Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף חדשה - התקנת איבזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כאמור רכשתי גולף חדשה 1.4 TSI מצ'מפיון וכרגע אני מתלבט בקשר לאיבזור של הרכב, לקחתי טרנדליין כי חשבתי שמוגזם לשלם עוד 20 אלף על סאן רוף ומגנזיום.

בכל אופן, הביטוח מבקש איתוראן SAVE או קודן עם כספת, יש הצעה גם שאם אני מבטח דרך הביטוח שעובד עם צ'מפיון אז הם לוקחים על עצמם את הדמי מנוי של האיתוראן ל3 שנים. מה אתם אומרים? איתוראן או קודן עם כספת?

עכשיו בקשר להתקנה, אני יכול לבחור מתקין? כי הם עובדים עם רדיו מילאנו וקראתי כאן בפורום כמה דברים ממש לא מחמיאים עליהם, עבודה לא נכונה שהרסה מערכות, שירות לא טוב וכו

ישנם מתקינים אחרים שאני יכול לבחור? יש אולי מתקינים פרטיים שיכולים לעשות את זה? יוסי אלפיין התקין לי את המערכת ברכב הנוכחי והעבודה שלו פשוט הכי מקצועית שאי פעם ראיתי אולי הוא יכול לעשות גם התקנה של אזעקה? זה תופס מבחינת ביטוח?

בנוסף לזה, צ'מפיון רוצים על ג'אנטים (יש לציין לא מקוריים) 2200 שקל עם התקנה, מה אתם אומרים? ללכת על ההצעה שלהם או שאולי לפנות לפיט סטופ או E&A?

פורסם

אל תתקרב לרדיו מילאנו לא יודעים לעבוד התקנות לקויות.

מחיר המגזניום סביר אבל אפשר למצוא אל פיט סטופ או E&A או אחרים במחירים טובים יותר ויפים יותר!

תנסה אולי קלאס A הם קצת יותר מקצועיים!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

צ'מפיון מציעים ג'נטים לא מקוריים? מוזר...

הצעה שלי - תחפש ג'נט 17 מקורי של VW ממישהו שהחליף, לדעתי אין יותר יפה ממראה נקי ומקורי.

Auto Emoción

פורסם

תנסה להתעקש על קלאסA, הם גם "מתקיני הבית" של צ'מפיון, תנסה להבהיר חד משמעית שאתה לא מוכן שהרכב יתקרב לרדיו מילאנו.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מה זאת אומרת להתעקש? איך אני יכול להתעקש על דבר כזה? מה הטענות שאני אומר? זה לא לרכבים ספציפיים? אני יכול אולי לקחת את הרכב לקלאס A ביום שאני מקבל את הרכב שלי? איך באמת אפשר לוודא שההתקנה בוצעה בקלאס A ולא ברדיו מילאנו?

אגב, עדיף איתוראן או קודנית עם כספת?

איך אפשר להגדיל את המידה ל17 אינץ'? ברישיון רשום 195/65R15 הריי

פורסם

גם אני זמנתי לאחרונה רכב מצ'מפיון, והתעקשתי מול הסוכן מכירות שההתקנות המקומיות יהיו בקלאס A ובשום פנים ואופן לא רדיו מילאנו. אני טענתי שראיתי עבודות גרועות של רדיו מילאנו ועקב כך זה "הרג ובל יעבור" מבחינתי. האמת שהוא הסכים בלי להתווכח. איך אתה מוודא את זה? אמור להיות רשום בדף הזמנה ליד הסעיף של מה שצריך להתקין את האותיות C.A

לגבי שינוי מידה של צמיגים: לכל רכב יש רשימה של מידות שהיצרן מאשר אותן, בד"כ זה מופיע בספר רכב.

אחרי שהתקנת את הג'אנט והצמיגים במידה הרצויה (והמאושרת ע"י היצרן) גש למכון רישוי, פנה אל הרב בוחן, תבקש ממנו שיאשר לך את המידה (אם הוא יעשה בעיות תראה לו שהמידה רשומה בספר הרכב), גש לקופה ושלם 50 ש"ח, אתה תקבל מסמך שמאשר את השינוי, וברישיון רכב הבא שיגיע לך לקראת הטסט יופיעו כבר המידות החדשות.

