Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ברור לי האהבה הזאת למכוניות ישנה ומצ'וקמקת.

מילא מכונית ישנה שהיא טובה באופן כלשהו, כמו פרארי אספנות או אפילו מוסטנג משנות ה80, אבל דייהטסו מעפנה?

לפח הזבל הקרוב ביותר.

אם לא ברורה לך האהבה הזאת למצ'וקמקות, יש פה פורום שלם וענק עם אנשים שיגמרו להכל להיות ברור.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ראיתי אתמול אוטו מכוער בצורה נוגעת ללב (שלי לפחות)

זה עיצוב יפני סטנדרטי ושיגרתי לגמרי של תחילת-אמצע שנות ה 80, כמעת כל המכוניות היפניות בותה תקופה היו מעוצבות בקווים דומים.

אנו כאן בארץ לא מכירים את דגמי טויוטה, ניסאן, מאזדה, מיצובישי והונדה של אותה תקופה, אבל הן נראות די דומות.

הרכב לא מכוער, הוא מעוצב בדיוק כמו שהיה נהוג באותה תקופה.

פורסם

הרכב הזה מבוסס אחד לאחד על טויוטה קורולה משנת 83 עד 87,

לא מדוייק כרונולוגית וטכנולוגית.

הדייהאטסו שרמאנט הוצגה ב 74' כמקבילתה של הטויוטה קורולה והשתמשה באותם המיכלולים.

הטויוטה קורולה עברה בשנת 84' להנעה קדמית, למעט דגם ה GT, ואילו השרמאנט שיובאה לארץ הוצגה ב 81' ויוצרה כך עד סוף 87'.

ההבדל העיקרי בין השארמנט לקורולה היה במערכת ההיגוי - לקורולה היה תיבה ותפוחים, ואילו לשארמנט היה הגה מסרק, ובדגם ה 1.6 היה אפילו אופציה להגה כוח.

אגב, ההיתעניינות במכוניות יפניות ישנות לא אופיינית רק כאן; גם בעולם הרחב גילו שעם השנים יוצרו לא מעט מכוניות יפניות מעניינות - טויוטה סליקה מהדור הראשון, דאטסון Z240 מאזדה RX ומיצובישי לאנסר RX.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הייתי אומר שלא כדאי לשפץ אוטו כזה, מסיבה שרואים אליו רקבונות מתקדמים ומניח שיש גם רקבונות נסתרים. עדיף לימצוא אקזמפלר עם בודי במצב טוב יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper, תתחדש על הסמלון! יהיה קשה להתרגל לVW לעומת הBMW.

רואים סימני רקבון קשה בקורת החלון ובאמת לא ניתן לדעת מה עוד מסתתר..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
תגיד, למעצבים של טויוטה ודייהטסו הייתה אובססיה לזה?

גם וולבו 740 הייתה מכונית מרובעת

גם (שומו שמיים) BME E30 הייתה מרובעת

לא רק היפנים היו "מרובעים ומשעממים" כל הסבנטיז והאייטיז היו כאלה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אם לא ברורה לך האהבה הזאת למצ'וקמקות, יש פה פורום שלם וענק עם אנשים שיגמרו להכל להיות ברור.

יש אנשים שאוהבים מכוניות ישנות ולא משנה איזה רכב זה?

אני לגמרי מבין אנשים שמשפצים ומשקיעים במכוניות מיוחדות, עם קסם מסויים.

אבל דייהטסו כזאת... אני פשוט לא מבין את זה.

Auto Emoción

פורסם

אם יש מועדון אספנים לאוסטין אלגרו, אז יכול להיות מועדון לכל רכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

wheezy

בוא אני יארגן לך סיבוב על שרמנט "רגילה" לחלוטין, אתה תבין מיד מה היא האהבה הזאת שאתה לא מבין, לצורך העניין אם אתה לא מבין, אתה לא נמצא בפורום הנכון, ובהחלט לא באתר הנכון.

חן, לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה, אבל בוא נתקן אותך בהרבה דברים

נכון טויוטה עברו בשנת 84 להנעה קידמית , אך לא כל הדגמים, ובהחלט לא נשארו הנעה אחורית רק בדגם הGT, יש לי לא מעט חברים בחול עם קורולה הנעה אחורית משנת 86 כאשר הם הדגם KE70 שזה הנעה אחורית

בנוסף לכך בזה אתה צודק שאכן בשנת 74 שרמנט הוצגה במקביל לקורולה דגם KE 55 אשר היה מתלה עלים מאחורה, ולא , הדגמים האלה לא נמצאו בארץ לצערי.

תיקון אחרון והכי חשוב,

אני כבר אמרתי ואומר זאת שוב, לא קיים לא אחד ולא שני שינויים בין שרמנט כמו שיש לנו בארץ לבין קורולה KE70 הנעה אחורית אשר נמצאת בחול, כמובן חוץ מהעיצוב.

