Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
THE STIG - לא אמרתי יותר מהנה - אמרתי יותר מהיר!

יש הבדל עצום בין ה2.

אני החזקתי צרפתיה ספורטיבית ישנה ושיפרתי אותה בהתנהגות מקצה לקצה במשך 6 שנים , אני הייתי בPSI (בהקמה ובהנהלת המועדון) במשך עוד כמה שנים ולכל החברים שלי היו את המכוניות האלו ונהגתי וניסיתי ועזרתי לחברים עם מכוניות כאלו ב10 שנים האחרונות יותר ממה שאתה מדמיין.

גם ברכבים ישנים אחרים אני מכיר איזה רכב או 2 מעניינים (גם עד תחום האספנות)

אתה מספר דברים למשוכנע ולמי שמכיר אותם היטב.

ועדיין - עם כל זאת - אתה פספסת את מה שאני אמרתי - יותר מהיר , לא יותר מהנה.

דני - תגדיר מתנהג?

נהגת בקופרה (יותר מ2 דקות , ולא על פי מה שכתוב באיזה עיתון או ניסיון ב20VT או בFR)? אתה מכיר את האוטו שלי? יש לך מושג מה יש בו מבחינת שיפורי התנהגות או לא? יש לך מושג איזה ניסיון יש או אין לי עם מכוניות משופרות או פרויקטים? אני אמרתי שהרכב שלי יותר מתנהג בכלל?

את הרכב הקודם שלי אתה מכיר?

ואני אחזור על השאלה שלי מפעם קודמת:

השאלה היא אם בכלל יש באמת משהו עם שרמנט בארץ עם דפרנציאל של AE86 , מתלים ובולמים מונמכים ומנוע 16V נורמאלי של 125 כ"ס?

אם לא איזה פרויקט אתה מכיר? מה הם עשו?

אולי עכשיו אתה מבין את הכוונה שלי למה שטענתי קודם שאין לך שום הבנת הנקרא!!?

כן יש כזאת, עם קויילוברים של קורולה, עם דיפ', נעול , עם ברקסים אחרויים יותר גדולים מאשר הקורולה, וגיר של קורולה, אז שוב, אתה לא תגיד פה לאף אחד שרכב חדש תמיד יהיה יותר טוב, ובטח שבטח לא תגיד שזה יהיה חרא של דבר, והשורה הבאה היא לכל אחד מהחברים שפה מזלזלים בשרמנט:

אף אחד פה לא נהג על שרמנט 1.6 ידנית, עם בולמים , ודיפ' טוב, אז אין לכם שום זכות דיבור .

בואו נתייחס כרגע למנוע של שרמנט מקורי, רק הוחלף בולמים , קרה לא פעם ולא פעמים שאנשים עם צרפתיות למיניהם עם מדבקת "PSI" הופתעו באיזה מחלף כשרצו לעשות פוזה,

או איזה אימפרזה שגם לא הבינה מזה הסובארו ליאונה הזאת !?

ובטח שבטח לא חסר קופרות (וכן נהגתי על כזאת במסלול , לא דקה ולא שניים) שעקפתי,

מה שבכולם אהבתי , זה את הפרצוף המדהים הזה , כאילו ראו רוח רפאים מול העיניים.

להגדיר מתנהג, פשוט מאוד, כל מה שלא נכנס נכנס מהר ויוצא מהר מסיבובים בלי יותר מדי בלאגן, בלי הרבה תת היגוי, אפשר להגיד במילים אחרות , לא קופרה זה בטוח!

אז לפני שאתה מתחיל לדבר על רכבים ישנים, שבחלומות הלילה שלך תגיע לרמה שלהם עם האיביזה שלך, תתחיל לבדוק על איזה רכב ועל מה אתה מדבר!

וכן יש לי לא מעט חברים בחול, שאכן בחרו בשרמנט במקום קורולה מהסיבה שזה יותר זול, זה אותו מרכב אחד לאחד , ההבדל זה המנוע וכל מה שאני ציינתי קודם,

ההבדל היחיד ביני לבינם , זה שאצלם יש להם את הבחירה, לי לא. זה הכל.

ומסכים עם דני, הזלזול הזה פה פשוט ניהיה בלתי נסבל, במיוחד מאנשים שאפשר לצפות מהם לקצת בגרות, אבל מסתבר שלא.

A.R.T Performance

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עזוב יש בפורום אספן אחד שבהחלט הכריז שהוא אוהב רנו אקספרס,והוא בהחלט רוצה אחד כזה.

רנו אקספרס....

כן תחשבו על זה שוב

רנו אקספרס ...

