Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש - חושש מחנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב לכולם!

אני בן 17 וחצי היום ולפני כ 3 וחצי חודש קיבלתי את הרישיון שלי, ולפני משהו כמו שבועיים אבא שלי עשה לי ביטוח על האוטו שלו.

היום אני כבר כשבועיים על הכביש, ולהגיד תאמת, אני מרגיש בטוח בעצמי בזמן הנסיעה, ואני לא לחוץ מלדבר עם הנוסעים בזמן שאני נוהג, או לשמוע מוזיקה, או להדליק ולכבות את הרדיו.

דבר אחד יש, שאני הכי לחוץ ממנו שבעולם:

אני מפחד לחנות!!!

אני חופשי נוסע בכבישים מהירים, בתוף סמטאות צרות, ובתוך העיר הסואנת בלי לדואג לכלום!

אבל ברגע שאני צריך לרדת לחניית הקניון העמוסה, או לחנות אופקית בין שני רכבים במקביל למדרכה, פשוט מתחיל להילחץ.

אני מאמין שזה טבעי לנהג חדש, מתחיל, אבל אני הייתי רוצה לשמוע אולי עצות איך להתגבר על זה.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

ניסיון, ניסיון וניסיון. סע למגרש ריק ותתאמן. נסה לשים שני בקבוקים במרחק סביר אחד מהשני שידמו כלי רכב אחרים. פגיעה בבקבוק = פגיעה ברכב. לא הסימולציה הכי טובה, אבל עדיף מכלום.

פורסם

ניסיון, כנראה שאתם צודקים!

תודה אנשים.

נ.ב

אני שמעתי על כל מיני מפגשים שהפורום מארגן, איפה אני יכול למצוא מידע בנושא?

פורסם

יש מפגשים, אבל לא מתרגלים שם חניה :lol:

הדבר היחיד זה ללכת עם אבא שלך חצי שעה כל ערב ופשוט לחנות 10-12 פעם בכל ערב.

תן לו לצעוק עליך, תצא מהאוטו בכל פעם ותסתכל איך העמדת את האוטו, תנסה לשפר תוך כדי.

כמה שבועות ואתה תראה שיפור. בהצלחה.

פורסם

בהמשך להצעה של סימולציה בקבוקים, הרעיון טוב (וכמובן מומלץ) אבל יש בעיה, בקבוק הרבה יותר קשה לראות מאשר אוטו.

תיקח איזה משהו גבוה יותר, שתוכל לראות בקלות.

פורסם

הגיע הזמן להשתדרג בחיישני חניה אחוריים. יסייע לך פלאים תמורת כמה מאות שקלים כולל התקנה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
יש מפגשים, אבל לא מתרגלים שם חניה :lol:

הדבר היחיד זה ללכת עם אבא שלך חצי שעה כל ערב ופשוט לחנות 10-12 פעם בכל ערב.

תן לו לצעוק עליך, תצא מהאוטו בכל פעם ותסתכל איך העמדת את האוטו, תנסה לשפר תוך כדי.

כמה שבועות ואתה תראה שיפור. בהצלחה.

לא חשבתי לבוא למפגש כדי ללמוד לחנות... XD

מה שכן, איפה אני יכול לקבל מידע מתי יש מפגש או משהו?

וכה תודה הבנתי בעניין החניה!

פורסם
הגיע הזמן להשתדרג בחיישני חניה אחוריים. יסייע לך פלאים תמורת כמה מאות שקלים כולל התקנה.

באופן אישי הייתי מעדיף לגרוט את הרכב מאשר להתקין לו חיישנים בהתקנה מקומית... ראיתי איך הם עושים את זה - לא תודה.

בלאון לקחת את החבילה הזאת של הסאנרוף והחיישנים המקוריים?

ובקשר לחניה - לא נראה לי שיש צורך ללכת במיוחד ולהתאמן, עם הזמן זה יבוא לך לבד, מהרגע שנגמר לי המלווה לקח לי בערך חודש להשתלט על זה.

Auto Emoción

פורסם

לא לקחתי כיון שאין לי צורך בחיישנים (מומחה בחניות) וסאנרוף פשוט לא עושה לי את זה, כך שהאקסטרא תשלום דאז, היה נשמע לי פשוט מיותר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כמו שאמרו - תרגול תרגול תרגול

אבל לדעתי לא מחייב ללכת כל ערב ולהתאמן על זה. כל מיני חששות כאלה אצל נהגים חדשים זה נורמלי והגיוני לגמרי, חלק נלחצים בכבישים מהירים,חלק נלחצים מהתנועה בצפופה במרכז העיר וחלק נלחצים מחניות.

עם הזמן אתה מתרגל לרכב,קולט בדיוק את המידות שלו ואת התנועה שלו כשאתה מסובב את ההגה, ואז חניות מפסיקות להיות דבר מלחיץ!

V5

פורסם
יום טוב לכולם!

ולהגיד תאמת, אני מרגיש בטוח בעצמי בזמן הנסיעה, ואני לא לחוץ מלדבר עם הנוסעים בזמן שאני נוהג, או לשמוע מוזיקה, או להדליק ולכבות את הרדיו.

אני חופשי נוסע בכבישים מהירים, בתוף סמטאות צרות, ובתוך העיר הסואנת בלי לדואג לכלום!

תודה רבה לעוזרים!

אם אתה כולה שבועיים על הכביש, אני מציע שתהיה קצת יותר מודאג מכל הדברים האלה.

זה שאתה לוקח את כל מה שציינת בתור מובן מאליו זה לא תקין בשבועיים הראשונים של הנהיגה, בבקשה תשקיע טיפה יותר תשומת לב בכל פרט ופרט שאתה מבצע בעודך מאחורי ההגה. תזכור שזה לא חוכמה גדולה לנהוג כבעל נסיון כשאתה למעשה לא אחד כזה.

עדיף להיות דרוך (לא לחוץ! דרוך) מאשר אדיש.

פורסם

הוא לא אמר שהוא לא דרוך, הוא פשוט לא לחוץ, גם אני מהיום שקיבלתי את הרשיון (עוד עם המלווה) לא הייתי לחוץ וזה כי אין סיבה להיות כזה, להפך זה רק מסכן אותך...

בקשר לעניין של החניות, אני בספק אם הפורום זה המקום לפנות אליו, אתה לא צריף להתבייש לספר את זה לאבא שלך ולבקש ממנו שיעבוד איתך על זה, אני בתקופה של המלווה מחקתי כל מה שלמדתי בשיעור נהיגה והחניתי כמו שאבא שלי לימד אותי ואני מרגיש עכשיו שהרבה יותר קל לי להחנות

פורסם

אפשר לשאול באיזה רכב מדובר? יש לזה חלק גדול בחשש.

גם אני בתור נהג חדש חושש מחניות שאני עם רכב משפחתי, אבל עם הפיאסטה הקטנה שלי אני אפילו לא מסתכל במראות רק מעיף מבט אחורה.

• תוכן חדש...