אותו מנוע, גיר ,דיפרנציאל , שלדה, מתלים, קפיצים, בקיצור הכל, במיוחד ההיגוי, שהוא אותו הדבר לחלוטין, לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזה של תיבה ותפוחים, בלה בלה בלה. יש לי שרמנט, עם היגוי מקורי של שרמנט, עם זרועות של קורולה מחול, ככה שמזה אתה יכול להבין שאין הבדל

(אני פשוט לא סובל שאנשים מטעים אנשים אחרים)

פותח השרשור, אני מבקש שוב, אתה יכול להגיד לי איפה נמצא הרכב הזה?

תודה

A.R.T Performance

פורסם
wheezy

בוא אני יארגן לך סיבוב על שרמנט "רגילה" לחלוטין, אתה תבין מיד מה היא האהבה הזאת שאתה לא מבין, לצורך העניין אם אתה לא מבין, אתה לא נמצא בפורום הנכון, ובהחלט לא באתר הנכון.

חן, לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה, אבל בוא נתקן אותך בהרבה דברים

נכון טויוטה עברו בשנת 84 להנעה קידמית , אך לא כל הדגמים, ובהחלט לא נשארו הנעה אחורית רק בדגם הGT, יש לי לא מעט חברים בחול עם קורולה הנעה אחורית משנת 86 כאשר הם הדגם KE70 שזה הנעה אחורית

בנוסף לכך בזה אתה צודק שאכן בשנת 74 שרמנט הוצגה במקביל לקורולה דגם KE 55 אשר היה מתלה עלים מאחורה, ולא , הדגמים האלה לא נמצאו בארץ לצערי.

תיקון אחרון והכי חשוב,

אני כבר אמרתי ואומר זאת שוב, לא קיים לא אחד ולא שני שינויים בין שרמנט כמו שיש לנו בארץ לבין קורולה KE70 הנעה אחורית אשר נמצאת בחול, כמובן חוץ מהעיצוב.

אותו מנוע, גיר ,דיפרנציאל , שלדה, מתלים, קפיצים, בקיצור הכל, במיוחד ההיגוי, שהוא אותו הדבר לחלוטין, לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזה של תיבה ותפוחים, בלה בלה בלה. יש לי שרמנט, עם היגוי מקורי של שרמנט, עם זרועות של קורולה מחול, ככה שמזה אתה יכול להבין שאין הבדל

(אני פשוט לא סובל שאנשים מטעים אנשים אחרים)

פותח השרשור, אני מבקש שוב, אתה יכול להגיד לי איפה נמצא הרכב הזה?

תודה

שלום.

גם אני לא סובל אנשים שמטעים אנשים אחרים והפעם הכוונה היא לחוסר ידע שלך :shock:

אם לא איכפת לך המנוע של הטויוטה ושל השרמת כולל תיבת ההילוכים נילקחה מהמכונית קונטסה 1300 מתוצרת הינו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
wheezy

איזה יופי שלא אתה קובע מהי אהבה?

ועוד יותר יופי שאתה לא קובע מי נכון לפורום ומי לא.

לגטימי לחלוטין לא להעריך שיפוץ מכוניות חסרות יתרונות יחסיים ומוחלטים (בייחוד אם זה נכון גם לזמנן).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מבין למה הפכתם את המכונית הזאת למשהו "מיוחד", זה שיש לה הנעה אחורית מקנה לה מעמד מיוחד ?

זה שבחו"ל עשו לה כל מיני פרוייקטים ?

זה עדיין לא משנה את העובדה שזה סתם רכב, פשוט יש לו הנעה אחורית.

גם לאופני BMX יש הנעה אחורית..

ברוסיה יש פרוייקטים מטורפים על לאדה סמארה. גם זה רכב מדהים שאם תראו ברחוב אקזמפלר מוזנח תרוצו לפורום ותבכו על מר גורלו ?

כנראה שכל אחד והסטייה שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם יש מועדון אספנים לאוסטין אלגרו, אז יכול להיות מועדון לכל רכב.

עזוב יש בפורום אספן אחד שבהחלט הכריז שהוא אוהב רנו אקספרס,והוא בהחלט רוצה אחד כזה.

רנו אקספרס....

כן תחשבו על זה שוב

רנו אקספרס ...

אני נותן לכל אחד ניחוש אחד .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני משתייך לקבוצה של אספנים שאוהבים דווקא רכב עממי ופשוט.

אני מעדיף בכל יום אסקורט, דה-שבו, חיפושית, שרמנט, פג'ו 404 וכו' על פני מוסטנג, קורבט, מרצדס ופורשה.

פשוט המכוניות מהקבוצה הראשונה הן נוף הילדות שלי, הן מזכירות לי את אז למרות שאני מודע לחלוטין לזה שחלקן היו דפוקות גם כחדשות.

המכוניות מהקבוצה השניה מעניינות, יפות, חזקות והכל - אבל לא עושות לי את ה"טינג" הרגשי הזה.

מבחינתי הרבה יותר מעניינת השרמנט מאשר קורבט, אבל זה רק אני :shock:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...