אני נותן לכל אחד ניחוש אחד .

מישהו שמתחיל ב-'ג' והכינוי שלו זה שם של אקדח??:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

שיהיה לבריאות, עדיין לא הבנתי מה הקשר לרכב שלי שאתה מתעקש להכניס אותו למשוואה - כשהוא לא ממש קשור.

לגבי מה שכתבת (כמכלול) אני סקפטי , הייתי שמח שתראה לי אחרת.

לגבי AE86 מקורית והביצועים שלה (גם לי יש חברים מחו"ל...) עם כל הכבוד - במבחן ההיסטוריה - גם אחת קצת משופרת תיהיה ברמה של NB מלמטה (בדגם עם הבילשטיין והדיפרנציאל) - זו אף פעם לא היתה איזה אקזוטיקה או יציאה מדהימה - פשוט אחלה אוטו ואחלה תמורה לכסף - על זה אין לי מה להתוכח יותר - זו דעתי , וגם היא מאוד מפרגנת לטעמי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שיהיה לבריאות, עדיין לא הבנתי מה הקשר לרכב שלי שאתה מתעקש להכניס אותו למשוואה - כשהוא לא ממש קשור.

לגבי מה שכתבת (כמכלול) אני סקפטי , הייתי שמח שתראה לי אחרת.

לגבי AE86 מקורית והביצועים שלה (גם לי יש חברים מחו"ל...) עם כל הכבוד - במבחן ההיסטוריה - גם אחת קצת משופרת תיהיה ברמה של NB מלמטה (בדגם עם הבילשטיין והדיפרנציאל) - זו אף פעם לא היתה איזה אקזוטיקה או יציאה מדהימה - פשוט אחלה אוטו ואחלה תמורה לכסף - על זה אין לי מה להתוכח יותר - זו דעתי , וגם היא מאוד מפרגנת לטעמי.

ליביו

יש לך פה שוב כנראה הרבה טעויות,

נמעס לי להיתכווח עם קיר,

אני יגיד את זה בפעם האחרונה, כל רכב יש את ההיתרונות שלו, פה ההיתרונות זה במסלול סגור,

לא זוכר שראיתי רכב ששוקל קצת מתחת ל800 קילו, עם מנוע בריא, שלדה מתנהגת, וברקסים , תיהיה רכב פחות טוב מאשר מיאטה שזה רכב ששוקל עוד איזה 200, אוטו כח, שלדה יותר חלשה( קבריולט) .

ועוד אתה מדבר על אחת משופרת,

עזוב, אתה עושה את מה שהיתלוננת על מה שכמה רשמו פה

אתה מתבסס על דעות וכתבות , שזה הדבר הכי אידיוט לעשות

תנהג, תגיד, לא נהגת תשמור את הדעות שלך לעצמך!

עריכה: מה אתה רוצה שאני יוכיח לך לגבי המכלול??

A.R.T Performance

פורסם

א. אני זוכר יותר לכיוון ה950 אבל מילא

ב. המיאטה יותר חזקה , על הנייר ועל הכביש - בכל מצב

ב. השילדה של המיאטה תוכננה מראש כרודסטר - ולא כרכב קבריולט לגירסא סגורה - השילדה שלה עקב כך מאוד קשיחה.

ג. הדגם של הNB הידנית שהגיע לארץ היה מצויד - מקורי בדיפרנציאל נעול ובבילשטיין - ציינתי את זה כדי שתבין שאני לא משווה נגיד לאוטומטית או לדגמים אמריקאים שרובם באים מצויידים אחרת.

ג. איפה רשמתי שאני מתבסס על משהו מקריאה?

ד. נהגתי, צעצוע חמוד , בר השוואה למיאטה דור ראשון. חדשני מאוד לזמנו, פנים משמים לאללה (הכוונה לAE86 כן? על שארמנט נהגתי על 1.3 אוטומט גם כן).

לגבי המכלול - ספר קצת , תעלה קצת תמונות שתף - נפרגן.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

1. אתה לא זוכר נכון.

2.אם אתה מדבר על המיאטה 2 ליטר, אתה עושה טעות חמורה שאתה משווה, אני מדבר על 1.6 או 1.8 . לא ידעתי שמשווים מהירות והספק של רכבים בעלי נפחי מנוע שונים!

2(?) זה בידיוק הסיבה למה המיאטה כבדה מהקורולה והשרמנט בהמון!

