Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למומחי הרנו-

בדקתי היום מגאן 2007 דיזל ידני, הכל בסדר באוטו (גם בבדיקה במכון) חוץ מנורית שמדי פעם מופיעה וכבית ללא סיבה נראית לעין. המוכר טוען שהוא בדק במוסך והם לא מצאו שום תקלה באוטו.

הנורית בצורה של מברג כתום, ומופיעה גם כתובית ELECTRONIC MAL במסך, אפשר לרסט את הכתובית אבל הנורית נשארת דולקת. היא כבית לאחר מספר דקות בד"כ. המוכר טוען שהנורית נדלקת בד"כ כשבולמים הרבה או נוסעים על במפרים.

מישהו מכיר את התופעה או יכול לחשוב מה הסיבה להדלקות הנורית?

פורסם

אני לא הכי מבין בזה אבל יש לי מגאן 2 ולא מזמן הייתי צריך לעשות טיפול 90000 וכאשר המכונית הגיעה ל 90000 ק"מ נורית של מפתח שוודי בצבע כתום הופיעה לי.

אחרי הטיפול היא נעלמה כמובן

(אבא שלי עשה את הטיפול במוסך , אוטו שלו)

פורסם

שוב שלום.זהו מתג על דושת הבלם,רצוי לגשת לחשמלאי רכב שמכיר את הרכב.

יתכן שהמתג לא תקין/בעית מגע.

ממש לא סיפור מסובך..

בהצלחה.

• תוכן חדש...