Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל אנשי הפורום

מאזדה לנטיס 1.6 שנת 1999 מטופלת.

הרכב רועד מעט במהירות הגבוהה מ-100 / 110 קמ"ש, גם בנסיעה ובייחוד בבלימה - כאן הרכב רועד בכל מהירות כמעט.

יש לציין שלפני מספר חודשים עשו לי בלמים קדמיים, כולל צלחות חדשות.

זאת ועוד, הצמיגים במצב טוב, חוץ מהקדמי שהתחיל להישחק מעט בחלקו הפנימי.

על כל פנים, הלכתי למכון כיווני פרונט. לפני הכל, הוא ביקש שאגש לאיזון גלגלים אצל צמיגאי. ביצעתי זאת - 100 שקל.

אגב, לאחר איזון הגלגלים, הצמיגאי החליף בין הקדמיים לאחוריים.

לאחר מכן חזרתי למכון כיווני הפרונט, הוא ביצע בדיקה ממוחשבת שבסופה קבע שיש משיכה קלה שמאלה (ההגה אכן לא היה מפולס לגמרי), וגם משהו בגלגל האחורי.

הוא סידר זאת בערך חצי שעה, ובסוף שילמתי 400 שקל.

כלומר, עד כה הוצאתי 500 שקל, ועדיין אני מרגיש שהאוטו רועד. לפעמים אפילו נראה לי שהעסק החמיר...אשתי מרבית הזמן עם הרכב הזה, והיא לא מרגישה שינוי כלשהו. מצד שני, היא גם לא התלוננה על רעידות.... האם שילמתי סתם? אני אחזור ככל הנראה למכון פרונטים, כי אני חושש שהבעיה לא נפתרה.

האם ייתכן שהדרישות שלי מרכב ישן (1999) גבוהות מדי? מה הצעד הבא?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
שלום לכל אנשי הפורום

מאזדה לנטיס 1.6 שנת 1999 מטופלת.

הרכב רועד מעט במהירות הגבוהה מ-100 / 110 קמ"ש, גם בנסיעה ובייחוד בבלימה - כאן הרכב רועד בכל מהירות כמעט.

יש לציין שלפני מספר חודשים עשו לי בלמים קדמיים, כולל צלחות חדשות.

זאת ועוד, הצמיגים במצב טוב, חוץ מהקדמי שהתחיל להישחק מעט בחלקו הפנימי.

על כל פנים, הלכתי למכון כיווני פרונט. לפני הכל, הוא ביקש שאגש לאיזון גלגלים אצל צמיגאי. ביצעתי זאת - 100 שקל.

אגב, לאחר איזון הגלגלים, הצמיגאי החליף בין הקדמיים לאחוריים.

לאחר מכן חזרתי למכון כיווני הפרונט, הוא ביצע בדיקה ממוחשבת שבסופה קבע שיש משיכה קלה שמאלה (ההגה אכן לא היה מפולס לגמרי), וגם משהו בגלגל האחורי.

הוא סידר זאת בערך חצי שעה, ובסוף שילמתי 400 שקל.

כלומר, עד כה הוצאתי 500 שקל, ועדיין אני מרגיש שהאוטו רועד. לפעמים אפילו נראה לי שהעסק החמיר...אשתי מרבית הזמן עם הרכב הזה, והיא לא מרגישה שינוי כלשהו. מצד שני, היא גם לא התלוננה על רעידות.... האם שילמתי סתם? אני אחזור ככל הנראה למכון פרונטים, כי אני חושש שהבעיה לא נפתרה.

האם ייתכן שהדרישות שלי מרכב ישן (1999) גבוהות מדי? מה הצעד הבא?

בקשר לרעידות בנסיעה - איזון גלגלים או שבין הג'אנט לבין הצלחת יש לכלוך, מספיק חתיכת ברזל קטנה בשביל להוציא גלגל מאיזון

בקשר לרעידות בבלימה, האם שמו לך צלחות חרוטות או חדשות ?

אני נוסע ברכבים בני 40 שנה והדרישות שלי חמורות משלך.

רעידות זה לא נורמאלי בשום מקרה, יש בעייה!.

פורסם
בקשר לרעידות בנסיעה - איזון גלגלים או שבין הג'אנט לבין הצלחת יש לכלוך, מספיק חתיכת ברזל קטנה בשביל להוציא גלגל מאיזון

בקשר לרעידות בבלימה, האם שמו לך צלחות חרוטות או חדשות ?

אני נוסע ברכבים בני 40 שנה והדרישות שלי חמורות משלך.

רעידות זה לא נורמאלי בשום מקרה, יש בעייה!.

נ"ב, הגה לא מאוזן לא גורם למשיכה, תבדוק לחץ בצמיגים.

פורסם

כשביצעו איזון גלגלים בצמיגייה, גם מילאו אוויר שאכן היה חסר בגלגלים.

פורסם

איזה צמיגים יש במכוניתך ומה תאריך הייצור (בדוק התאריך בכל צמיג וצמיג).

יתכן שהצמיגים עצמם הם הגורם או שיש צורך לגשת למכון פרונט אחר, מקצועי וטוב יותר (אם יש).

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה רפי, אני אבדוק את התאריך על הצמיגים.

אגב, מה יעזור שאחזור למכון הפרונט - האם הם יבדקו שוב ויבצעו שוב העבודה? כי יש לי הרגשה ששפכתי מאות שקלים לחינם.

• תוכן חדש...