Jump to content

Dead justice

  • הודעות

    70
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Dead justice

  1. זה אומנם נכון, אבל עדיין הוא מגיעה לבקר את הילדים שלו, ואין אם זה שום בעיה כנ'ל גם אם אורחים העיקר שלא זורקים את המכוניות שלהם בצורה עקומה למשך חצי שנה.
  2. עדכון: סורי שלא עדכנתי הרבה זמן ,הסיפור נגמר בערך. אבא שלי מתנדב הרבה שנים במשטרה, בכול מיקרה הוא דיבר אם אחד השטורים והוא אמר לו להביא לו מספרים של הרכבים. תוך שאבא שלי יצא כתוב את המספרים הוא פגש כמה שכנים דיבר איתם על הנושא ,וכנראה השכנים העבירו לאחרים וככה האלה. בסופו של דבר, יום אחרי אחד השכנים בבנין סמוך בא ולקח את אחת המכוניות , מתברר שהיא שלו. בגלל השיחה של אבא שלי אם השכנים על כך שהולכי לגרור את המכוניות, הגיעה בסופו של דבר לבעלי המכוניות ,תראו איזה פלא עד שלא מאיימים בליגרור אף אחד לא יודע של מי המכוניות. עוד מכונית מתברר שהיא היתה של שכן שפעם גר בבנין שלי ויתגרש ועבר למקום אחר,ולפני יומים בערך הוא תיקן אותה ועביר טסט והאוטו נוסע וכבר לא עומד רוב הזמן בחניה של הבניין. ורק מכונית אחת דחפנו באישורו של הבעלים לפינה של חניה שלא ממש שימושית כך שלא מפריע ואין צורך לגרור. סוף טוב הכול טוב...
  3. כמו שאמרתי הם לא דירי הבניין ואין לאף אחד מושג של מי המכוניות. בקשר להדביק הודעה אני בספק שמישהו ישים לב לזה.
  4. יש לי בבניין חניה לכול הדירי הבניין, כמעט בטוח שרשום בטאבו שזה של כול דירים(היום אני בערב בודק את זה בשביל להיות בטוח ב100%)אומנם אין לכול דיר מקום חניה מי שלו, אלה כול אחד חונה איכן שיש מקום פנוי או במילים אחרות החניה שיכת פשוט לבנין בלי חניות מסומנות. יש 3 מכוניות שכבר עומדות במשך משהו כמו חצי שנה ואולי אף יותר, באותו מקום ועוד בצורה עקומה(לא בהגזמה אבל עדין עקום) ועוד לא של דירי הבנין. בסופי השבוע יש כבר באמת חוסר מקום בחניות. אם המכוניות היו לפחות ערך אספנות מסוים אבל סתם עומדות גרוטאות 2 פיאטים ווולקספגן אחד של שנות ה90+ מלאות אבק ובלאי טבעי של הזנחה. האם יש אפשרות חוקית לגורר את הרכבים?
  5. ממש לא כמה פלסטיקים,מנוע אחר 1.4.
  6. יצא ממש יפה! חסר רק תמונה של ג'נט מי קרוב אם פקק חמוד,בסגנון התמונה ה7.
  7. בקשר לכותרת לא אטמוספרי=גודש = טורבו. מכוניות אלה הם אטמוספריות.(אונו205 ומה שglansfor רשם).
  8. בגלל שהם נחשבים חלק מי התנועה ==>שזה בעצם כלי תחבורה.
  9. אבל אחיזה בהחלט מתחיל לדגדג.
  10. זה בגלל שזה הנעה קידמית,ביצאה אגרסיבית אם הנעה קידמית המשקל עובר אחורה ואין מספיק אחיזה לגלגלים הקידמים. אין ממש מה לעשות אם זה ,חוץ מי אם הצמיגים שלך במצב לא טוב\צמיג מסוג חרא אז צמיג איכותי ודביק יותר יגרום לדילי להיות מהיר יותר ותחושת הפירפור תירד קצת. ד'א יש לי שאלה על זה למי שיודע. אם מתלים קשיחים יותר, זה גורם לעברת משקל מהירה יותר ובעצם גם משפר את האחיזה במצב הנל(פחות זמן בפירפור במקום) ?
  11. אוקי טעות שלי.
  12. כן גם אז זה לא חוקי. אם אני זוכר נכון יש איזה תקן E או משהו כזה אשר הנורה לא עומדת בוא למרות זאת המנורה מאוד האיכותית. וגם בתאר של פילפיס אני חושב הורידו את הנורה. נ.ב אנוכי נוסע כבר כמאת שנה אם הנורה הנל, וטפו טפו טפו לא עצר אותי אפילו שוטר פעם אחת,ועוד הנורה על האוטו ישן. יש אנשים אשר עברו טסטים אם הנורה הזו ויש כאלה שנכשלו יש ויש.
  13. לא חוקי. נ.ב הוא הכי קרוב לכחול\לבן מי כול הנורות שיש רק קצת חוזק האור שלו חלש יותר.
  14. זה אומנם לא תמיד מתאים אם יש כביש ממש רחב או בעל מס' נתיבים לאותו כיון. אבל אני זוכר שהמורה נהיגה שלי לימד אותי, שכדי לעצור להולך רגל עדיף לעצור בצורה שחוסמת את הכביש, כך שהנהג מאחור לא יכול על לחשוב על לעקוף או לפחות יאט בצורה מספיקת עד שיבין שיש הולך רגל וגם הוא צריך לעצור.
  15. הישראלי הממוצע אוהב 1.6 סדאן אוט'. נ.ב הוא כן פרייאר
  16. זה הכול בראש שלך. אתה רק צריך להתרגל לטידה,תמשיך לנסוע עליה .
  17. לך תמצא קודם אחת כזו.
  18. תקנה PHILIPS EXTREME VISION נורות רגילות חזקות יותר.
  19. צ'יפ ופילטרINBOX(למשל של K&N) יכול להחזיר לך את הזריזות שאבדה.
  20. איזה מנוע בגולף שלך(1.6?)?ידנית(או אוט')? ד'א הג'נט יושב ממש נחמד.
  21. פיאט טיפו 1.4 גיר ידני שנת 95 בזמן האחרון, קצת יותר קשה לעביר הילוכים מי שהיה בעבר ואפילו בני משפחתי שגם נוסעים באוטו אמרו לי זאת,(ככה שהבעיה לא פסיכולוגית כמו שלפעמים קורה לאנשים). בכול מיקרה יש גם רעשי חריקות קלות בעברה האם אלה סימני גסיסה של הגיר ?קלאץ?(ד'א הקלאץ מקורי האוטו נסעה רק בערך 120K). האם יש צורך להחליף שמן גיר (שאני לא זוכר מתי באמת בפעם אחרונה הוא הוחלף) וגם כמה עולה בערך להחליף שמן גיר? תודה ענקית לעונים!
  22. plug & play נ.ב ממליץ לקנות רק פילטר INBOX פתוח(כמו למשל של K&N) אחרת התקנה לא נכונה של פילטר כונס פתוח גורמת לנזק בהספק בגלל האוויר החם שנשאב מי המנוע.
  23. ממליץ בחום לא לחסוך 200 שקלים על צמיגים.
  24. אני חושב, שהבחור יתכון לשיפור התנהגות ולקיחת חלקי מיתלים(GTI) ל205 שלו(1.4). וזה כמובן אפשרי בלי בעיות ואם שיפור התנהגות מעולה.
  25. לא חוקי ולא עובר טסט
×
×
  • תוכן חדש...