Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה/טעות לעולם חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התיבה הרובוטית של הקורולה לא היתה נוחה לשימוש ולא מעודנת אבל לפחות היא לא זוועה כמו ה AL4 של הצרפתיות שחושבת שהיא יודעת יותר טוב ממך מה אתה רוצה ובנוסף לכך מגלה אמינות גרועה.

/quote]

מניסיון היא לא אמינה?

או ששמעת שהיא לא אמינה?

כי אנחנו היינו איתה 150,000ק"מ בלי שום בעיה אחת.

ועוד אותו איתה היינו 40,000ק"מ, ולא הייתה שום בעיה.

היא לא פסגת הטכנולוגיה, אבל היא בסדר גמור.

והרבה אבל הרבה יותר טובה מהרובוטית של טויוטה, כי אחרת לא היו קונים אותה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק בגלל מה שטויוטה עוברת עכשיו אני אקנה רק טויוטה, אתם שואלים למה?

כי אני בטוח שהם יבחנו מעכשיו כל פרט ופרט ברכב בזכוכית מגדלת לפני שיוציאו אותו לשוק.

פורסם
לא בצידי הכביש (שזה גם מחזה נפוץ) אלא במרכז הנתיב באמצע כביש מהיר. לא מזמן ראיתי מגאן II עם נהגת חסרת אונים תקועה באמצע כביש 5 לפני ראש העין בנתיב המרכזי כשאנשים טסים מכל הכיוונים.

אני תמיד אעדיף רכב עם בעיה בדוושת הגז (כי דוושת הבלם יכולה להתגבר על דוושת הגז) מאשר רכב שנכבה באמצע הכביש כשאין לי דוושת ברקס כדי לעצור.

היתה לי צרפתיה (חדשה יחסית) ובתקופה שהיתה לי צרפתייה נסעתי במרצדס (עם שלדת מרכבים) הרבה יותר מאי פעם , והמבין יבין. בסופו של דבר אחרי שהשקעתי בה סכומי עתק היא הלכה בטוטאל לוס , כאשר מצד אחד זו הדרך היחידה לקבל מחירון על הגרוטאות האלה אבל מצד שני השקעתי שם סכומי עתק שירדו לטמיון.

התיבה הרובוטית של הקורולה לא היתה נוחה לשימוש ולא מעודנת אבל לפחות היא לא זוועה כמו ה AL4 של הצרפתיות שחושבת שהיא יודעת יותר טוב ממך מה אתה רוצה ובנוסף לכך מגלה אמינות גרועה.

בקיצור, מנסיון ארוך שנים של קורולות במשפחה (מזה עשור ההורים שלי החזיקו ומחזיקים 2 קורולה במקביל, בדרך כלל אחת מליסינג והשניה GLI פרטית) הדבר הכי קריטי שקרה בעשור הזה זו תקלה באזעקת BOSCH בהרכבה מקומית.

ושיהיה ברור, אני בכלל לא מתלהב מהתוצרת של היצרן הזה וקשה לי להאמין שאהיה בעלים של רכב מתוצרתו אלא אם כן יגיעו לכאן דגמים מיוחדים ומדהימים אבל עדיין - צריך להעמיד דברים על דיוקם.

האמת היא שמצאתי עצמי משתומם לפשר החיבור המוזר הזה בין סגידה, שאולי יש בה טעם לגולף GTI וההגנה הנמרצת, כמעט הרואית, על שיעמומון כמו טויוטה שהפלא ופלא, גם יש לו בעיות. עכשיו הענין ברור לי, שהרי הצורך להגן על השקעת ההורים היא בהחלט תכונה ראויה.

פורסם

רועי - לכלכת.

זה בכלל לא מעניין אותי.

למעשה זה משעמם אותי עד כדי פיהוק להגיב בשרשורים כאלה אבל חייב להיות איזון מסויים מול אנשים עם דיעות אחרות.

פשוט אני מטפל בתחזוקה של הרכבים האלה ויודע מה אמת ומה שקר. (למשל :קיימות עלויות אחזקה מופרזות במוסכי היבואן יותר מצ'מפיון אפילו )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רק בגלל מה שטויוטה עוברת עכשיו אני אקנה רק טויוטה, אתם שואלים למה?

כי אני בטוח שהם יבחנו מעכשיו כל פרט ופרט ברכב בזכוכית מגדלת לפני שיוציאו אותו לשוק.

יש בזה משהו:mm_yeah:

A3

K04 Inside

פורסם
חחחח.. בשנים האחרונות גדלו וגדלו המכירות של טויוטה, העם הישראלי נתפס חזק על הרכב הזה וחשב שהרכב אמין וטוב

ומאז התקלה עם דוושת הגז המכירות צנחו ורכבי טויוטה התגלו כרכב לא אמין ואף מסוכן והמכירות צנחו ובצדק.

מכירות טויוטה בישראל לא רק שלא "צנחו" מאז הקריאה לתיקון, אלא אף עלו.

פורסם

אתם בטח חושבים לעצמכם,איך זה שקראו ל-8 מליון רכבים לריקול?

אתם גם בטח שוכחים שטויוטה זו יצרנית הרכב הגדולה בעולם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אתם בטח חושבים לעצמכם,איך זה שקראו ל-8 מליון רכבים לריקול?

אתם גם בטח שוכחים שטויוטה זו יצרנית הרכב הגדולה בעולם.

לא שוכחים, אבל היא לא גדולה פי 10 ויותר מיצרנים גדולים אחרים.

