Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 8C COMPETIZIONE - מדוע לא נמכרת בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.לאחר כל הפרסומים וחיזוק התדמית של אלפא בנוסף מבצעים שיש בימים אלו, בכל כרזה/מודעה/פרסומת יוצא לי לראות אותה.אחד הרכבים הכי יפים שיצא לי לראות. לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהרכב לא נמכר בארץ. אם כך, מדוע אלפא מפרסמים תמונות של הרכב בכל חור? (ידוע לי שבתור חלק מההטבה שהם נותנים ל-100 הרוכשים הראשונים, קורס מירוצים באיטליה), אבל עדיין, מוזר לי מדוע הם לא מוכרים אותה באופן סדיר פה. לפי דעתי זה לגטימי מאוד והם צריכים להכות על הברזל בעודו חם לפני שייכנסו לתרדמת של שנים. פשוט חבל.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

חיפוש מהיר ברשת נותן את התשובה :

The 8C was built in a limited production run of 500 units, and Alfa Romeo earmarked the entire production run among several important markets;[16] the entire run quickly sold out.[13] The 8C marked Alfa Romeo's return to the American market in 2008, after withdrawing in 1995. The first 8C was delivered to an Italian customer in October 2007.[13] The first American-market 8C was seen in November 2008, wearing "001 USA" registration plates.[17] The car was purchased by film director and stock exchange magnate James Glickenhaus, also known for being the owner of the bespoke Enzo-based Ferrari P4/5.[18] The 8C's production run was completed by the end of 2008.[19]

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_8C_Competizione

וקיצור התרגום למי שצריך :

ה 8C נבנתה בכמות מצומצמת של 500 יחידות וכל הייצור הוקצה לשווקים נבחרים. כל ההקצאה אזלה במהירות. הרכב יוצר וסופק

בין 2007 -2008 .

בקיצור - אין יותר. להקדים תשובה לשאלה - אם כ"כ מוצלח ומצליח למה לא לייצר עוד ?

כנראה , אם מבטיחים מהדורה מוגבלת וממוספרת ללקוחות - חייבים לעמוד בהתחייבות.

פורסם

ה 8C יוצרה במהדורה מוגבלת. 500 יחידות לקופה ו 500 לרודסטר.

כולן נמכרו עוד לפני שיוצרו.

עריכה: הקדימו אותי.

emotion of motion

פורסם

איזה מזארטי... הכל פיאט :lol:

וכן, יש עכשיו מהדורה מיוחדת של 100 חתיכות נוספות, לרגל יומולדת 100 של היצרן.

כמובן שהכל כבר נמכר...

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אם 8C נמכרה בהצלחה כ"כ גדולה ועדיין יש לדגם ביקוש גדול, מדוע אם כן פיאט החליטו להפסיק את יצורו?

הסיבה החידה שעולה לי לראש היא שכנראה הם מפסידים כסף על ייצור כל מכונית בדומה ליירון.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כן רק שהSLS עולה כ250 אלף דולר והויירון בערך מליון וחצי? יחי ההבדל הקטן :?

עריכה: TheOne

הם הפסיקו את הייצור מהסיבה הפשוטה שהם התחייבו על כך שהם מייצרים אותו במהדורה מוגבלת, הם לא יכולים לשנות את זה עכשיו כי הרבה אנשים קנו את האוטו מהסיבה הזאת שהוא נדיר, מיוחד, זה לא משנה כמה יקנו אותו, הלקוח קנה אותו כאוטו בייצור מוגבל הם חייבים לשמור על זה כך, תחפש בגוגל zonda cinque ותראה מקרה דומה שמישהו רצה אוטו שכבר מכרו את כל היח' שהגבילו לו

פורסם

כשיצרן יוצא בהצהרה של "מהדורה מוגבלת" הוא חייב לעמוד בהתחייבות שלו כלפי הרוכשים.

זה לא פונקציה של רווחיות בכלל.

בראייה הצרה הווירון מפסידה כסף כי זה רכב שמטרתו היתה לדחוס כמה שיוצר טכנולוגיה לרכב אחד על מנת שישמש כסוג של "הדגמת יכולות".

בראייה הרחבה היא מרוויחה חיזוק של המותג הספציפי, חיזוק של תדמית הקונצרן בכלל, כל אלה יחד= הרבה מאוד כסף.

על אותו משקל אתה יכול לשאול למה סוני מפסידה כסף על קונסולת ה-PS3 ?

כי כל ה"מסביב" לקונסולה (=מוצרים משלימים) מכניסים לה מספיק רווח ברמה ששווה לה להשאיר את המכשיר עצמו זול יותר ונגיש יותר לקהל הרחב.

הרי ביננו, אם במקום 500$ היית צריך להוציא 800$ על הקונסולה, כולם כנראה היו בוחרים ב-XBOX (בלי קשר למי טוב יותר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...