Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה/טעות לעולם חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מי שאומר שזה קורה לכל היצרנים, כן זה קורה לכל היצרנים, אבל לא בסדר גודל כזה(מעל 8 מיליון מכוניות בפחות משנה)

ולא בתקלות של סכנות חיים.

אני לא ראיתי סיבה, והיום עוד יותר לא רואה סיבה לקנות טויוטה, בעבר הן נתנו אמינות מצויינת(למרות שיש ריקול במוט ההגה של רכבים של טויוטה משנות ה90, שהוא יכול להתפגר באמצע)

היום הן לא נותנות שום דבר.

לעומת זאת, הרכבים הצרפתיים בשנים האחרונות, והגרמנים.

נותנות עיצוב, נוחות, איכות, בטיחות, ואמינות טובה מאוד עם טיפולים בזמן.

ולא היה להם ריקול אחד שמסכן חיים, ואם היה אז לא בסדר גודל כזה.

אייל:

אתה אמרת שלראות מגאן/307 בצידי הכביש זה לא דבר נדיר.

אני אומר שלראות טויוטה בצידי הכביש זה נדיר, כי הן נמצאות רחוק מאוד מהכביש, אחרי שהדוושה נתקעה :wink:

פורסם
אני לא ראיתי סיבה, והיום עוד יותר לא רואה סיבה לקנות טויוטהלעומת זאת, הרכבים הצרפתיים בשנים האחרונות, והגרמנים.

נותנות עיצוב, נוחות, איכות, בטיחות, ואמינות טובה מאוד עם טיפולים בזמן.

נכון, אבל אתה לא יכול להשוות טויטה נגיד לBMW או מרצדס, או אפילו VW. הם בליגה אחרת.

מה גם שבארץ הפרשי המחירים מאוד גדולים, לא?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

זאת לא חוכמה לעולם להיתפס על סטיגמות על הצרפתיות כי חצי מהאנשים שמדברים על צרפתיות לעולם לא נסעו על צרפתית ולעולם לא הייתה להם צרפתית.

יפניות כגון טויוטה מלאות בתקלות והדבר הזה הוכח בשנה האחרונה יותר מתמיד אז לכל המתייפיפים על היפניות קודם כל להסתכל על הדבשת ואחרי זה להסתכל על כל השאר..

הכלה שלי :

Citroen C5 HDi 110 HP

פורסם

מעניין למה רנו יצאו לא מזמן עם הפרסומת שהסיסמא שלה היא (לא רואה מוסך) אז כן בטח:wink:.

דבר שני לך אדון מאיר אני צריך להזכיר לך את ההתגוששות שהייתה לנו בנושא הבחירה בין הונדה למאזדה?, אז אל תבוא ותדבר פה על בעלי vw שמייחצנים את טויוטה כי לפחות הם לא מדברים על רכב שבבעולתם ומפארים אותו רק בגלל שהוא בבעלותם.

פורסם
מעניין למה רנו יצאו לא מזמן עם הפרסומת שהסיסמא שלה היא (לא רואה מוסך) אז כן בטח:wink:.

דבר שני לך אדון מאיר אני צריך להזכיר לך את ההתגוששות שהייתה לנו בנושא הבחירה בין הונדה למאזדה?, אז אל תבוא ותדבר פה על בעלי vw שמייחצנים את טויוטה כי לפחות הם לא מדברים על רכב שבבעולתם ומפארים אותו רק בגלל שהוא בבעלותם.

רק שכולם יראו כמה חכם אתה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=326458

פורסם
מעניין כיבוי מנוע תוך כדי נסיעה הוא סימן ההיכר של הרכבים החביבים עליך. לראות מגאן/307 תקועה באמצע הכביש זה לא משהו נדיר במיוחד במקומותינו. ( כן אני יודע, זה הכל התקנות מקומיות שהורסות את הרכבים )

אתה ממשיך לחבוט באותו עץ יבש , הבעיות אשר היו התמקדו במודלים 2002 - 2004 , ובהם חד משמעית הוברר שבעיות דימום המנוע נגרמו עקב אי הבנה של מערכת המולטיפלקס על ידי המתקינים המקומים.

אבל כרגיל, אצלך עובדות ומציאות לא מבלבלות אותך , המנטרות הקבועות שלך לא משתנות.

