Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Project Yellow Tuscani

Tiburon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון, תודה רבה לכולם תמיד כיף לשמוע גם דעות של אנשים אחרים :mm_yeah:.

אני ינסה לענות על כל השאלות שנשאלו כאן, מצטער מראש אם אני מפספס מישהו.

אני יתחיל מההתחלה: שעונים בדשבורד - מקורי . לאחרונה הותקן מסך דאבל דין ולכן כרגע הם נשלפו החוצה אבל אני מתכתנן להחזיר אותם בדרך מאוד מקורית, אני ישים תמונות שיהיה מוכן.

לגבי הניקלים, יש משהו במה שאתם אומרים... הידיות הם מקוריות של יונדאי וברמה מאוד גבוה ככה שהם נראים פחות מצועצעים במציאות, לדעתי זה עדיף על הקודמות.

אם מדברים על הג'נטים אז פה יכול להיות שאתם צודקים. הם נקנו בתחילת הדרך ופחות מתאימים לעיצוב של היום הם, בתכנון זה לצבוע אותו לשחור מט עם ליפ צהוב או במידה ויהיה כסף מיותר אז לקנות ג'נטים חדש בצבע מט.

לפי דעתי הרעיון להוריד את הספוליר היה מצוין! כל מי שראה אמר שיותר יפה בלי. אם שמתם לב העפתי גם את הפנסים שהיו בפגוש האחורי וגם הוינקרים עברו צביעה בלקה ועכשיו נראים יותר כהים מאשר הכתום הלא קשור.

אייל, הידיות הפנימיות לא נצבעו הם עדיין בצבע שחור. אם אתה מדבר על הידית שאיתה סוגרים את הדלת אז בא נגיד ככה, זה מוסיף הרבה ליופי פנים רכב, ובא אני יספר לך משהו, הם נצבעו לפני 3 שנים ועמדו די הרבה בשמש (במצטבר) ועדיין כמו חדשים ללא קילופי צבע או כל סימן שחיקה אחר. מדובר על צבע בתנור של כמה שכבות בדיוק כמו הצבע של הרכב עצמו.

לגבי המנוע שכולם שאלו, מדובר על דגם ה2000 ידני (מניח שהבנתם את זה מהתמונת לא?). מנוע ה2.7 ידוע כבזבני ולפעמים גם מקור לבעיות לכן החלטתי לקחת את הדגם הזה, ושוב הכסף משחק פה תפקיד כי לפני כמה שנים שקניתי המחיר היה גבוה בכמה אלפים.

האוטו בנסיעה מרגיש טוב מאוד, אפשר למור כמו רכב ספורט , מרגיש קצת יותר מהיר משאר הרכבים בכביש עם התנהגות לא רעה כלל. בעתיד שהכסף יהיה בכיסי אני מתכנן לשפר גם את זה.

Gunner, חייב להודות לך באופן אישי - יצא מדהים וזה פחות או יותר מה שיהיה.

הבד על ההגה זמני (דרך אגב הוא לא דהוי זה הצבע הכי קרוב שמצאתי לצהוב) עד שאני ימצא רפד טוב שיעשה לי ריפוד חדש על ההגה ובדלתות.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים! קשה להאמין שזה בארץ!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הורדת הספויילר עשה לה טוב, אבל מה עשית עם אור הבלם שהיה מורכב עליו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וואו יצא מדהים לפי דעתי רק דבר אחד מפריע לי שהורדת את הספוילר

אצלי בקופה בחיים לא הייתי חושב להוריד אותו

פורסם
וואו יצא מדהים לפי דעתי רק דבר אחד מפריע לי שהורדת את הספוילר

אצלי בקופה בחיים לא הייתי חושב להוריד אותו

אתה בטוח? ;-)

IMG_0127-800.jpg

פורסם

בהחלט רכב יפה, ועוד יותר יפה בלי הספוילר שלא קשור ממש לעיצוב והקווים של הרכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה בטוח? ;-)

בטוח ב100% לפי דעתי בלי ספויילר זה נראה כאילה משו חסר באוטו

אני אוהב אותו יותר עם.

ויש לי שאלה אליך הקופה שלי היא בעלת גיר טפטרוניק במצב מעולה,

ואני רוצה קצת לשפר את האוטו לכיוון ה200 סוסים הגיר נראה לך יחזיק או שהוא יעשה בעיות?

(הקופה שלי היא הדגם של הV6 אם זה רלוונטי)

אם תרצה תוכל לשלוח לי את התשובה בפרטי

בתודה אור.

• אחראי פורום
פורסם

עשית חסד עם הרכב הזה שבמקור הוא יפהפה.

הרבה קופה הפכו בארץ לזוועות על 4 גלגלים ואילו אתה טיפלת בו בטעם ובלי (כמעט) להצטעצע.

מצטרף לאחרים בדעה לגבי הג'אנטים, הם לא נוראיים אבל שחורים כבר היו לוקחים את הלוק הכללי כמה שלבים קדימה.

:mm_yeah:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני חושב שזה היה הרכב שלי בשנת 2003.

אם בא לך לשמוע קצת פרטים על עברו של הרכב (במידה ואכן מדובר ברכב..) שלח לי את מס' הרישוי שלו בהודעה פרטית.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

בחורה עשירה הייתה זו שהוציאה אותו מהחברה, ואח"כ של שכן שלה,

אז אם השם שלך מתחיל בד. והיה לך MX5 אדומה לפניה אז כן הרכב היה שלך...

והעבר היה מעניין לפני הקנייה, אבל אחרי 4 שנים ובדיוק 4 ביקורים במוסך (לטיפול כל שנה) אני בטוח שיש לך רק דברים טובים להגיד...

• תוכן חדש...