Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2005 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני מחפש רכב שני לבית, אמין, בטוח במחיר סביר.

במהלך חיפושיי נתקלתי ברנו מגאן 2005 אוטומט עם מעט קלומטרים. הרכב נראה טוב,

אך הבנתי שהגיר שלהם די בעיתי. האם נכונה השמועה? אם כן מה הן התקלות הצפויות ועלות תיקונם?

תודה מראש, צחי.

פורסם

לעניות דעתי מגאן מהשנתונים האלה עדיין בעייתי יותר משנתון 2007-2008 . צריך הרבה מזל עם המכוניות האלה. יש לי חבר שיש לו מגאן 2005 והוא מאוד מרוצה ואילו חבר אחר שמקטר על רנו מגאן ועל בעיות בחיישנים בגיר.

ככלל זה אוטו מאוד בטיחותי מאוד מרווח מאוד נוח שאם תטפל בו רק בחלפים מקוריים ורק במוסכי חברה תרויח אוטו סביר מאוד במחיר טוב מאוד.

קשה מאוד למכור אותו.

פורסם

אתה יודע צחי, שמועות יש גם על פרארי. מכל הסוגים ומכל המינים, ורובן באות מכאלו שאפילו לא ישבו דקה במכונית.

אני יכול לספר לך מנסיון של 7 שנים בשתי סניק ויותר מ-100K ק"מ (שדומות למגאן בצד המכני) - שאף פעם לא היתה בעיה בגיר.

לחבר יש מגאן 05 יד ראשונה - ושום בעיה הגיר.

הרכב הזה בטוח מאוד (תבדק, תבדק) ואם הוא לשינוע ילדים ומשפחה זה חשוב.לי זה היה שיקול עיקרי. אמינות טובה וטיפול כל 30K. נוחות ואיבזור טובות ומפנקות - כמובן לפי הדגם. דגמי הליסינג קמצניים מאוד באיזור וציוד בטיחות.

יש פה ושם בעיות ברכיבי חשמל אבל לא כאלו שבגללם אגיד לך להתרחק מהרכב.

אם הרכב טופל כמו שצריך - ולא צריך יותר מידי - והמוכר אמין - זו תהיה בחירה טובה, בטוחה ונוחה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חפש מגאן ידנית ואז גם תקבל שנתון יותר גבוה וגם בלי החשש מהגיר. לי יש אחת מודל 2006 עם 0 תקלות (אני היד הראשונה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...