אז העובדות הם ברורות:

טויוטה ידעה על בעיות בדוושה כבר בתחילת שנת 2000, ושתקה כדג במשך 9 שנים שבהם נהרגו קרוב ל 89 אנשים בארה"ב , זה לא אני אמרתי, זה ממצאי הרשות הפדארלית בארה"ב.

אותה רשות קנסה את טויוטה ב 16.4 מליון דולר , עקב אי הדיווח הנ"ל.

מנכ"ל טויוטה הודה שיש בעיה קשה בחברה.

טויוטה החזירה כ 8.6 מליון רכבים לריקול בטיחותי , ומאז רשימת הריקולים לא נגמרת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
זאת לא חוכמה לעולם להיתפס על סטיגמות על הצרפתיות כי חצי מהאנשים שמדברים על צרפתיות לעולם לא נסעו על צרפתית ולעולם לא הייתה להם צרפתית.

כמה שאתה צודק, כל מי אומר שצרפתי זה זבל, לא היה לו רכב צרפתי, וזה מניסיון.(במשפחה עברו C4 C5 ו407)

עכשיו הייתה לי שיחה עם שכן שהוא בעל רנו מגאן שפשוט הרגה אותי.

השכן: אמרו לי שהרנו מגאן הוא רכב עם מלא תקלות.

אני: היו לך תקלות?

השכן: לא, אבל אני לא לוקח עוד פעם רנו או צרפתי

אני: למה?

השכן: כי הרנו עם מלא תקלות.

אני: אבל לא היו לך תקלות, ועוזוב לך, גם לנו לא היו בעיות מיוחדות.

מכאן כבר הבנתי שאני לא ממשיך להתווכח.

כנראה שהדעה על הצרפתיות כ"כ חזקה, שאנשים שיש להם רכב צרפתי, שלא ראה מוסך חוץ מטיפולים, מאמינים שצרפתי זה רכב דפוק.

נכון, אבל אתה לא יכול להשוות טויטה נגיד לBMW או מרצדס, או אפילו VW. הם בליגה אחרת.

מה גם שבארץ הפרשי המחירים מאוד גדולים, לא?

בוודאי שאני יכול, מחירי הטויוטה וVW בחו"ל שווים.

זה שצ'מפיון מתמחרים את VW כמו רכב פאר, זה לא אומר שאני לא יכול להשוות, כי ההשוואה היא כלל עולמית, ולא רק בארץ.

גולף בחו"ל נחשב כעוד רכב, ולא כרכב שהוא מעל כולם.

פורסם
[אז העובדות הם ברורות:

טויוטה ידעה על בעיות בדוושה כבר בתחילת שנת 2000, ושתקה כדג במשך 9 שנים שבהם נהרגו קרוב ל 89 אנשים בארה"ב , זה לא אני אמרתי, זה ממצאי הרשות הפדארלית בארה"ב.

אותה רשות קנסה את טויוטה ב 16.4 מליון דולר , עקב אי הדיווח הנ"ל.

מנכ"ל טויוטה הודה שיש בעיה קשה בחברה.

טויוטה החזירה כ 8.6 מליון רכבים לריקול בטיחותי , ומאז רשימת הריקולים לא נגמרת.

פשוט חוסר אחריות מוחלט...נוראי :-?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
חחחח.. בשנים האחרונות גדלו וגדלו המכירות של טויוטה, העם הישראלי נתפס חזק על הרכב הזה וחשב שהרכב אמין וטוב

ומאז התקלה עם דוושת הגז המכירות צנחו ורכבי טויוטה התגלו כרכב לא אמין ואף מסוכן והמכירות צנחו ובצדק.

צנחו???

אתה חי בסרט....

הם רק עלו.

עם כבר רוצים רכב רכב צרפתי,אז רק בליסינג לקחת.

למי יש כח למוסכים וירידת ערך אסטרונומית.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

לאו, הם לא ממש עלו. שים לב מה האתר yad2 ועוד רבים מאתרי המכירות באינטרנט מדווחים לאחר התקלה שהתגלתה עם דוושת הגז בטויוטה. המכירות צנחו ב50 אחוז! ולאט לאט טויוטה מנסה לשקם את עצמה מהמכה הגדולה שקיבלה. שלא נדבר על הבעיות בתיבת ההילוכים הרובוטית בקורולה שהתגלתה כנפל של כל תיבות ההילוכים.