כי ריקולים בסדר גודל כזה, וגם בסדר גודל של מיליונים, ועוד בתקלה כזה קריטית, לא היו, ואם היו אז מעטים.

פורסם

אל תשכחו שהאחראית היא החברה אשר מתכננת ומייצרת את דוושאת ההאצה, אשר גם גרר חברות אחרות לבדוק את תוצרתה של החברה הספציפית ברכבים שלהם ואף לקרוא לריקולים.

במקרה של טויוטה הם הסתמכו והשתמשו רק בסוג אחד של דוושא כמעט בכל הרכבים וזה מש שקרה..

פורסם
רועי - לכלכת.

זה בכלל לא מעניין אותי.

למעשה זה משעמם אותי עד כדי פיהוק להגיב בשרשורים כאלה אבל חייב להיות איזון מסויים מול אנשים עם דיעות אחרות.

פשוט אני מטפל בתחזוקה של הרכבים האלה ויודע מה אמת ומה שקר. (למשל :קיימות עלויות אחזקה מופרזות במוסכי היבואן יותר מצ'מפיון אפילו )

איזון ?, הצחקת אותי.

מפריח "עובדות" שאינן מגובות בדבר, קובע שיצרנים אחרים מסתירים ריקולים (כמובן ללא ביסוס) , מספר על רכבים תקועים ועליות בשמים וכל זאת על סמך רכב שאולי היה אצלך לפני שנים...

אכן איזון למופת, מה עוד שאתה לא נותן שוב לעובדות לגבי טויוטה לבלבל אותך.

89 הרוגים , מעל8.6 מליון רכבים בריקול , ואתמול 270 אלף נוספים עם מנוע נכבה הישר מקו היצור.

עובדות , לא הרגשות , תחושות או מחשבות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כרגיל עוד דיון משעמם על אמינות טויוטה מול VAG.

כמה עובדות לסבר לכם את האוזן. כמות הכשלים והפגמים שיש לכל דגם בתכנון וייצור, אצל כל יצרן (כולל VAG הנערץ בצורה עוורת ללא בסיס, על ידי כמה חברים), היא עצומה. מדובר על אלפי נקודות כשל שונות ומשונות, תקראו לזה "מחלות" כפי שהגדיר איתמר.

אלו מהן שעלולות להוות או להתפתח לבעיה תדמיתית או בטיחותית יצא מהם ריקול. גם לזה יש תנאי. היצרן מודד אחוז כשלים במספרים ועלויות, פוטנציאל הנזק ועוד פרמטרים בטרם ינקוט בצעדים לקריאת תיקון.

מקרה טויוטה רק חידד ושינה את החישובים הנ"ל ואת הטריגר לריקולים אצל כל היצרנים ולכן אנחנו מתחילים לשמוע, ומטבע הדברים גם נעשים מודעים יותר, על ריקולים המתפרסמים חדשות לבקרים.

לא מוצא שום סיבה להתרגש משום ריקול שמפורסם אצל אף יצרן.

פורסם

עוד מחלה של רכבי VAG ,תא נוסעים מתפורר.

במשך שנים זה ככה,שנים,ואף אחד לא אומר כלום.

והתירוץ?

משתמשים בחומרים לא מתאימים לניקוי התא נוסעים.

בקורולה תנקה את הדאש עם אקונומיקה לא יקרה כלום.

גם לגבי ה89 הרוגים כתוצאה מהדוושה שנתקעה,כל עוד לא הוכיחו את זה ,לא היה ולא נברא.

לא שוכחים, אבל היא לא גדולה פי 10 ויותר מיצרנים גדולים אחרים.

כי ריקולים בסדר גודל כזה, וגם בסדר גודל של מיליונים, ועוד בתקלה כזה קריטית, לא היו, ואם היו אז מעטים.

נכון שלא היו ריקולים בסדר גודל כזה,כי יצרנים לא לוקחים אחריות.

תתאר לעצמך מה הייתה כמות הרכבים אם היו עושים ריקול לפג'ו עם AL4 המסריח שלהם?

או VW עם החלונות שנופלים?

בקיצור ולעניין ,אין בבעלותי טיוטה,ולא VAG אבל אתם הולכים באמונה עיוורת אחרי יצרנים.

למשל גולף אני לא אקנה,כי במקום לטפל בבעיה הם מתעלמים.

ותאמינו לי שכל רכב שיצא מהמפעל של טיוטה יבחן מתחת למיקרוסקופ.

הגיע הזמן שיצרנים יקחו אחריות במקום להתעלם ממנה.

תראו לדוגמה את הפרשה של סקודה מהזמן האחרון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
רק שכולם יראו כמה חכם אתה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=326458

אני עדיין מחכה לראות כמה חכם אני,וגם אם לא אני שמח שאני לפחות אובייקטיבי ולא מגיב כאן שטויות רק בגלל שאני בעלים של סוג רכב מסויים כמו ילד קטן שלא רוצה להודות שהבחירה שלו גרועה.

לי אין לא מאזדה לא הונדה לא ולא טויוטה אבל היה לי ניסיון עם כל אחת מהן וגם עם צרפתייה שעשתה לאחי את המוות(307).

ואני שמח לתת דיעות נטולות צד בנושא ועינייניות.ועוד אתה בא ואומר לאנשים להפסיק עם הייחצון אז באמת חבל שלא נכנסים ללינק שפירסמת ורואים שלמרות שהרוב בלינק העדיפו את ההונדה כמו בעלי מאזדות עצמם שם רק אתה ממשיך בשלך.

תתבגר.

• תוכן חדש...