אגב,

קח בחשבון שבמידה ותרצה לקנות ג'אנט 17 תצטרך לקנות גם רביעית צמיגים, הצמיגים שיגיעו עם הרכב יתאימו לג'אנט 16 ולא ל17. תחשוב אם זה כדאי לך "לזרוק לפח" רביעיית צמיגים חדשים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ל-17" לאומת 15" יש חסרונות רבים. למשל הרכב יהיה קשיח יותר ובנוסף בלאי מוגבר למתלים.

2200ש"ח לג'נטים 15" זה זול מאוד. כניראה מדובר על משהו סיני. ג'נטים בינוניים של יצרן טוב, למשל LENSO עולים החל מקרוב ל-3000ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אגב,

קח בחשבון שבמידה ותרצה לקנות ג'אנט 17 תצטרך לקנות גם רביעית צמיגים, הצמיגים שיגיעו עם הרכב יתאימו לג'אנט 16 ולא ל17. תחשוב אם זה כדאי לך "לזרוק לפח" רביעיית צמיגים חדשים.

אני רוצה להבהיר שכמובן הצמיגים שיגיעו עם הרכב יתאימו לג'אנט 15', ולא '16 כפי שכתבתי בטעות.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
גם אני זמנתי לאחרונה רכב מצ'מפיון, והתעקשתי מול הסוכן מכירות שההתקנות המקומיות יהיו בקלאס A ובשום פנים ואופן לא רדיו מילאנו. אני טענתי שראיתי עבודות גרועות של רדיו מילאנו ועקב כך זה "הרג ובל יעבור" מבחינתי. האמת שהוא הסכים בלי להתווכח. איך אתה מוודא את זה? אמור להיות רשום בדף הזמנה ליד הסעיף של מה שצריך להתקין את האותיות C.A

גם אני כמוך, התעקשתי, והעמדתי את זה כתנאי לעסקה, ויש אישור בכתב שההתקנה תתבצע בקלאס A.

כשהרכב הגיע לארץ נאמר לי שהוא נמצא ברגעים אלה בקלאס A להתקנה של דיבורית (מקורית, שהזמנתי דרך צ'מפיון)

לפני כחודש (הרכב אצלי שנה) התחוור לי לגלות שההתקנה התבצעה בפועל ברדיו מילאנו ! (זאת לאחר שהדיבורית שבקה חיים)

התקשרתי לסוכן המכירות של צ'מפיון ובתמימות שאלתי אם הוא זוכר איפה התבצעה ההתקנה, הוא אומר לי קלאס A.

אני באותם רגעים אני נמצא פיזית בקלאס A והם טוענים שאין לי שם כרטיס לקוח על ההתקנה הזאת, ובפועל ההתקנה נראית חאפרית בהתאם להתקנה של קלאס A.

הוא אמר שהוא לא ידע בעצמו, ושאין לו (= לסוכן מכירות של צ'מפיון) להחליט בוודאות איפה תתבצע ההתקנה.

אל תאמין לכל מה שמוכרים לך.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אז מה עשית ברגע שגילית דבר כזה?

אם יש לך התחייבות בכתב מה זה שווה במצב כזה?

אני החלטתי שרק את האזעקה אני הולך להתקין אצליהם, כל השאר אני פונה ליוסי...

פורסם

לגלות את זה בדיעבד, שנה לאחר המעשה - כבר אין הרבה מה לעשות

התעצבנתי, התלוננתי בפניהם (צ'מפיון) שזה לא בסדר ודאגתי לפחות לקבל יחס מועדף ברדיו מילאנו (לא שזה שווה הרבה)

מה שכן, הבנתי שלקבל מצ'מפיון התחייבות שמשהו יעשה בקלאס A זה לא ריאלי.

במקרה שלך, שצ'מפיון יביאו את האוטו מהמגרש באשדוד, עם כמה שפחות אינטראקציות איתו על הדרך ותעשה את ההתקנות איפה שאתה רוצה, בעצמך. גם יעלה לך פחות (הרי צ'מפיון גוזרים קופון על כל התקנה)

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...