Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קראתי כמות רבה של שרשורים באתר אך לא הצלחתי למצאו משהו שיתאים לי בדיוק.

לפני שבוע רכשתי רכב (טויוטה יאריס TS שנת 2005) ובה יש זוג רמקולים בדלתות קדמיות (כנראה מהיצרן) זוג קומפוננט מאחורה PUNCH של rockford fosgate ונגן JVC EXAD KD-AVX1.

מה שמאוד מפריע לי שהצליל שמפיקים הרמקולים הוא חסר כל סימן של באסים אפילו שכיוונתי את ה- EQ בנגן להגביר את טווח הבאס.

צליל מאוד מתכתי כזה, לא מרגישים אותו עם הגוף.

קודם כל, אני לא רוצה מערכת מפלצתית להרעיד את האנשים ברחובות, אבל אני רוצה משהו נחמד עם יותר באס כך שאני ארגיש קצת את גלי הקול ולא רק ישמע צליל מתכתי בתדירויות גבוהות.

לדוגמה, להורים שלי יש SUZUKI SWIFT חדשה שנת 2009 ובה יש מערכת מהיצרן (4 רמקולים ו- 2 טוויטרים מקדימה, כמובן ללא מגבר כלל) אומנם אי אפשר להפיק מהמערכת עוצמת שמע גבוהה אבל שומעים טוב מאוד אם הדגש טוב מאוד של באסים.

השאלה שלי כזאת, איפה הבעיה במערכת שלי ביאריס, האם זה רמקולים גרועים או נגן גרוע או אולי חוסר מגבר (למראת של- SWIFT אין מגבר והכל נשמע סבבה)?

השאלה השנייה, איך אפשר להגיע לרמה סבירה של סאונד עם הדגש של באסים בתקציב מוגבל מאוד (נגיד של 1000-1500 שח). אני כנראה צריך מערכת ללא מגבר וללא סאב.

הנה מפרט של נגן JVC שיש לי:

Maximum Power Output: 50W x 4

Continuous Power Output (RMS): 20W RMS x 4 Channels at 4 ohms and no more than 1.0% total harmonic distortion + N

MOS-FET Amplifier: Yes

Audio DAC: 96kHz/24-bit DAC

תודה מראש,

אלכס.

פורסם

שלום אלכס מה שלומך ?

אני מקווה שהבנתי נכון וברכב ישנם רמקולי יצרן בחלק הקדמי משנת 2005

ובחלק האחורי קומפוננט של רוקפורד

זה ממש לא נכון !

וזה בדיוק הפוך

לפני שאתה מוציא כסף תסדר את הרמקולים ברכב ואז תחליט אם זה מספיק טוב או לא

הקומפוננט האחורי מקומו הטבעי הוא קדימה

ואת הרמקולים הקדמיים (רמקולי יצרן) במידה והם תקינים תעביר אותם אחורה

זה בעצם הציוד שיש לך כרגע, ואני אישית דוגל בלהשתמש קודם כל במה שיש. לאחר מכן ניתן להוסיף, לשדרג, להשקיע, וכ"ו במידה וזה לא מספק אותך

דרור

• תוכן חדש...