק, אפילו לא מקוריים, היה בשימוש לצריבת 20-30 דיסקים.
  • גרץ: עבד אחלה כמה שנים, עלה משהו כמו 200 שקל, שבק חיים.
  • נורמנדי: עלה בסביבות האלפייה לפני הרבה שנים, עדיין עובד.
  • crown: בקושי היה בשימוש, לא עובד היום.
  • לוקשור: (אפילו הסינים לא זוכרים שהמציאו שם כזה) שעלה 100 ש"ח בערך ועובד כמו משוגע!

אזכיר שוב כי למכשירים לא רק שלא היו חיים קשים, אלא הם בקושי הופעלו.

לאבא שלי יש פ'טיש לקנות מוצרים במבצע כשהוא נשלח לקנות חלב בסופרמרקט או להביא איזה מכשיר רק בגלל שהוא חוזר מחו"ל.

הפעם אני מנסה לרכוש משהו שיעשה את הכלום עבודה שנדרש ממנו, עד לפעם הבאה.

למי יש המלצות?

תודה.

פורסם

דיוידי זול ואמין - יש לך נגנים של טושיבה ב200-300 שקל (צבע שחור, לא זוכר את הדגם המדוייק). יש לי שניים כאלה בבית, עובדים כמו סוסים כבר שלוש שנים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פיוניר חדש עולה היום 320-350 ש"ח, הפרש המחיר בהשוואה לזבל הסיני המצוי

הוא כל כך קטן שחבל להתקמצן. היה לי טושיבה במשך כמה שנים

ולדעתי הוא מת מוקדם מדי, יכול להיות שזה חוסר מזל שלי.

בכל מקרה, לפיוניר אין תחרות מבחינת אמינות.

גם אני נתקלתי בנגנים סיניים שהחזיקו מעמד שנים בלי לצפצף, אבל זה סתם הימור, חבל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ה"לוקשור" הזה שנמכר במחיר מצחיק (99 שח) עובד לא רע בכלל הייתי אומר (מניסיון עם 2 מכשירים כאלה). נכון, זה לא שיא האיכות אבל הוא קורא את כל הפורמטים הצרובים (גם DIVX) ויש לו כניסה ל USB מקדימה עבור DOK. לעבודה של "פעם ב..." הוא מעל ומעבר. מתקלקל ? זורקים וקונים חדש.

בשורה התחתונה כמעט כולם אותו הזבל (למעט, באמת, מכשירי פרמיום יקרים מאוד) - ולראייה הניסיון שלך עם מגוון רחב של מותגים שדווקא כל המוכרים מבינהם, שבקו חיים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי, לוקסור זה פצצה של דבר, כשהייתי עובד במוסך היינו מנגנים דרך זה, טוב כולם יודעים את התנאים של מוסך למוצרים האלו, נכון ?

אז זה עובד עד היום, קנינו את זה במגה לפני יותר משנתיים.

ונכון לביקור האחרון שלי ב"חצי חינם" בחולון, יש להם איזה מוצר דומה ב99 שח בקופת מבצעים (הביקור היה יום רביעי האחרון)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לגבי הלוקסור- מנסיון שלי פשוט עובד ועובד (במשך כמה חודשים הוא גם חטף די הרבה מכות כשטלטלתי אותו מהבית לבסיס, לא השפיע בכלל. מכשיר DVD יקר יותר של גרץ שבק אחרי טיול אחד כזה).

אגב, יש גם מכשירים חדשים של גרץ, קטנים יותר מהלוקסור, בצבע לבן, גם כן עולים 100 ש"ח. יש לי שניים כאלה, בינתיים עובדים בסדר.

עוד דבר. קל לדעת שכל המכשירים עם שמות המדבקה (שלצערי כבר כוללים שמות גרמניים מכובדים, כגון גרץ שפעם היו נחשבים איכותיים) הם "קרובי משפחה" בגלל שלכולם יש את אותה מערכת הפעלה (אם ניתן לקרוא לזה ככה).

המכשיר היחיד עם מערכת הפעלה אחרת (ויותר מוצלחת, לטעמי) שנתקלתי בו היה דווקא של פיילוט.

אגב, מנסיון שלי, מכשירי DVD איכותיים יחסית (LG) התפגרו מהר מאוד והציגו ביצועים עלובים (לא קראו את כל הדיסקים, למרות שהיו מסוגלים לקרוא צרובים).

"ai motoare capul doare"

פורסם

יש לנו בבית שניים.

