Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש דירה - זקוק לעזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שבוודאי חלקכם יודע מלאכת מציאת דירה להשכיר באיזור המרכז זה לא פשוט. אין לי כוונה לשלם 6000 שקל על דירת שלושה חדרים בדרום תל אביב, אפילו שאני יודע ומכיר את מצב השוק.

אני מחפש דירה בתל אביב-גבעתיים, 2.5-3 חדרים, לזוג בלי דרישות מיוחדות, אשמח לשמוע מכם אם אתם מכירים משהו ששווה לבדוק.

תודה,

דניאל.

אפשר גם בפרטי וגם בטלפון 0508992989

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באמת לא מבין מה הבעיה?

חיפוש קצר ביד 2, דרום ת"א, 2.5 חד' ומעלה הביא לי תוצאה של מעל 500 דירות במחיר של עד 5,000 ש"ח, מתוכן כ-400 דירות עד 4,000 ש"ח.

בצפון העיר - מעל 250 דירות במחיר של עד 5,000 ש"ח, מתוכן מעל 100 דירות עד 4,000 ש"ח.

תסנן מתוך זה את התקופות הקצרות, שותפים וכד', אני בטוח שתישאר עם משהו רלוונטי.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

באמת לא אמרתי, לא מעוניין בדרום תל אביב,

מרכז תל אביב (עד הצפון הישן) וגבעתיים.

5000 שקל זה הרבה כסף, 4000 זה פחות או יותר המחיר המקובל.

פורסם

אתה גם מתעקש לגור באיזורים הכי מבוקשים ולא מוכן להתפשר, וגם לשלם בזול. זה כמו שמישהו יפרסם כאן בפורום מודעה שהוא רוצה מרצדס חדשה אבל לא מוכן לשלם יותר מ100 אלף ש"ח ושמישהו יעזור לו למצוא.

פורסם

לא, יותר כמו לחפש קליאו ספורט שמורה במחיר שפוי ולא במחיר שילד מתלהב בן 18 (להלן צרפתי שבא לארץ, או איזה ילד פריפריה שמשכיר דירה לראשונה בחייו) מוכן לשלם. אני לא מחפש משהו שאין, אלא משהו שאפשר למצוא, רק לא קל. לכן, ביקשתי את עזרת הפורום.

פורסם
אם במקום גבעתיים תלך לר"ג המחיר צונח די משמעותית.

לא כל כך משמעותית, רמת גן מבוקשת לא פחות. (אני היום גר ברמת גן)

אני מעדיף גבעתיים או רמת גן, נמאס לי לגור פה.

פורסם

דניאל, באיזור סלמה בר"ג תמצא דירה זהה למה שתקבל בהרצוג בגבעתיים בכ 20% פחות למרות שמדובר בכמה מאות מטרים.

אותו הדבר איזור שנקין בגבעתיים (איזור זול חיסית) לעומת כמה רחובות הצידה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דניאל,

למה שחבר פורום או כל אחד אחר ישכיר דירה בזול כשהוא יודע שביד 2 מקבלים יותר?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפי מיטב ידעתי, יד 2 לא משכירים דירות. זה לוח פרסום, הדירות שמפורסמות שם מפורסמות במחירים מופקעים רוב הפעמים ונדירות הפעמים בהן הן נמכרות. בין המחירים שכתובים שם למה שהולך בשוק יש הרבה, כנ"ל לגבי השכרה, אנשים זורקים כמה שבא להם, כשהם נעשים לחוצים ורצינים הם מפרסמים במחיר הוגן ואז הדירה נחטפת בין רגע.

אני אישית מכיר זוג ששוכר דירת שלושה חדרים ב3800 בשד' נורדאו, מכיר זוג ששוכר דירת 2.5 בגבעתיים עם מרפסת ב3500, ויש לו חבר עם דירת 2 חדרים חדשה וגדולה (יחסית כן?) עם מרפסת במגדל ב4000 שקל, ולצערי לא מכיר הרבה אנשים שמשכירים דירות.

פורסם
דניאל, באיזור סלמה בר"ג תמצא דירה זהה למה שתקבל בהרצוג בגבעתיים בכ 20% פחות למרות שמדובר בכמה מאות מטרים.

אותו הדבר איזור שנקין בגבעתיים (איזור זול חיסית) לעומת כמה רחובות הצידה.

כן, גם בכפר שלם, תודה אבל זה לא מה שאני מחפש.

שנקין זה רעיון לא רע, אני אבדוק. תודה.

קובי, כפר סבא רחוקה לי כרגע.

פורסם

שכח מכפר סבא אלא אם אתה מתכוון לשבת כל יום בפקק לכיוון דרום במשך חצי שעה רק כדי לצאת מהעיר ולהגיע לפקק של כביש 4. פשוט סיוט!

אני גר בהרצליה ולוקח לי 20 דקות להגיע לתל אביב בערך בכל שעות העומס, אצל חברה שלי מכפר סבא לעומת זאת לוקח לי 45 דקות - שעה להתחיל להתקרב בכלל לצפון ת"א.

פורסם

איכות החיים של תל אביב, שווה לי פחות חדר או בית יותר ישן, על זה אני לא אתפשר.

תודה למציעים (גם בפרטי) 8)

• תוכן חדש...