Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ידידה שרוצה לקנות רכב.

היא אוהבת את הC3 אבל מתלבטת קצת.

 

מצד אחד היא מחפשת רכב פשוט וחמוד, אבל רוצה איזון מסוים בין מחיר לאמינות.

היא דיברה על דייהולט אבאו אבל הורדתי אותה מזה ממש ממש מהר כי היא צריכה נוחות.

 

יש בעיות ספציפיות של C3? כי אני לא שמעתי דברים רעים על הרכב.

 

עוד שאלה היא האם כדאי לקנות רכב בן 3 או בן 5, עם 40% הפרש במחיר.

עד כמה האמינות נפגעת בשנתיים?

פורסם

אין יותר בעיות מל206 או כל פיג'ו סיטרואן אחרת מאותו מודל כי כל המכלולים זהים פחות או יותר.

במודל שאתה מדבר זה כבר מנוע 1600 וזה אומר רכב זריז.

הדבר העיקרי שצריך לבדוק טוב זה הגיר.

פורסם

הבעיה של האוואו היא פחות הנוחות אלא יותר זה שחס וחלילה במקרה תאונה היא לא שווה כלום ועדיף להיות בטמפרה הנתקעת שלך שישנה ממנה ב-15 שנה...

 

בכל מקרה ה-C3 היא רכב לא רע, והאמינות - יש ל-C3 4 שנות אחריות,בנוסף - תבדקו הסיטוריה - לא לקחת רכב שביקר במוסך יותר מדיי על תקלות - זה מנבא רעות לעתיד.

פורסם

C3 אינו רכב "פשוט".

יש לי דגם 1.4 8 שסתומים ,ידני שנת 2005 עם בקרת אקלים, מחשב דרך, מערכת שמע אינטגרלית עם שליטה מההגה, חיישן תאורה, חיישן גשם וכמובן נעילה מרכזית חשמלית. בקיצור הרבה אלקטרוניקה צרפתית.

 

מצד שני, הכל מתפקד היטב ואין לרכב בעיות מיוחדות. בשלש השנים שהוא ברשותי היתה תקלה באינג'קטור (הוחלף באחריות של לובינסקי טרייד) ואובחנה דליפת שמן קלה מן הראש בצד של רצועת התזמון . זו תקלה מוכרת בכל המנועים מדגם זה של PSI שתחייב בעתיד החלפת אטם ראש.

 

הרכב נעים לנהיגה ומטפל היטב בפסי האטה ומהמורות, אך זוית הגלגול בפניה מזכירה לי דה שבו (2CV). עובדה זו בשילוב מושב שטוח וחסר תמיכה צידית מוציאים כל חשק לנהיגה אגרסיבית. ההגה החשמלי נהדר בחניות.

 

הרכב מרווח וגבוה, תנוחת ישיבה זקופה כמו ברכב מסחרי נותנת תצפית טובה לפנים, אך קורה A מגבילה את שדה הראיה בפניות.

 

בקיצור, נעים ונוח בסטנדרטים אירופיים, ללא כל יומרה ספורטיבית.

פורסם
השימוש שהיא רוצה רחוק שנות אור מרכב ספורטיבי.

 

איך הנוחות של הרכב? אנחנו מדברים על מישהי שהסטנדרט שלה זה C5.

 

אני מאמין שזאת כבר בעיה, כי הC5 היא הטופ של הנוחות בקטגוריה שלה, וגם בקטגוריות מעליה.

 

אם היא תבוא בגישה שזה אוטו שהוא פחות טוב, והיא יורדת מC5 אז היא תתאכזב.

אם היא תבוא בגישה של אני קונה רכב קטן יותר(לא יורדת, אלא קונה רכב קטן), שיהיה לי נוח איתו בנסיעות עירוניות, נוח בחניות, פחות דלק, פחות מערכת מסובכת בפני עצמה(המתלים ההידרופנאומטים), אז אני בטוח שהיא תהנה ממנה.

 

אני חייב לציין שלא נסעתי על C3

פורסם

לא ניתן להשוות את הנהיגה ב- C3 ל- C5. לא אותה קטגוריה של רכב.

 

אפשר לאמר שה- C3 היא מכונית נוחה, במיוחד בהשוואה ליפנו-קוריאניות הקטנות. כרכב עירוני, הוא יהיה טוב אך צריכת הדלק שלו אינה מצטיינת, לפחות כשמדובר במנוע 1.4. אינני יודע אם ה- 1.6 בנזין טוב ממנו.

 

לגבי אמינות, אני רכשתי את הרכב כשהיה בן 3 ועם קילומטרז' נמוך של 27K. מכיוון שקניתי מלובינסקי טרייד, קיבלתי מצבר חדש ועוד שנת אחריות . התקלה היחידה שהייתה תוקנה במסגרת האחריות וזו בהחלט עסקה כדאית מבחינה כלכלית. עד כה הוצאות התחזוקה היו נמוכות, נקווה שהאלקטרוניקה הצרפתית תחזיק מעמד.

 

מעולם לא רכשתי מכונית חדשה. היו לי בעבר מכוניות איטלקיות, יפניות וגרמניות והנסיון שלי עם 3 מכוניות צרפתיות 306, 205 ו-C3 הוא של הנאה מן הנהיגה, אמינות סבירה ותמורה טובה לכסף.

 

גילוי נאות: הרכב השני שלי הוא ליסינג יפני אמין ובלתי מהנה בעליל המיועד להיות מוחלף בעוד כחודשיים ב- C4 מליסינג

פורסם

ל-C3 נוחות בינונית ביחס לקטגוריה. המושבים לא נוחים לאורך זמן ותנוחת הנהיגה לא טובה במיוחד.

באוטומט, מאחרי מתיחת הפנים (2006 אני חושב) ה-1.6 זריזה אבל האבזור די עלוב. לפני מתיחת הפנים ה-1.6 לא מומלץ בגלל גיר רובוטי, וה-1.4 האוטומטי מאוד עצל ולא חסכוני (אבל האבזור מצוין).

 

אמינות - אל תצפה לאמינות מוחלטת ולא תתאכזב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לחבר שלי יש C3 שנת 2004 1.4 אוטו'.

האוטו יד ראשונה ועבר אליו מאבא שלו שהתחדשת באוטו אחר, האוטו עם140K קילומטר.

בשנה האחרונה הוחלף מדחס למזגן ביגלל דליפת גז, כעבור זמן מה האוטו התחיל להתחמם בכבישים מהירים לאחר בדיקה במוסך מורשה התברר שהלך הראש מנוע.

בנוסף להכל הרדיו דיסק הפסיק לעבוד והחלפתו עלתה בסביבות ה1000 ש"ח.(מישהו אמר צרות באות בצרורות)

אני לא יודע להגיד לך אם זה מקרה פרטי לגופו (לימון) הוא שככה האמינות הממוצעת של האוטו.

אם האוטו היה יד שניה בטוח היינו חושבים שהאוטו עבר התעללות בחייו אבל מיכוון שאנחנו יודעים שלאוטו היה חיים טובים והוא תוחזק בצורה טובה זה פשוט אכזבה.

בקיצור אם לקנות אז כמה שיותר חדש כי השנים כנירא לא עושים טוב לאוטו.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
באופן מוזר, הפרשה הסתיימה בקניית C3 לבנה חדשה מהחברה, מהדגם החדש.

 

באמת מוזר, רק אתמול שאלת..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...