Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רוצים לגנוב, זה הדבר האחרון שיחפשו, בית ליד חבר טוב פרצו כדי לגנוב A6, פרצו עם האוטו את השער, ולא שער של חניה בבין משותף, חניה של Garage... ממש כמו בסרטים, ככה ש... זה הדאגה האחרונה לדעתי.

-----

• תגובות 416
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Aviry, אתה מהמלחיצים, בסוף אני אתקין ראיית לילה עם חיישני תנועה ומגאפון כמו tvizipper.

מה שבטוח חוץ מהקרינה משתלם להיות שכן בבניין שלו.

פורסם

את השער שלי אפשר לפרוץ מקסימום עם D9,

זה שער סורגים מאסיבי וכבד (מרוב שהוא כבד המנועים מתקלקלים פעמיים בשנה) ביציאה מחניון תת קרקעי (כלומר פויינטר לא רואים את הרכב אלא רק כשהוא כבר יצא ואז זה מאוחר מדי).

בקיצור אין סיבה לתת כלים לגנבים. כלומר לא הייתי רוכש את הכפתור שכתוב עליו GATE :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אייל יש עידכון ?

מאוד מעניין אותי גם הנושא.

אני עם לאון FR 2008 וחושב להתקין את אחד מהפתרונות שהוצעו בשרשור.

פורסם

עוד לא התפניתי לצלם ולכתוב בצורה מסודרת.

עקרונית אני מאוד מרוצה מהמכשיר.

הכל עובד פיקס : ניווט באייגו8 עם המפות המעודכנות ביותר, USB , SD , DVD , דיבורית , הטאץ' עצמו.

עוד לא הרכבתי את מצלמת הרוורס כי טירוף לעבוד בחום הזה בשביל משהו שהוא לא מאוד חיוני.

קליטת רדיו באיכות קצת פחות טובה מהמקורי אבל זה עקב העובדה שלמכשיר יש כניסת אנטנה אחת בלבד בניגוד למקורי לכן רק אנטנה אחת מחוברת (איחוד האנטנות זה פתרון שאני עובד עליו)

כמו כן הוא לא מראה שמות שירים עבריים אבל גם זה בטיפול. בגלל שאני חלוץ בארץ עם המכשיר הזה אין לי פתרונות אינסטנס שניתן למצוא באינטרנט.

זהו,בשורה התחתונה: אחלה רכישה, אני מבסוט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אחלה עבודה ואחלה פתרון, למרות שאני אישית מעדיף את הפתרון של חיבור השלט לאורות הגבוהים,

וככה היבהוב באורות פותח את השער

אבל זה מעולה לא פחות ללא ספק

אגב ב-Q7, וגם בטוארג יש 3 לחצנים לתיכנות לפתיחת שערים, מקורי מהיצרן

כבר המון זמן שרץ לי בראש הרעיון הזה לקבע את שלט השער החשמלי בדשבורד ולהפעילו בעזרת לחצן כלשהו, אך זו הפעם הראשונה שאני שומע על הרעיון של האורות הגבוהים. יש לי כמה שאלות:

1. בהנחה והפעלת האורות הגבוהים מדמה "לחיצה" על כפתור השלט, נסיעה ממושכת עם אורות גבוהים לא עלולה לגרום נזק לשלט?

2. השלט שברשותי מופעל ע"י סוללה כזו, יתכן ויגרם לו נזק אם אחבר אותו ישירות למתח הרכב (בשל המתח הגבוה יותר שקיים כשהמנוע פועל)? או שעדיף ליצור לו מעגל ייצוב מתח פשוט?

אבירן.

פורסם

שום מעגל יצוב

אתה משאיר את השלט לעבוד על סוללה,

אתה רק ממתג את הכפתור שלו

בקשר לנסיעה עם אורות,רוב השלטים שאתה לוחץ על הכפתור הם סוגרים מעגל ואחרי מספר שניות "משחררים" עד עזיבה ולחיצה שוב

ככה שגם אם אתה מדליק אורות גבוהים, זה יתן לחיצה אחת כמו בהבהוב.

פורסם
שום מעגל יצוב

אתה משאיר את השלט לעבוד על סוללה,

אתה רק ממתג את הכפתור שלו

העניין הוא שאם אני כבר מקבע אותו, אני לא רוצה שהוא ימשיך להיות תלוי בסוללה. מה גם שהסוללה שלו היא 12V, מה שאמור להקל על העניין. אז כדאי להזין אותו ממתח הרכב או לייצב לו 12V?

בקשר לנסיעה עם אורות,רוב השלטים שאתה לוחץ על הכפתור הם סוגרים מעגל ואחרי מספר שניות "משחררים" עד עזיבה ולחיצה שוב

ככה שגם אם אתה מדליק אורות גבוהים, זה יתן לחיצה אחת כמו בהבהוב.

ברור לי שבלחיצה ארוכה השלט סוגר מעגל לזמן קצר ולאחר מכן משתחרר, אך הלד ממשיך לפעול ואין לי מושג מה צריכת החשמל שלו במצב כזה (אם רק הלד צורך מתח או רכיבים נוספים בשלט). אם מזינים את השלט ממתח הרכב זה לא אמור להוות בעיה, אך אם משאירים אותו מוזן מהסוללה, זה עלול לצרוך חשמל לשווא.

תגובתי באדום.

אשמח לתגובה ומקווה שהייתי ברור.

אבירן.

פורסם

אם הסוללה הפנימית שלו היא 12 וולט אז זה קל מאוד

תקנה מייצב מתח לרכב - 12 וולט (אמור לעלות באיביי 2\3 דולר)

ותתקין

פורסם

יש לך מושג איפה אפשר להשיג דבר כזה בארץ?

אם לא אוכל למצוא משהו כזה בארץ, אבנה מייצב פשוט וזהו...

תודה רבה,

אבירן.

• תוכן חדש...