Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מערכת מותקנת אצלך ברכב ?

בעיקרון ברכבי גולף דור 5 מותקנים שני קונקטורים מסוג FAKRA המרוחקים זה מזה או צמודים.

איזה כייף לי :)

• תגובות 416
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי RCD300

לפי בדיקה שעשיתי כנראה יש אכן שני קונקטוריה FAKRA למטרת DIVERSITY,

כלומר אחד מחובר לאנטנה הראשית והשני מוציא סיגנל החוצה לאנטנה נוספת במידה ורמת הקליטה לא מספקת.

קראתי בפורומים בחו"ל ואני לא בטוח בכך, שבחלון האחורי , המסגרת של המפשירי אדים משמשת כאנטנה נוספת מלבד אנטנת הגג.

צורת החיבור הזו מעט בעייתית מול מערכות אפטרמרקט שבדרך כלל לא מכילות מעגל DIVERSITY וגם אם יהיה שימוש במתאם של 2 FAKRA ל1 , זה עדיין יתן קליטה פחות איכותית מאשר במערכת המקורית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן קיימות שתי אנטנות אחת על הגג ואחת על השמשה האחורית+מגברים.

ניתן לבדוק את ביצועי האנטנה קרי עוצמת הקליטה על-ידי כניסה לתפריט 'סודי' במכשיר.

בדגמים מסויימים האנטנה שעל השמשה לא מחוברת לשום מקום וניתן לדעת זאת רק עם הזנת מספר השילדה במחשב של צ'מפיון.

אומנם בפורומים בחו"ל יש מדי רב אבל רובו מבולבל ולא מדוייק ואני אישית מעדיף לא להסתמך על המידע הזה כתורה מסיני.

אני אנסה למצוא עבורך חומר מקורי וטוב :roll:

פורסם

אני אנסה למצוא עבורך חומר מקורי וטוב :roll:

נשמע מעניין:crazyeyes

יש לך מושג מה ההשלכות של חיבור מחבר אחד בלבד ? כלומר עבודה ללא DIVERSITY.

האם המגבר של האנטנה הוא מובנה ב HU המקורי או קיים ברכב כמו בגולף MK4 ?

כפי שאתם מבינים אני ממשיך לחקור את הנושא, בקרוב מסקנות והחלטה סופית... שווה לחכות :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי המכשיר שהבאתי פה קישור אליו יתמוך.

הכל שם זה חיבורים 1:1 וכתוב שם משהו על מגברים לאנטנה של הרדיו.

שלח להם מייל, הם מאוד יעילים ועונים מהר, הם אפילו עשו לי בדיקה במיוחד למשהו שהם לא ידעו.

Auto Emoción

פורסם

כול מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול בעניין RCD 300.

לפי דעתי המודולים שנקראים מגברים אלא למעשה יחידות תיאום עכבות או/גם מגברי אנטנה.

בל נשכח שהעכבה האופינית של מוצא האנטנה הינו 50 אוהם והאנטנה על גבי השמשה האחורית היא לא 50 אוהם לכן צריך לבצע תיאום עכבות בצורה כולשהי.

בכול מקלט RF גם ב-RCD 300 קיימים מסננים BPF בכניסה של ה-HU וגם מגבר אנטנה פנימי.

תוכל לבצע איבחון עצמי של עוצמת הקליטה בצורה הבאה:

הפעל את הרדיו והעבר לתחנה מסויימת ב-FM ולאחר מכן לחץ על כפתור MIX של התקליטורים ויופיעה לך מסך שירות לבדיקות שונות.

לא מצאתי תיעוד לכול הפונקציות פשוט יום אחד שיחקתי עם הרדיו ומצאתי את האופציה הזו שכנראה מיועדת לטכנאים.

Binder1.pdf

פורסם

חייב להגיב ולספר שנכנעתי והפסתי מודול של GPS ל RNS שלי, וזאת לאחר שהמכשיר חזר מתיקון . יום חמישי תמונות מכל התהליך.

פורסם
חייב להגיב ולספר שנכנעתי והוספתי אתמול דאבל דין חדש לרכב שלי.

להלן טיזר:wink:

התרשמות מסודרת עוד שבועיים שלושה אחרי שאלמד את המכשיר.

מה עם התרשמות קצרה ותמונות לטובת אלה שגם רוצים לקנות?

הSRC גורם לי לחשוב שזה תואם סיני כלשהו.

FLY AUDIO?

Auto Emoción

• תוכן חדש...