Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש דירה - זקוק לעזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה איכות חיים יש בת"א?

תגור - תבין.

בכל עיר אחרת, אתה משלם על "חדר שינה", לפעמים יפה יותר ולפעמים יפה פחות, בת"א אתה משלם על הרבה מעבר. אבל, אני לא מתכוון להכנס לויכוח עקר על היתרונות והחסרונות של העיר הזאת.

:D

להציע למי שרוצה לגור בת"א -לשכור בפתח תקווה, זה כמו להציע שברולט אוויאו למי שמחפש קליאו ספורט :)

או פולו 16V ;)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תל-אביב צפון באזור הלונה-פארק/אפקה/הדר יוסף תופס?

המחירים באזור הזה נעים סביב 3800 לדירת 3 חדרים מרווחת (יחסית).

המיקום מצויין, קרוב למרכז אך ללא החסרונות (יש כאן חניה בשפע, פחות פקקים לכיוון המרכז ובכלל שקט יומיומי)

אני לא מדבר על רמת החייל/נווה שרת, שם זה משהו אחר (והרבה פחות מומלץ).

פורסם
תגור - תבין.

בוא נרד קצת מהקטע של השחצנות.

יש לי מספיק חברים שגרים בת"א להבין שאיכות אין שם.

הבעיה עם אנשים שגרים בת"א, זה שהם לא מבינים שיש חיים גם מחוץ לת"א, והרבה יותר איכותיים.

אנחנו פה בפריפריה עלאק (5 דק' מת"א) יש לנו את כל מה שיש לכם רק איכותי, יותר זול, פחות פלצני ועם חנייה.

פורסם
תגור - תבין.

בכל עיר אחרת, אתה משלם על "חדר שינה", לפעמים יפה יותר ולפעמים יפה פחות, בת"א אתה משלם על הרבה מעבר. אבל, אני לא מתכוון להכנס לויכוח עקר על היתרונות והחסרונות של העיר הזאת.

או פולו 16V ;)

גרתי וכשיצאתי משם הבנתי כמה לא טוב שם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
למה נווה שרת לא טוב?

נווה שרת זו שכונה מפוקפקת עם אוכלוסיה גרועה (בלי להכליל)

תשתיות גרועות, בתים ישנים ופשע.

בקיצור : לא סתם זה זול.

באיזו פריפריה אתה גר דרך אגב? כי רוב הפריפריות של ה"5 דק'" לוקחות שעה נסיעה בשעות השיא :)

לדעתי הפתרון שBMW הציע הוא הטוב ביותר , גם אני וגם הוא גרנו וגרים באיזור הזה :)

גם כמה דקות ממרכז העיר , גם סביבה טובה עם חניה והכל וגם נקודת מוצא לנסיעה לכל מקום עבודה/לימודים שהוא.

או פולו 16V ;)

פולו 16V לא מתאים כאן כי הוא מעשור אחר :)

הוא גם לא דוגמא טובה למוצר כמה שיותר חדש בכמה שפחות כסף ובכמה שפחות איכות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נווה שרת זו שכונה מפוקפקת עם אוכלוסיה גרועה (בלי להכליל)

תשתיות גרועות, בתים ישנים ופשע.

בקיצור : לא סתם זה זול.

באיזו פריפריה אתה גר דרך אגב? כי רוב הפריפריות של ה"5 דק'" לוקחות שעה נסיעה בשעות השיא :)

הפתעת אותי עם נווה שרת, שכונה בצפון ת"א קרוב לכל מרכזי ההי-טק, הייתי בטוח שהאוכ' שעובדת ברמת החייל וגם הקרבה היחסית לאונ' תעלה את הרמה.

נכון שהשכונה נראית די ישנה, אבל רוב ת"א ישנה וזה לא מפריע לאף אחד לקחת על זה מלא כסף.

אייל - צודק, באמת הנסיעה בשעות השיא היא שעה.

אבל מכיוון שאין לי מה לחפש בת"א בשעות השיא אז זה לא מעניין אותי, אם אני אעבוד בת"א, אז אולי אני אשקול אותה בתור אופציה.

פורסם

נכון, באמת לא ברור מה הם עושים שם. יותר מתאימים לדרום ת"א.

יצא לי לראות שם עשרות דירות להשכרה (חיפשתי כשהייתי סטודנט).

הרוב המכריע זה כל מיני דירות מקומבנות או הרוסות.

כבר שנים רוצים לעשות שם פינוי בינוי אבל לא זז עם זה כלום.

זה לא חשוב אם הבית חדש או ישן, מה שחשוב זה המיקום שלו ,האוכלוסיה והתשתיות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תל-אביב צפון באזור הלונה-פארק/אפקה/הדר יוסף תופס?

המחירים באזור הזה נעים סביב 3800 לדירת 3 חדרים מרווחת (יחסית).