הראשון נבחר מנסיון חברים ובני משפחה - apex. עלה 250 לפני 4 שנים. תמורה טובה מאוד.

השני, פיוניר כי היתה דרישה לUSB. עלה 280. הוא משמש אותנו לראות סרטים. אם אני זוכר נכון, אפשר גם להזין לו עדכונים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

ואווו הייתי בטוח שאני היחיד שמתלהב מהלוקשור ב-1.90 ש"ח שעדיין נותן עבודה כמו גדול!

:lol:

APEX יש לי עכשיו בדירה שלי, הוא אצלי כמעט שנה והוא בסדר, בינתיים.

אז ממהמלצות כאן אני מבין שנשארתי עם 2 אופציות:

1)פיוניר סביב ה-350 ש"ח.

2)לוקשור ב-100 ש"ח.

אני יודע שהפיוניר נחשבים אמינים (אם כי המכשיר שהיה ברשותנו לא עמד בהבטחה אך מצד שני הוא מאווד ישן),

אבל מצד שני הרעיון של איציק הוא רעיון חכם- לקנות מוצר כמו "לוקשור" ולזרוק אותו לכשיתקלקל (שזה יהיה הרבה זמן אחרי שהפירמות ישבקו).

בהחלט מעניין..

תודה למגיבים.

פורסם

טיפ לגבי ה- DVD המקליטים של LG

פירוק קל מגלה בפנים צורב DVD של LG (למחשב, בחיבור IDE). אם הוא מתקלקל, אפשר להחליף אותו קומפלט, בכמה דקות עבודה.

ואכן, ח*א של מכשירים.

:turn-l:
פורסם

היה לי DVD של פיוניר קורא DIVX, עלה לי 600 ש"ח לפני כ-5 שנים, והחזיק מצויין עד עכשיו בתנאי עבודה לא קלים בכלל. הוא עדיין עובד אבל כבר עייף ורציתי לשדרג למשהו יותר טוב, קניתי לפני חודש-חודשיים דגם חדש של פיוניר עם כניסת USB ואפשרות להקליט מדיסק ל-MP3, שעולה 371 ש"ח (לי עלה 376 כי לקחתי בצבע שחור:)).

בינתיים אין שום טענות, ואני מאד מרוצה מהמוצרים שלהם - אמינים, זולים יחסית, פונקציונליים ונוחים לשימוש.

לפני כן היה לי מכשיר של Metz שעשה בעיקר בעיות, היה באיכות ירודה והתקלקל תוך זמן קצר.

לדעתי כדאי להשקיע קצת יותר ולקבל מוצר טוב שיחזיק הרבה זמן, במיוחד עם איך שהמחירים ירדו בשנים האחרונות.

אם אתה בכל זאת מתעקש על זול - זמן קצר אחרי שקניתי את הפיוניר הראשון שלי, קנינו דיוידי של Apex לחדר בבסיס, שעלה חצי מהפיוניר ונתן תמורה מצויינת לכסף. הוא נקנה בעיקר עקב שיקולים כלכליים אבל ממש הפתיע אותי לטובה וגם קניתי לאמא שלי מכשיר זהה שעובד עד היום (אבל בקושי נמצא בשימוש).

בכל מקרה אין לי מושג מה רמת המוצרים שלהם כיום, וכמו שאמרתי - במחירים האלה כבר עדיף להשקיע עוד קצת בשביל מותג אמין עם אחריות וכו'.

מקווה שעזרתי

פורסם

ישמע מצחיק אבל בחנויות כמו מגה וכל הכל-בוים האלה יש DVDים במחירים מצחיקים.

מסתבר שאלה הכי טובים- חברה שלי קנתה שם לפני שנתיים משהו מסריח של LG, ב100-150 שקל ועד היום עובד כאילו כלום ושימוש יומי עם USB\דיסקים צרובים עם כתוביות (לא מוצמדות!) בעברית! ולא ג'יבריש, ואיכות טובה ולא נתקע ושום דבר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

עדיין מוכרים את הלוקשור (LUXOR?) הזה? אם כן, איפה?

האם הוא קורא גם כתוביות (לא מוצמדות)?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

הרעיון של צריבת דיסק בפיוניר דווקא נשמע מצויין אך לא בטוח כבר שאם אמצא לוקשור נוסף לא ארכוש אותו (כאמור, יש לנו אחד עובד בבית שעושה עבודה נהדרת, צריך מכשיר נוסף לחדר אחר).

תודה לכולם על ההמלצות.

• תוכן חדש...