3.בולמי בילשטיין סבבה, דיפ' נעול, פחחח הצחקת אותי, מיאטה הגיע עם דיפ' שמבוסס על טורסן ששהוא ננעל!! ולא נעול, וגם זה הוא עושה טובה שכשהוא חדש הוא ננעל עד 25 אחוז, ואני מדבר כשהוא יוצא מהחברה, רוב המיאטות בארץ , לא מטופלות כמו שצריך שזה אומר לשפץ את הגלגלי השיניים כל שנה וחצי בערך , שזה אומר שכולם ננעלות אולי 15 אחוז, גם זה אני אופטימי.

3(אתה לא שם לב לסעיפים שלך גם !?)"במבחן ההיסטוריה - גם אחת קצת משופרת תיהיה ברמה של NB מלמטה" גם כתיבה אתה לא יודע? כי כשאתה אומר מבחן, הבנת אנשים היא שאתה מדבר על מבחן רכב , שזה בדרך כלל כתבה.

4.נהגת, מעריץ אותך מאוד עכשיו. עכשיו אתה לא יורד על רכב על בסיס כתבות, אתה יורד על החוסר הבנה שלך בהיתנהגות של רכב, לא הכרתי בחיים בן אדם אחד בארץ , בחול , לא כל כך משנה , שאמר שמיאטה בכלל מתקרבת להיתנהגות של AE86 . בגלל החוסר יציבות כתוצאה מבסיס גלגלים קצר מדי, זוויות היגוי קטנות למדי, וחוסר כוח (115 כ"ס או משהו כזה, ) כאשר הקורולה היא כבר יותר מכל הדברים האלה, בנוסף לזה שיש פחות 200 קילו.

לא צריך לספר, לא יודע על מה אני מדבר.

A.R.T Performance

פורסם

לא - AE86 יותר מהירה מפרארי ופורש בסיבובים - השתכנעתי.

בכלל - טויוטוה מבזבזים את הזמן עם כל מני סופרות וכאלו - צריכים להחזיר את הAE86 ליצור.

זה האוטו המושלם.

אני גם לא מבין ברכבים וזה גם לא התחביב שלי ב10 שנים האחרונות (זה מינוס השנים של קשקושים בלי רישיון ביד)

הלוואי וגם לי היתה קורולה.

:)

(אין מה להתוכח עם קיר)

Then dying is forgetting

פורסם

צודק אדוני.

כל מי שמשקיע ברכב לדריפטים שהוא לא במוו או מיאטה (???) מבזבז את הכסף ואת הזמן שלו כי זה אף פעם לא ישתווה ל"דבר האמיתי".

מזל שלא כולם חושבים כמוך, וחבל שהרוב בארץ כן.

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם

שמע יוהאן - יש צורה לנהל ויכוח.

ההודעות שלך מזלזלות ומנוסחות כמו של ילד בן9 שכועס על כל העולם.

בכל מקרה - אם מישהו שומע על SC400 שחונה מוזנחת/לא מוזנחת - שיודיע לי ומהר.

עמלה יפה מאוד על התיווך מובטחת.

nissan silvia s14

פורסם

לא בן 9 אבל בהחלט ילד בן 19 ללא תרבות דיון.

אז תתחיל בבקשה לנהל דיון תרבותי ,לא מזלזל ולא מתלהם או שנטפל בעניין עבורך :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יוהן,

לפי רמת הכתיבה וההתלהמות שלך אני נוטה לחשוב שרק מדובר בילד מתבגר שיצא לחופש הגדול ויש לו מעל המיטה תמונה של דייהטסו שרמנט.

אתה כותב שטויות שאפילו המהנדסים שפיתחו את השרמנט היו אומרים לך שתחזור לפרופורציות נורמליות...

את ליביו אולי שכנעת (:wink:) ששרמנט היא הרכב האולטימטיבי, אני לא ממש התרשמתי.

אתה מדבר פה כל כך הרבה על כמה הרכב יותר טוב מסילביה ואוכל אימפרזות ופז'ו "עם מדבקת PSI" בסיבוב וכו'.

אני (במקרה) גר במדינה שבה מותר לשפר מכוניות כאוות נפשך, יש פה ייצוג לכל סדנת וחברת שיפורים רצינית, ויותר מזה- יש פה אהבה מאוד גדולה לרכבים שיודעים לנסוע על הצד.

לאף אחד מהחברים שלי אין שרמנט.

יתרה מכך, מעולם לא ראיתי פה שרמנט.

אתה חושב שאם רכב נותן תמורה טובה למחיר אז הוא הכי טוב, זו מחשבה ילדותית לחלוטין.

רכב שנותן תמורה טובה למחיר זה רכב שנותן תמורה טובה למחיר, זה לא "הרכב הכי טוב".