המיקום מצויין, קרוב למרכז אך ללא החסרונות (יש כאן חניה בשפע, פחות פקקים לכיוון המרכז ובכלל שקט יומיומי)

אני לא מדבר על רמת החייל/נווה שרת, שם זה משהו אחר (והרבה פחות מומלץ).

אני גר במעוז אביב, בוא תגיד לי איפה משלמים פה באיזור 3800 לדירת שלושה חדרים מרווחת (לא כולל הדר יוסף) - וכל החברים שלי וחבריהם יעברו לפה.

זה גם לא המחיר (נכון לעכשיו, מלא חברים מחפשים), וגם אין דירות.. יד2 משום מה מלאה בדירות פיקטיבות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לדעתי הוא דיבר על הדר יוסף מבחינת מחירים...

ואני מניח שהוא דיבר על ה"קהילות" ולא על בניינים גבוהים וחדשים יחסית.

אני שכרתי לפני שנתיים דירת סטודיו של 30 או 40 מטר, עם גינה במשהו כמו 2000 ש"ח בתל ברוך הישנה . (וילה מחולקת ליחידות דיור)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• אחראי פורום
פורסם
יד2 משום מה מלאה בדירות פיקטיבות.

קטע של מתווכים.

אני מוכר את הדירה שלי עכשיו והשאלה הראשונה ששואלים בטלפון היא אם אני באמת מוכר דירה ולא פירסמתי סתם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הפתעת אותי עם נווה שרת, שכונה בצפון ת"א קרוב לכל מרכזי ההי-טק, הייתי בטוח שהאוכ' שעובדת ברמת החייל וגם הקרבה היחסית לאונ' תעלה את הרמה.

נכון שהשכונה נראית די ישנה, אבל רוב ת"א ישנה וזה לא מפריע לאף אחד לקחת על זה מלא כסף.

אייל - צודק, באמת הנסיעה בשעות השיא היא שעה.

אבל מכיוון שאין לי מה לחפש בת"א בשעות השיא אז זה לא מעניין אותי, אם אני אעבוד בת"א, אז אולי אני אשקול אותה בתור אופציה.

ברור הרי שאין לך שום דעה אמיתית על תל אביב ומעולם לא גרת בה ואתה בא סתם מאנטי שאין לי מושג מאיפה פיתחת.

יש אנשים שזה מתאים להם ויש אנשים שלא, אי אפשר להבין את היתרון של לגור במרכז תל אביב עד שגרים שם ואני גר במכרז ומאוד אוהב את זה.

אם אתה בן אדם חברותי בן 24+ שאוהב לצאת, לשתות, לבלות וללכת ברגל למקומות האלה או בנסיעה של 5 דקות אין מקום יותר טוב מתל אביב ואם אתה רוצה להתכחש להזה אז בבקשה.

ואין בעיות חניה כי יוצא לי ימים שלמים שאני לא צריך כלי רכב כי הכל קרוב, בלי קשר שיש לי בכלל אופנוע.

נוה שרת זה שכונת שיכונים AKA מעברה לשעבר ושכונת פשע נכון להיום, זה לא סתם ישן אין בכלל מה להשוואת את מרכז תל אביב לשכונה המגעילה הזאת בטח עוד שניה תגיד שהיא גם ליד צהלה אז צריך להיות קשר.

ולמרות שיש לי חברים משם ועדיין אני אומר שאני לא יגור שם בחיים בדיוק כמו שאני לא יגור בקריית שלום, שכונת התקווה וכו'

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אין לי דעה אמיתית על ת"א?

יש לי דעה מאוד אמיתית עליה. לדעתי עדיף ללכת לגור באחת הערים השכנות ולא בת"א.

בוא אני יגלה לך משהו, גם בפריפריה הרחוקה, אתה יודע פתח תקוה, רחובות, ראשון, וכו' יש לאן לצאת אם אתה בן 24+ ואוהב לצאת.

זאת בדיוק הבעיה של אנשים בת"א, חושבים שאם אתה לא שם - אתה לא קיים.

יש ללגור בת"א יתרונות ויש חסרונות.

מבחינתי זה לא שווה. וגם אם תנסה לשכנע אותי יומיים ברצף זה לא יעזור - לי זה לא מתאים.

אולי לך זה נהדר, אולי לאחרים זה מדהים, אבל אנשים בת"א חייבים להבין שיש אנשים שלא רוצים לגור בת"א מבחירה. (כן, לתלאביבים קשה לקבל את זה).

בקשר לנווה שרת, חבר שלי שכר שמה דירה, ליד הקאנטרי, והוא מאוד מרוצה, ואני מבקר אותו לא מעט ונראה לי שקט וסבבה.

כנראה שאתם יודעים משהו שאני לא ולכן לא אתווכח על זה.

• תוכן חדש...