ובקשר לצרפתיות, לא מומלץ לקחת אוטו כזה מליסינג בגלל שבדר"כ על מכוניות כאלה צריך לשמור ואיך שהנהג הישראלי נוהג על אוטו שלא שייך לו זה לא בדיוק נהיגה שומרת.

ובקשר לנפילת ערך של הצרפתיות אין אוטו שלא נופל במחירון היום. תראה לי אחד כזה. ועניין המוסכים? אני מוכן להתערב שמעולם לא הייתה לך צרפתית.

הכלה שלי :

Citroen C5 HDi 110 HP

פורסם

כן,הייתה לי קסרה וזה הספיק לי.

אחרי שהחלפתי 30% מרכב בתוך שנה, התחלתי את הסבב מהתחלה.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אייל:

אתה אמרת שלראות מגאן/307 בצידי הכביש זה לא דבר נדיר.

אני אומר שלראות טויוטה בצידי הכביש זה נדיר, כי הן נמצאות רחוק מאוד מהכביש, אחרי שהדוושה נתקעה :wink:

לא בצידי הכביש (שזה גם מחזה נפוץ) אלא במרכז הנתיב באמצע כביש מהיר. לא מזמן ראיתי מגאן II עם נהגת חסרת אונים תקועה באמצע כביש 5 לפני ראש העין בנתיב המרכזי כשאנשים טסים מכל הכיוונים.

אני תמיד אעדיף רכב עם בעיה בדוושת הגז (כי דוושת הבלם יכולה להתגבר על דוושת הגז) מאשר רכב שנכבה באמצע הכביש כשאין לי דוושת ברקס כדי לעצור.

היתה לי צרפתיה (חדשה יחסית) ובתקופה שהיתה לי צרפתייה נסעתי במרצדס (עם שלדת מרכבים) הרבה יותר מאי פעם , והמבין יבין. בסופו של דבר אחרי שהשקעתי בה סכומי עתק היא הלכה בטוטאל לוס , כאשר מצד אחד זו הדרך היחידה לקבל מחירון על הגרוטאות האלה אבל מצד שני השקעתי שם סכומי עתק שירדו לטמיון.

התיבה הרובוטית של הקורולה לא היתה נוחה לשימוש ולא מעודנת אבל לפחות היא לא זוועה כמו ה AL4 של הצרפתיות שחושבת שהיא יודעת יותר טוב ממך מה אתה רוצה ובנוסף לכך מגלה אמינות גרועה.

בקיצור, מנסיון ארוך שנים של קורולות במשפחה (מזה עשור ההורים שלי החזיקו ומחזיקים 2 קורולה במקביל, בדרך כלל אחת מליסינג והשניה GLI פרטית) הדבר הכי קריטי שקרה בעשור הזה זו תקלה באזעקת BOSCH בהרכבה מקומית.

ושיהיה ברור, אני בכלל לא מתלהב מהתוצרת של היצרן הזה וקשה לי להאמין שאהיה בעלים של רכב מתוצרתו אלא אם כן יגיעו לכאן דגמים מיוחדים ומדהימים אבל עדיין - צריך להעמיד דברים על דיוקם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יפניות כגון טויוטה מלאות בתקלות והדבר הזה הוכח בשנה האחרונה יותר מתמיד אז לכל המתייפיפים על היפניות קודם כל להסתכל על הדבשת ואחרי זה להסתכל על כל השאר..

וואלה? לי היו 3 יפניות בחיים - לאנסר 2000, קורולה 2005 ומאזדה 2 שנת 2008. לאף אחת מהן לא היו תקלות (המיצובישי הייתה אצלנו 7 שנים, האחרות עדיין אצלנו ובלי תקלות עד היום, במיצובישי היתה תקלה אחת - כל איזור המשאבת דלק נסתם אחרי 6 וחצי שנים). אז איפה ההוכחה לכך? בריקולים? ריקולים יש לכל חברה, אז תעשה טובה. וכן, יש עוד הרבה כמוני שיוכיחו לך שמה שרשמת הוא שטות אחת גדולה. לכל רכב יש תקלות כאלו ואחרות, זו מכונה לכל דבר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...