Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף חדשה - התקנת איבזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר ט. - תודה רבה על המידע.

הרכב אמור להיות ממש בימים אלה בהתקנות, אני אנסה לוודא שהן באמת מתבצעות שם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני לא מכיר בעיית התקנות ברדיו מילנו אבל בלי קשר, אין שום בעייה להזמין את הרכב ערום לגמרי ולהתקין אח"כ איפה שאתה רוצה ואיזה מערכת שאתה רוצה (איתורן או פוינטר).

תוכל לעשות סקר שוק גם לביטוח וגם למיגון (אגב, אם תבטח בפניקס או באליהו, לא תצטרך שום מיגון משום סוג שהוא).

גם אם תצטרך מיגון, כל סוכן ביטוח ייתן לך 3-4 ימים להתקין.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מה שמת בסוף? איתוראן או קודן עם שני ניתוקים?

הבנתי שהאיתוראן SAVE הוא לא כמו איתוראן רגיל, אין לו מעקב כמו לאיתוראן רגיל, רק במקרה שמחליטים לפרק אותו הוא מגלה, או שאם המשטרה מבקשת לדעת, אין דבר כזה כמו ברגיל שאם סובבת את המפתח ללא קודן (כי אין) אז ישר מתקשרים אלייך או דברים בסגנון...

פורסם

גם אני קיבלתי גולף TSI 1.4 בלי כל התוספות

הציעו לי לעשות את החיישני רוורס (מקורי- כלומר זו מין תמונה על המסך שמכוונת ומראה את המרחק מהעצמים בחוץ)

וכן את הדיבורית (או ספיריט- מתקן קבוע כזה כמו שיש ברכבים, או מקורית שנכנתסת גם היא לתוך המסך).

שאלה:

הציעו את הרוורס ב 1700 ואת הדיבורית בכ-4 אלפי ש"ח. אמרו שיחד יעשו לי ב-5 אלפי ש"ח.

נראה לכם שזה שווה את המחיר? נראה לי מאוד מוגזם.

פורסם

דיבורית BT שמשתלבת במסך היא כלי מעולה, אני משתמש בה הרבה. שים לב שיש שני סוגים - מקורית ושל KUFATEC, אני בחרתי בלא מקורית (אין הבדל משמעותי בכסף), משום שיש לה תכונות אחרות. תשאל מה יש כיום, אני קניתי לפני יותר משנה. תקפיד שקלאס A יתקינו לך - אני הייתי מרוצה מהם.

לגבי חיישנים, יש זולים, שמוסיפים לך מסך קטן בצד, ויש כאלה שמתחברים למסך של הרכב - לשיקולך. אני בכלל לא התקנתי חיישנים (זו גולף, לא משאית), אבל בדיעבד אולי היית מתקין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...