אני אמשיך ואטען שהשרמנט בגירסאותיה הרגילות היא לא יותר מסובארו עם הנעה אחורית.

גם אם היא יותר טובה (בגרסאות הספורטביות) מדגמי BMW המקבילים באותם שנתונים עדיין הייתי בוחר את ה-BMW, ולו רק בגלל שהשרמנט נראית כמו סובארו DL "ענייה", וה-BMW מאותם שנים נראית טוב יותר ובוודאי איכותית יותר.

אם הייתי טיפל'ה בוגר יותר (מבחינת תרבות דיון) היית עוצר לשניה את ההתלהמות שלך ומבין שבסה"כ אנשים (כולל ליביו) אמרו לך שיכול להיות שהרכב באמת יתן תמורה טובה יחסית לכסף, אבל שכמובן שיש רכבים טובים יותר, זה הכל, מאוד פשוט וקל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן - מה שהוא מדבר עליו בתור הגירסא הספורטיבית זו גירסא שונה משמעותית (אך מבוססת על אותה ריצפה) של טויוטה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_AE86#GT-S_specifications שבהחלט היווה במשך שנים אחלה פלטפורמה זולה בענייני הדריפט - מעין 106 ראלי של יפן.

אבל זה בערך כמו להגיד שטיפו 1.4 מדהימה כי יש גם פיאט קופה על אותה רצפה.

וד"א - כמו שנאמר פה יותר מוקדם - אכן ההיגוי בקורולה מבוסס מסרק לעומת השרמנט שמובססת תיבת היגוי (כמו אמריקאיות ישנות)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הבנתי ,

אנסה לא להיות "כועס" על כל העולם.

דבר ראשון, בחיים לא אמרתי שזה הרכב הכי טוב שאי פעם יכול להיות,

ערך טוב לכסף זה בידיוק מה שהיתכוונתי, הבעיה העיקרית שליביו בחיים לא אמר זאת, הוא פשוט אמר שזה זבל, ולא שווה שום השקעה ברכב הזה, שזה אינו המקרה כלל!!!

בנוסף לזה, עידן , אין לי מושג איפה אתה גר, ואיזה מכוניות משפרות שם, אבל מבחינת רכב שיסע על הצד, לא ראיתי בחיים תחרות אחת שלא הישתתפה שם קורולה, AE86 או שרמנט, אפילו בD1 הייתה שרמנט שלקחה לא מעט מקומות בפודיום!!

ודבר אחרון.

ליביו אני שמח שאתה ממשיך להיתכווח עם עובדות בשטח. אלוהים ישמור זה באמת ללכת עם הראש בקיר,

זה כמו שאני יגיד לך שאצלך זה מסרק הידראולי, לא מעניין אותי מה תגיד, זה לא חשמלי, למרות שאני יודע את זה!

יש לי את הרכב כבר כמעט שנתיים, בניתי אותו בידיים שלי במוסך של חבר, מא' עד ת' , ואתה עדיין מעיז להיתכווח,

זה מסרק ולא תיבה, לא משנה מה תגיד ואיך תגיד, אתה רוצה שאני יוכיח לך , מה הבעיה, אני רואה שאתה מהרצליה, אתה שני דקות נסיעה ממני, תבוא לפה תכנס מתחת לאוטו לשניה וחצי. ותוכיח פה לכולם שאתה אוהב להיתכווח על משהו שאתה בוודאות לא מבין!!!!

איך אתה עוד משווה טיפו 1.4 עם פיאט קופה, יש מיליון דברים שונים ברכב,

ההשווה שלי היא בידיוק כמו שתגיד שטיפו 1.4 שיצא מהחברה, והושתל בה הכל מהכל מטיפו טורבו, אבל טיפו טורבו פשוט יותר טוב, מסיבה כזאת ואחרת שתמציא לי.

או להשתיל את כל המכלולים מSTI לגראנד לאונה, ולהגיד שזה בכלל לא אותו רכב!

ובטח שבטח לא אמרתי ששרמנט זה הרכב האולטימטיבי!!! יש עוד מיליון רכבים מדהימים שהייתי רק חולם שיהיה לי. אבל זה לא המקרה, היה לי תקציב, ובתקציב הזה , זה הרכב הכי טוב שיכול להיות מבחינת סיבובים.

EDAN ליביו לא אמר שזה רכב שנותן יפה לתמורה שלו, הוא פשוט אמר שלא שווה להשקיע על ה"זבל" הזה , עדיף לקנות במוו!

A.R.T Performance

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...