Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

יש ברשותי אוטו שעשה 190 אלף וכרגע האוטו צריך טיפול בראש מנוע, קיבלתי מהמוסך הצעה לתיקון ראש מנוע ב2000 שקל

בררץי קצת על מנועים מיבוא לא ממש מצאתי את הדגם הזה(מנוע 1600) ומה שמצאתי עלה מעל 3000 שקל והיו מי שהציעו מפירוק מקומי ב1800 מנועים שעשו מעל 150 אלףכך לדעת הפירוקיה

מצאתי מקום אחד שאמר לי שיש לו מנוע 1500 של גרנד מוב מנוע מעל שנת 2000 לטענתו וטוען בנוסף שמנוע לא עשה יותר מ90 אלף

לגבי ההתאמה לאפלאוז הוא הציג בפני את כל האישורים הנצרכים למשרד התחבורה כדי לשנמל מנוע דבר שעל פי היבואנית רכב אפשרי. השאלה היא כזאת: האם יש סיכוי שהמנוע הזה נותן יותר כוח מהמנוע שמורכב כרגע 1600? האם מישהו מכיר אנשים ששו הסבה כזאת? תהליך הרישוי באמת כזה פשוט? האוטו סחב טוב?

ומה עם המזגן? האם המזגן יושפע מכך שהמנוע בעל נפח נמוך יותר וחלש יותר?

יש לציין שהמנוע 1600 זה בעצם 1550 בערך, וה1500 זה 1449 שההבדל הוא באמת ממ מועט ולא 100 סמ"ק

בנוסף עוד שאלה קטנה המנוע הזה שאני רוצה לקנות זה מנוע הזרקה כשאצלי זה משאבה מכנית, המוסכניק אמר שזה קצת סיפור אבל אין בעיה והוא מפרק את ההזרקה ומחבר את המנוע ישירות למשאבה שקיימת כרגע(אמר לי משהו על מיסבים?!?!)

אני אשמח לעצות והכוונות.

נ.ב. כיון שהאוטו חדש אצלי ועובר טיפול גדול כרגע יש למישהו רעיונות איזה דברים כדאי לי לבדוק שדורשים טיפול ואם כבר האוטו מפורק א זה יעלה לי יותר זול לטפל בהם עכשיו מעכשיו פירוק עתידי שיוסיף כסף..

פורסם

באפלאוז של אבא שלי הרכבתי מנוע 1500 דגם HE אין שום הבדל בכוח.

לא תמצא מנוע 1600 במצב טוב. 1500 יש שנתונים מאוחרים לכן ניתן למצוא מנועים טובים , הורכבו בגראן מוב ובשרייד קלאסיק.

מאשרים אותו בעמדה מספר 1 ללא שום בעיה.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

אם מישהו מצא לי מנוע 1600 מיבוא אבל אני לא יודע הרבה פרטים עליו? הוא מתחייב על מנוע תקין ואחריות 3 חודשים. המחיר שקיבלתי עליו זה 2500 אם אפשרות שחבר שקנה אצלו כבר מעל 10 מנועים ידבר איתו והוא יוריד קצת במחיר.

או לקחת מנוע 1500? שקיבלתי הצעות מכמה מקומות והמחיר הוא 2500-2800 כאשר כולם מגמגמים ואומרים הוא עשה 40 50 אלף. ומשנתונים גבוהים(2002-3) אני כבר מבולבל, אני מחפש מנוע שיתן את התפוקה הכי טובה לאוטו ושהאוטו לא יגמגם לי עוד חצי שנה.

איך אני יכול לדעת יותר פרטים על המנועים שמציעים לי?

פורסם

האם יש למישהו איך לעזור לי עם תשובות והכוונה?

פשוט האוטו במוסך על הליפט והמוסכניק מתקשר שכבר אחליט מה לעשות. ואני פוחד לעשות טעויות עם המנוע.

אני רוצה ומצפה שאחרי שאחליף מנוע האוטו יחזיק בצורה סבירה ויותר מיזה כמה שיותר, יותר טוב.(נסיעה יציבה ומהירה, צריכת דלק, בלאי, העמסה על המנוע מבחינת האוטו.)

בנוסף כשהאוטו היה תקין היו רעידות במהירות גבוהה(120 +\-) זה כיוון גלגלים? או שבגלל שהמנוע היה כבר גמור?

פורסם

אולי אני לא בפורום המתאים אבל אני זקוק נואשות לתשובה/עצה.

האוטו בנוסך ואני עדיין לא יודע להחליט מה לעשות.

פורסם

כעיקרון עדיף מנוע כמה שיותר חדש, ה-1,500 טובים מאוד לאפלאוז.

אלה מפירוק בד"כ אין באמת 50,000 ק"מ, אולי פי שתיים או שלוש.

כאשר מרכיבים את המנוע, תדאג, כמובן, לנקות/להחליף רדיאטור, משאבת מים ואת כל הרצועות.

פורסם

אוקי תודה

האם יש לי דרך כלשהי לוודא בן כמה המנוע?

עוד שאלה קטנה, האם אני יכול לבקש מהמוסך את המנוע הישן ולמכור אותו לבד לברזל? או שיש לי משהו אחר לעשות עם זה? או שמקובל להשאיר את זה אצלו?

המנוע החדש שאביא יהיה עם הזרקת דלק אבל המוסכניק טען שהוא מפרק את ההזרקה ומחבר למשאבה את המנוע, האם יש דרך להשאיר את ההזרקה? וכצה זה אמור לעלות להוסיף את הציוד הנדרש? הבנתי שצריך מחשב ועוד עוד חיבור נוסף לרדיאטור או משהו כזה.

אם לא ניתן האם אני יכול למכור לבד את רכיב ההזרקה שהוא מפרק? כשראיתי את המנוע שאני כנראה אקנה בסוף החלק של ההזרקה נראה ממש נקי וחדש.

תודה לכל מי שעוזר ועונה.

יום טוב

פורסם
אוקי תודה

האם יש לי דרך כלשהי לוודא בן כמה המנוע? לא !

עוד שאלה קטנה, האם אני יכול לבקש מהמוסך את המנוע הישן ולמכור אותו לבד לברזל? או שיש לי משהו אחר לעשות עם זה? או שמקובל להשאיר את זה אצלו?אין לך מה למכור אותו, ומקובל להשאיר אותו במוסך !

המנוע החדש שאביא יהיה עם הזרקת דלק אבל המוסכניק טען שהוא מפרק את ההזרקה ומחבר למשאבה את המנוע, האם יש דרך להשאיר את ההזרקה? וכצה זה אמור לעלות להוסיף את הציוד הנדרש? הבנתי שצריך מחשב ועוד עוד חיבור נוסף לרדיאטור או משהו כזה.

אם לא ניתן האם אני יכול למכור לבד את רכיב ההזרקה שהוא מפרק? כשראיתי את המנוע שאני כנראה אקנה בסוף החלק של ההזרקה נראה ממש נקי וחדש.

תודה לכל מי שעוזר ועונה.

יום טוב

אין דרך להשאיר את ההזרקה, ואתה אמור להוסיף משאבת דלק חשמלית בתא המנוע, במקום משאבה מכנית שלא קיימת כלל במנוע מוזרק!

לא ניתן מבחינת כדאיות כלכלית להשמיש את מערכת ההזרקה, המחייבת במחשב הזרקה, מנוע צעדים משאבת דלק בעל לחץ גדול יותר, ובקיצור לא כדאי ולא אפשרי !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...