Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגולף 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברה!!!

לפני 4 ימים החליפו לי גיר, אתמול התחלתי ליסוע ופתאום ראיתי שנדלקה לי מנורת אזרה EPC, כיבתי את האוטו והדלקתי שוב והמנורה נעלמה, היום שוב אותו מנורה נדלקה ושוב עשיתי את אותה פעולה מה עלי לעשות?

יש לי עוד בעיה באוטו , כשהאוטו קר המנוע לא מפסיק לרעוד עד שהוא מגיע לטמפרטורה הרצויה שלו, נדלקת לי מנורת ביקורת , הנכסתי את האוטו ליותר מחמישיה מוסכים לתוך המחשב ושם כתוב שצינלדר 1,2,3,4 רועדים.

החלפתי כמעט כל דבר שעולה לכם על הראש באווטו ואין שום פתרון אפילו צמפיונוס מוטורוס לא הצליחו לגלות את הבעיה.

האם לכם יש פיתרון

תודה רבה ושבת שלום(:

פורסם
לילה טוב חברה!!!

לפני 4 ימים החליפו לי גיר, אתמול התחלתי ליסוע ופתאום ראיתי שנדלקה לי מנורת אזרה EPC, כיבתי את האוטו והדלקתי שוב והמנורה נעלמה, היום שוב אותו מנורה נדלקה ושוב עשיתי את אותה פעולה מה עלי לעשות?

יש לי עוד בעיה באוטו , כשהאוטו קר המנוע לא מפסיק לרעוד עד שהוא מגיע לטמפרטורה הרצויה שלו, נדלקת לי מנורת ביקורת , הנכסתי את האוטו ליותר מחמישיה מוסכים לתוך המחשב ושם כתוב שצינלדר 1,2,3,4 רועדים.

החלפתי כמעט כל דבר שעולה לכם על הראש באווטו ואין שום פתרון אפילו צמפיונוס מוטורוס לא הצליחו לגלות את הבעיה.

האם לכם יש פיתרון

תודה רבה ושבת שלום(:

לא מפתיע שצ'מפיון לא עלו על הבעיה, אך החליפו חצי אוטו.

העצה הכי טובה שאתה יכול לקבל היא זאת - מוסך רון, רח' המסגר בת"א (יש להם אתר באינטרנט). סע אליו, אמור שהופנית מהפורום ואני בטוח שהוא יוכל לעזור לך.

פורסם

מנורת EPC נדלקת בד"כ בגלל מתג אורות בלם תקול. נמצא מעל דוושאת הבלם.

העלות כולל עבודה לא צריכה להעלות על 100 ש"ח נדמה לי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

EPC נדלקת גם בגלל ליכלוך בבית המצערת.

תעשה ניקוי לבית מצערת +איפוס... אמור לפתור את הבעיה.

יכול להיות שהקויילים לא תקינים ועוד מאה ואחת סיבות.. תכנס למוסך רון הוא אלוף ברכבים האלו..

פורסם

מחזק את ההמלצה על מוסך רון

אני מאמין שהוא יפתור לך את הבעיה בלי להחליף חצי אוטו

בהצלחה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תוכן חדש...